הקרנבל באתונה

גארוטה

New member
הקרנבל באתונה

קראתי באתר "למטייל" שנפתח השבוע הקרנבל באתונה ומכיוון שבסופ"ש הקרוב סוף סוף נבקר שם, רציתי לדעת אם "מרגישים" את הקרנבל ברחובות אתונה ובככרות המרכזיים? והאם יש מופעים לקהל הרחב? תודה למי שיוכל לתת טיפים בנושא

ay12

New member
הקרנבל באתונה

שלום חזרנו היום בבוקר מאתונה, הפסטיבל המדובר הוא לדעתי כמו חג פורים אצלנו, הילדים מתחפשים, יש בחנויות מעט מסיכות ותחפושות בדיוק כמו בפורים אצלנו,שאלנו מה זה ואמרו לנו שזה חג שלהם., ויש קצת קישוטים במקומות שונים כמו שיש בסוכות אצלנו. לא משהו משמעותי- אבל אתונה נחמדה מאוד. מאוד נעים להסתובב בה ,המטרו מעולה , מזג האויר מאוד נוח , כמו בארץ. אם יש לך שאלות נוספות אשמח לעזור

גארוטה

New member
תודה על תשובתך

זהו ביקורנו השלישי, ככה שפחות או יותר אנחנו יודעים היכן לטייל, בכ"ז בפעם השלישית אין הרבה מה לחדש, היינו בכל אתרי התיירות המקובלים ובמוזיאונים. אנחנו נוסעים לסופ"ש, בעיקר למועדוני המוסיקה בערבים ושיטוטים ביום. בקניון עדיין לא היינו אז בטח נבקר בו... האם יש מטרו משדה התעופה לעיר? והאם יש לך איזה עיצה או טיפ שיכולים לעזור, אשמח לשמוע. תודה

Ellnikomania

New member
הקרנבל באתונה, העיקר זה בשבת-ראשון

כל התקופה הקרובה זה חג פורים אצלהם אבל בשבת-ראשון זה הימים של הקרנבל עצמו מידי שבוע במשך אני חושב 3 שבועות. נסיעה טובה!!!

ay12

New member
אתונה

בקשר למטרו-יש מטרו משדה התעופה לעיר,אנחנו לא השתמשנו בה הפעם,אבל בשנה שעברה השתמשנו בה, והיה מצויין, לדעתי זה עולה בסביבות 6 יורו,ומונית עולה כ30 יורו. בקשר לקניון- הוא באמת יפה מאוד. הגענו אליו במטרו,עולים על גשר ותוך שתי דקות נמצאים בו.הוא סגור ביום ראשון.אני לא הייתי נוסעת אליו שוב, פשוט כי זה חנויות יקרות, ודומה מאוד לקניונים בארץ.אני מעדיפה לשוטט בעיר אתונה או בסביבתה, זה יותר מעניין לדעתי. עצה חשובה-בימי ראשון הכניסה לאקרופוליס היא בחינם-במקום לשלם 12 יורו,ולעוד מוזאונים זה גם בחינם. בקשר למועדונים- היינו בארבעה מועדונים- אחד מהם ספדונה-מאוד מומלץ.וכמו כן אני יותר אהבתי את המועדונים הקטנים יותר אווירה יותר נחמדה , אגב, באיזה מלון תשהו?? אם תוכל תכתוב המלצה על המלון כשתחזור שנדע לאן לנסוע בפעם הבאה

F a d i

New member
../images/Emo51.gif לך על המידע

ועל הזכרונות היפים שהבאת

גארוטה

New member
אז חזרנו היום בבוקר ואני בהחלט

יכולה הלמליץ על המלון ששהינו בו, "Jasson inn"' שנמצא במיקום פשוט מעולה, קרוב לכל מקום אפילו במרחק הליכה, ממש בכניסה לרובע פסירי המקסים, קרוב לתחנת מטרו, מלון נקי שנראה שעבר שיפוץ לאחרונה, ארוחת הבוקר בהחלט מספקת, אבל באמת החשוב ביותר הוא המיקום.היה ממש תענוג לטייל בפסירי בלילה, בכל צעד ושעל יש מסעדה עם זמרים ונגנים והמוני אנשים מסתובבים בסמטאות (אולי בגלל הקרנבל), להבדיל מרובע הפלאקה שהיה משום מה די שומם... נהנינו מאד מהמועדון בשוק הבשר, יותר בשעות אחה"צ מאשר בערב... אם יש שאלות אשמח לענות. כמה קשה לחזור מהעיר המקסימה הזו מלאת השמחה והמוסיקה המדהימה...

למעלה