הקרן לסיוע לניצולי שואה מקפיאה

הקרן לסיוע לניצולי שואה מקפיאה

את הסיוע ל- 20,000 ניצולים ניזקקים בארץ.

shilansk

New member
זו בושה בעיני

גם כך לא כל אחד יכול היה ליהנות, אלא העניים ביותר ובעלי ההכנסות הנמוכות. כשאני רואה את הוצאות הקרן על בניינים - כמו בבתי חולים על חשבון הפרט ליבי נחמץ.

opalit

New member
זה כל כך עצוב

שלום לך ענת, ולפורום. צפיתי בידיעה אתמול בערב ומאז אני לא רגועה. האם יש כתובת למשלוח תרומות למען אותה עזרה סיעודית שנבצרה מניצולי השואה? ואם לא אני מאוד מעוניינת להקים אחת. ולפרסם אותה לא רק בארץ. אודה על כל מענה.

שלום opalit

הפורום: "שואה - הנצחה ותיעוד", אינו עוסק בגיוס כספים עבור ניצולי השואה. את מוזמנת להשאר איתנו בפורום, ולהיות חלק מהפעילות שבה אנו עוסקים.

Eran De Niro

New member
סליחה על הציניות אבל זה מתוך כאב ,

ולא לעג כמו שאתם יודעים מדינת ישראל אלופה במוסג הזה סבלנות תמותו בסבלנות אז עכשיו מקפיאים יראו עד כמה הם יחזיקו מעמד או שהם ימותו או שיסרדו , ככה זה מדינה אטומה , מדינה דורסנית כלפי אזרחיה , אני בטוח של ניצולי השואה ידעו לייצר למדינה הזאת קצינים , חילים , רופאים ,עורכי דין ,פועלים פשוטים , ניצולי השואה האלה בנו את המדינה הדפוקה הזאת שדופקת את האנשים המסכנים האלה , לא מספיק מה שהם עברו בגלל שהם יהודים הם צריכים לעבור השפלות של זקנה בחוסר כבוד על ידי אחיהם היהודים , מקווה שמישהו יקח או שיקום איזה באבא דודו (טופז) שיעזור להם הם ניצולי שואה אני מפחד מה יהיה לי עד שאגיע להיות איש זקן ואקבל את אותה תנועת מגונה מהמדינה של לך תפחש ! בתקווה שהם יקבלו את מה שמגיע להם בעזרת ה' ערן

inbar20inbar

New member
אני פשוט לא מסוגלת לשמוע את זה

אני חושבת שזה כתם לכל מדינת ישראל...אני לא מאמינה אייך המצב הזה מגיעה לאן שהוא מגיעה בכלל!!

../images/Emo31.gifבית המשפט מעביר ביקורת

על הטיפול בניצולת שואה פגועת נפש. וזה קורה במדינת ישראל, ולא במדינה זרה!

למעלה