הקרנבל של ריו נמשך
שאלה למי שמכיר/מבין

הקרנבל של ריו נמשך
שאלה למי שמכיר/מבין

בדקתי את החוקים לגבי הקריטריון, לא מצויין באופן חד משמעי שאותה רוכבת ב100 הראשונים היא זו שמקבלת את הסלוט, רשום שהמדינה מקבלת.

מישהו מכיר יודע מבין ?

מתחיל מעמוד 7

[URL]http://www.rio2016.com/sites/default/files/users/rio2016_files/uci-roadcycling-en_0.pdf[/URL]

ariasdo

New member
נבחרת ישראל נשים בדרך לריו - סכום של דני אסקרוב - bikepanel

לגבי השאלה לא יודע - אני מצרף את התגובה כדי לא לפתוח פוסט חדש
והסיכום קשר כללית לנושא .

לניק לסכום של דני אסקרוב

http://bikepanel.com/p/32760

בסוף הכתבה יש התיחסות לסיפור המרכזי של סוף השבוע המרתק הוא החלטת המאמנים

ממה שאני מבין מהסיכום - למאמנים יש זכות לקבל החלטות זה בתחום האחריות שלהם .

החלטת המאמנים משכה את מרב צומת הלב מטור ערד
בסוף אנחנו לא ידעים מי המנצח של המרוץ / טור בערד .

אריה סדובניק

אכן נוכלות לשמה, קפריסאיות חוצפניות

מזמינים אותן על תקן "קונוסיות" ,
ואחת מהן מפרה את "הוראות" המארגנים,
אני ממש מופתע שהרשו לה לזנק לקטע השלישי

אילון22

New member
אתה מוכן להסביר מה אוכל אותך לגבי איגוד האופניים? ולמה פה?

אני תמיד שמח להסביר, למרות שיש אימרה נוגדת

כשמדובר בהומור,

התגובה נכתבה בהומור לדבריו של מר אודי טל:
"המנצחים: הרוכבת והאיגוד הקפריסאים. כרטיס חינם לריו"

בתגובות אחרות שלי כשהבעתי את דעתי,
על התנהלות האיגוד והצוות המיקצועי.
לא ברור לי איך הסקת מדבריי שמדובר בקולינריה ?

אשמח לעזור לך לעכל את דבריי ודעותיי,
באם תביא לי דוגמאות נוספות.

נ.ב - האמוטיקונים נועדו גם לסייע לחסרי הומור להבין....
תעזר בהם

אילון22

New member
חכמה קטנה להשתלח באנשי מקצוע בפומבי. לזה אין אמוטיקון מתאים

ariasdo

New member
לי מפריע שהפסדנו קרב במעלה עקרבים בין 2 הרוכבות הטובות שלנו

במבחן התוצאה מהחלטת המאמנים - המטרה לא הושגה בשלב הזה לכן תמיד יהיו שאלות ותהיות לגבי אופן שיקול הדעת בהחלטות המאמנים והצוות המקצועי .

בכל תחום ובמיוחד שזה החלטות של העדפה משיקולים שונים - זה יוצר הרגשה לא טובה וחשדות , מצב כזה נותן לגיטימציה לספקות .

לכל אחד יש את סיגנון הכתיבה שלו בפורום והדרך לצור עניין בנושא - במיוחד בפורום זומבי .

זה נכון שלפעמים נוצר גם רושם שחתול שחור עבר בין חלק מהמגיבים לאיגוד האופנים ולכל מי שקשור לאיגוד .

אריה סדובניק

לי מפריע שאולימפיאדת ריו הוצבה בתור מטרה של ענף הכביש

במצגת של איגוד האופניים (קישור למטה) מובהר כי שליחת רוכבים לאולימפיאדה היא אחת מהמטרות הראשיות של האיגוד. בהתאם לכך, האיגוד פועל במלוא המרץ כדי להשיג את מטרותיו וכל זמן שזה נעשה בצורה כשרה אין מה לבוא אליהם בטענות. להיפך, יש לברך אותם שהם עובדים בצורה מסודרת ולפי המטרות שהוגדרו.
אם הנסיעה לריו של רוכב (שלומי חיימי) ו/או רוכבת (שני בלוך) יביאו תקציבים לאיגוד מהטוטו או מהוועד האולימפי והתקציבים הללו ינותבו למטרות חיוביות אחרות של האיגוד - אז אין לי שום טענה לאיגוד.
אבל, אם הנסיעה לריו נמדדת כהישג ספורטיבי, אזי אני בספק גדול אם זה ההישג שאליו אנחנו צריכים לשאוף. המרוץ האולימפי הוא מרוץ חד-יומי אחד של פעם בארבע שנים. בעולם האופניים חשיבותו גדולה אך לא גדולה יותר מאליפות העולם. הסיכויים של הרוכבים הישראלים לעשות משהו במרוץ הם ממילא קטנים. מילא בענף ההרים, יש את שלומי חיימי ששומר על רמה גבוהה ומדורג באופן כמעט קבוע ב-50 הראשונים בעולם, אז שווה לעשות כל מאמץ כדי לשלוח אותו.
אבל בענף הכביש - כשרוכבים 4 רוכבי נוער או U23 באליפות העולם בעיני זה הישג הרבה יותר גדול מלשלוח רוכב או רוכבת לאולימפיאדה. אם יצליחו לשלוח רוכבים לאליפות העולם למרוץ העילית ומישהו מהם גם יצליח לסיים את המסלול של 250 ק"מ זה יהיה הישג ששווה לחגוג. לשלוח רוכבת לאולימפיאדה בשביל להגיד "עשינו את זה", בעיני זה לא נותן כלום לענף אופני הכביש בישראל.
אם חושבים לקדם חשיפה תקשורתית לענף בכלל ולנשים בפרט באמצעות שליחת רוכבת לאולימפיאדה - לדעתי, זו תקוות שוא.
לכאורה, המטרה של שליחת הרוכבת לאולימפיאדה היא זו שמאפשרת את גיבוש נבחרת ישראל ועבודה איתה בצורה מסודרת, השאלה היא האם המסגרת הזאת תחזיק מעמד גם בשנים 2017-2020 והאם זה האתגר היחידי שסביבו אפשר לרכז מאמץ שכזה.
http://www.israelcycling.org.il/wp-...גת-מסכמת-תכנית-אסטרטגית-לאיגוד-האופניים-1.pdf

לדעתי לכרוך הישגים והתקדמות ספורטיבית עם מטרות "קידום"

יחצ"ני זאת הבעיה,
לכל אחד משני הדברים תפקיד חשוב, אבל אמורים לבוא זה לצד זה,
ובצורה סינרגטית.
ולא כרוכים יחדיו באחיזת חנק, המנטרלת את שניהם .

tkatzir

New member
קונטדור מי? פרום?? וויגינס???

שאל אנשים מהישוב איזה רוכבי אופניים הם מכירים.
אנשים רגילים, שלא מעורים בעולם מירוצי האופניים, ואפילו לא מודעים לעובדה שיש עוד מירוצים חוץ מהטור דה פראנס.
&nbsp
בעיניהם (האנשים מהישוב,) האולימפיאדה זה _ה_מקום להראות ולהיראות.
רק אם הגעת לאולימפיאדה אתה נחשב ספורטאי.
&nbsp
אולי בעיניך המירוץ באולימפיאדה הוא בעל "חשיבות גדולה אך לא גדולה יותר מאליפות העולם."
אני מוכן גם להמר שאנשים מהישוב אפילו לא מודעים לאליפות העולם שמתקיימת כל שנה.
&nbsp
&nbsp
אני מניח שהאיגוד מעריך שהאולימפיאדה תיתן חשיפה גדולה,
ויותר כספים יוזרמו אליו מהקופה הציבורית.
&nbsp
כבר עכשיו האיגוד נחשב אחד מ 10-12 ענפים מועדפים שמקבל יותר כספים מהרבה ענפים אחרים.
אני גם מניח שבאיגוד רוצים להראות ש"יש תמורה בעד האגרה," ועם כל הכספים שמורעפים עליהם הם מצליחים להביא רוכבים לאולימפיאדה.
&nbsp
&nbsp
כמו שכותב יבע:
מי שהגיע עד לכאן - אם מה שכתבתי לעיל דומה לקו המחשבה של האיגוד - אז אני מסכים איתם,
שהאולימפיאדה תיתן חשיפה גדולה בישראל,
וכל הדרכים החוקיות(*) כשרות.
&nbsp
(*) דרכים חוקיות:
למשל עריכת מירוצי עלית של ה UCI בישראל בתאריכים איזוטריים, עם רוכבים שאינם מהשורה הראשונה (אלא אם קפריסין והרוכבות הקפריסאיות נמצאים בטופ העולמי, "לא בדקתי"...)
רצף של 3 מירוצים יום אחרי יום שלכאורה אין קשר ביניהם (רשמית, ב calendar של ה UCI הם לא נקראו ולא קובצו ל"טור" ערד, אלא כל יום וכל מירוץ עמדו בפני עצמם.)
שליחת רוכבים לכל מיני תחרויות שלא על הרדאר של הרוכבים הבכירים, אך בכל זאת אפשר לקושש שם נקודות,
וכו'...
&nbsp
טל.

tulkin

New member
כי באולימפיאדה חשובה ההשתתפות

ובמירוצים חשובים אחרים, מסתכלים גם על ההישגים עצמם - וזה כבר סיפור אחר.

גם בצעדת ירושליים, ולמעלה מכך, באולימפיאדת ריו יש תקדים

כמחווה לפליטים (בישראלית מדוברת: אלו שלא הצליחו לבצע רצח עם לצד השני ונאלצו לברוח)

הוקצו מקומות עבורם כ"נבחרת פליטים" ...

ורק צחוק הגורל הוא, שנבחרת אופני הנשים של סוריה,הייתה מדורגת לפנינו ב-UCI
לפני טור ערד, עכשיו אנחנו לפניהן , תודה לאל.
הן מתחרות באיזור טרטוס , שם שקט.

בגלל הנקודות יצאו מדעתם

הפכו את פז, שהשיגה השגים נדירים לפרסונה נון גראטה (אישיות בלתי רצויה).
גם רוכבי ה MTB שבהחלט טובים נמנעים מלזנק למירוצים קשים ביבשת הקרובה אירופה, טסים רק למירוצים קלים (רחוק מהיבשת הקרובה אירופה), או מזנקים בחיפה.

שימשיכו לעבוד על כולם, כשיגיעו לקו הזינוק זה לא יעזור.

והעלילה(תרתי משמע) הופכת להיות מורכבת יותר, מסתבר

מעיון בדירוג ניבחרות הנשים ב-UCI
מסתבר שאנחנו לא ממש רחוקים מכניסה ל22 הראשונות,
(מעודכן ל28 לפברואר)

יכול להיווצר מצב שבו יכולנו לקבל כרטיס לריו דרך הדירוג הקבוצתי.
אם לא היינו זורקים נקודות לים, וחושבים על כל נקודה אפשרית גם
מהבנות שהוגדרו דומסטיקס

תהיה תפנית מדהימה אם בסוף מה שיקבע ,
יהיו ה12 נקודות העיקביות
של עומר שפירא מהמקום הרביעי.

או שיברון לב אמיתי,
אם יהיו חסרות לדירוג הקבוצתי הנקודות הוודאיות של פז .

[URL]http://www.uci.ch/road/ranking/[/URL]

למעלה