הקרם חלב נשרף לי כל הזמן
אני מכין קרם פשוט יחסית (חביצה):
מרתיח חלב. בכלי נפרד מערבב ביצים+סוכר+קמח. מוסיף לחלב החם ומערבב עד שהוא הפוך למין "פודינג". ואז מוסיף חמאה.
בעיה היא שתמיד נשרף לי. אני כל הזמן מערבב, אבל התחתית של הסיר תמיד משחירה וחתיכות שרופות פזורות על כל הקרם (אפשר לערבב חזק ככה שהם לא יראו). ויש ריח של קרמל שרוף שקצת הורס את הרעיון (קצת הרבה).
מה יכולה להיות הבעיה ואיך לתקן?
אני מכין קרם פשוט יחסית (חביצה):
מרתיח חלב. בכלי נפרד מערבב ביצים+סוכר+קמח. מוסיף לחלב החם ומערבב עד שהוא הפוך למין "פודינג". ואז מוסיף חמאה.
בעיה היא שתמיד נשרף לי. אני כל הזמן מערבב, אבל התחתית של הסיר תמיד משחירה וחתיכות שרופות פזורות על כל הקרם (אפשר לערבב חזק ככה שהם לא יראו). ויש ריח של קרמל שרוף שקצת הורס את הרעיון (קצת הרבה).
מה יכולה להיות הבעיה ואיך לתקן?