הקרדיט לדילוג הזה שיך למומחה הלופים

הקרדיט לדילוג הזה שיך למומחה הלופים

הלו הוא פרובידנס היקר ! ובכן, למי שלא זוכר היתה לנו כאן שיחה נעימה על מחקרים מודרניים המגלים את העובדה שהיווצרות גלי מוח ראשונים במוח הולד, נצפו לאחר 40 יום. היות ומשנתינו הקדושה כבר אמרה זאת לפני אלפי שנים, והיות והאנציקלופדיה העברית הוצאת שנת 1964 קראה לעובדה זו: "דברים שאין להם כל ראיה", עלה הנושא לדיון בפורום. דיון שבמסגרתו שרשרו המתנגדים והנבעטים מהרעיון שלחז"ל היו ידיעות שכאלו, קישורים למחקרים שונים, אשר גם בין הקישורים שהם עצמם קישרו ניתן לראות חלק מתוצאות המחקרים שעליהם דיברתי (יום 40 ). אך בכך לא תמה עזרתם של המתנגדים לתורתינו הקדושה, קם המשרשר הראשי והתחכם באומרו: "בדילוגים היית טוב יותר" ! ואשריו על משפט זה - זכה המשרשר להגדיל תורה ולהאדירה - ברעיון שלו, שאחפש דילוג מעין זה בצופן התורה. לקח לי בדיוק 2 דקות, ובנסיון הראשון, למצוא את הצופן הנפלא הבא. תודה למשרשר הראשי - מאחל לך גם בעתיד שתזכה לזכות אחרים לחשוף את נפלאות תורתינו הקדושה !

Providence

New member
אשרי

שזיכיתיך, הגם שאתה משקר. גלי מח לא נצפו מעולם בגיל 40 יום...

"גלי מח לא נצפו מעולם בגיל 40 יום"

לפני שאני משפיל אותך אני שואל אותך האם אתה בטוח שגלי מוח לא נצפו מעולם בגיל 40 יום רק תגיד כן או לא אם תגיד לא ותודה בטעותך אז יופי הודת בטעות כל הכבוד לך אם תגיד כן אתה תאוכל אותה ותושפל עד עפר אתה תחליט כבר ונ.ב הקישור שנתת לא קשור בכלל

Providence

New member
גלי מח לא נצפו מעולם בגיל 40 יום...

אתה מוכן לשמונה בערב?

Providence

New member
"הקישור שנתת לא קשור בכלל"

קשור, ועוד איך. (א) הוא מציג את הטמטום בדלוגים של בעז מצגר (ב) אם תטייל לארך הקשורים פנימה תגלה איך כל בסיס הדלוגים נטחן ומודח באסלה...

אה אוקי ראיתי שענית לי

טוב אז ככה גלי המוח נצפו בגיל 40 יום ואם אתה לא מאמין לי אז... כנס לקישורים שאני מביא פה

vizini

New member
לא נראה לך מוזר ששלשת הקישורים

שהבאת אומרים בדיוק את אותם דברים, בדיוק באותם המילים?, כאילו העתיקו כולם מאותו המקור? תוסיף לזה את העובדה שאחד האתרים (לפחות) הוא אתר נוצרי המתנגד להפלות. מה קיבלת? נכון, קיבלת מקור לא אמין שאי אפשר לסמוך עליו. אז אם אתה רוצה להתווכח עם גובנור\פרובידנס, כדאי שתהיה לך תחמושת קצת יותר טובה מזו. נסה למשל את הקישור הבא, על המקורות המצוטטים שם: http://eileen.250x.com/Main/Einstein/Brain_Waves.htm

אוקי הינה עוד קישור

מה אתה עוד רוצה כרגע הוכחתי שבתוך 40 יום העובר מתחיל לשדר גלי מוח הוכחתי את זה כבר והמדע הוכיח את זה כבר אתה רק מכחיש את זה

vizini

New member
אתה חוזר על אותה הטעות

גם הקישור החדש שהבאת העתיק מאותו מקור, וגם הוא של אתר נוצרי נגד הפלות. עד שלא תביא קישור למקור רפואי אמין, גוברנור\פרובידנס ימשיך לצחוק ממך. תבין, כל אחד יכול לפתוח אתר, ולכתוב בו כל מה שהוא רוצה. זה עוד לא עושה את הדברים לנכונים...

vizini

New member
מלך, זה לא עוזר.

גם אם תביא מיליון קישורים, שכולם אומרים את אותו הדבר, זה לא יגביר את אמינות הדברים. ביינתיים, כל הקישורים שהבאת (שמקורם באתרים המתנגדים להפלות מטעמים דתיים, בין אם נוצרים או דתות אחרות) לא ציינו אפילו מקור רפואי אחד! מה שאתה צריך להביא זה מקור רפואי. איך תזהה מקור כזה? ובכן, כדאי שהוא יהיה מאתר של בית חולים (רצוי ממשלתי) או אוניברסיטה עם מכון מחקר רפואי. כדאי גם שהמקור יצטט מאמר שפורסם בירחון רפואי כלשהו, או יפנה למאמר כזה. בלי מקור כזה, אמינות הדברים היא אפס, גם אם חוזרים עליהם מיליון פעמים.

בבקשה:

When is the brain functioning? Brain waves have been recorded at 40 days on the Electroencephalogram (EEG). H. Hamlin, "Life or Death by EEG," JAMA, Oct. 12, 1964, p. 120

vizini

New member
מצויין! אתה משתפר. עכשיו, שים לב:

זהו אחד המקורות שאותו "מצטטים" כל אותם אתרים מתנגדי הפלות. אבל! בקישור שנתתי לפני כמה הודעות מדברים בדיוק על המאמר הזה, ושם נטען כי הציטוט הוא הוצאת דברים מהקשרם, וכי כל המחקרים העצמאיים שעליהם מסתמך מאמר זה ואחרים, לא מצאו פעילות חשמלית של המוח אלא בשלבים מאוחרים הרבה יותר.

תגיד מה עוד אתה רוצה

עשו בדיקות ומצאו שהעובר משדר גלי מוח ב40 יום וזה מה שמצאו אז למה אתה ממשיך לדפוק את הראש בקיר כולם יודעים שהעובר משדר גלי מוח ביום ה40 רק אתה טוען שהוא לא משדר גלי מוח ביום הארבעים בינתים אני הבאתי מלא קישורים ושמוכיחים את טענתי ואתה בינתים לא הבאת קישור אחד

vizini

New member
אל תתעצבן. אני מנסה לעזור לך...

הויכוח שלך הוא עם גוברנור, לא איתי. אני פשוט מנסה למנוע ממך את הבושות. כשאתה אומר "עשו בדיקות", ו"כולם יודעים", האם אתה מסתמך על משהו אחר מהקישורים שהבאת עד עכשיו? כי כמו שהראיתי לך, הם לא שווים הרבה...

בינתים אני מתווכח רק איתך

וגובנור הזה יושב בצד בשקט כי הוא יודע שאני צודק והוא לא יכול להגיד כלום נגד זה כי זה הוכחה מדעית

Providence

New member
נראה לי ששופדת שוב. אמנם יתכן

ולא תתרשם מן המאמר עליו הצביע vizini מכיוון שאינך יודע צורת אות לועזית, אולם כל בוגר חטיבת ביניים יכול להבין את הכתוב שם. לא אתרגם לך. אתה חיב לקרוא לבד כדי לחוש את מלא ההשפלה (העזר אולי ב- Babylon). ואגב, חמוד שהסתמכת על כנסית "קהילת פאטימה". הבתולה מפאטימה, אמו של מושיענו, נגלתה ל- 70000 איש ב- 13/10/1917 בפאטימה פורטוגל וחוללה נס בצהרי יום. הנס היה ממשי ונקלט אפילו בעין מצלמה. יתכן אפילו שעדי ראיה מקוריים עדיין חיים שם ואם תבקר בפורטוגל, תוכל לראיין אותם. הסבה שכל כך הרבה צופים חזו בנס היא מדהימה. אמו של מושיענו נגלתה לשלשה ילדי רועים ב- 13/5/1917 ואמרה להם שתחולל נס פומבי ב- 13/17/1917. כלומר, היא נתנה התראה של חמשה חדשים. הנה, על הנס: http://hesemann.watchers.ca/fatimasun.html הבה נכרע ברך ונתפלל יחד: Ave Maria, gratia plena, Dominus tecum. Benedicta tu in mulieribus, et benedictus fructus ventris tui, Iesus. Sancta Maria, Mater Dei, ora pro nobis peccatoribus, nunc, et in hora mortis nostrae. Amen 972357O34IO82

למעלה