הקרנה אסטראלית

Mag Mell

New member
הקרנה אסטראלית

לאחרונה התחיל לקרוץ לי התחום של הקרנה אסטראלית. קראתי פה ושם ושאלתי כמה אנשים, אך לא הצלחתי לגבש מושג ברור של משמעות ומהות התחום הזה. האם בעת הקרנה אסטראלית המקרין עובר למישור קיום אחר, או שמא הוא פשוט עוזב את גופו ומטייל בעולם בו אנו חיים ללא מגבלות הזמן והמרחב? מקווה שזו לא שאלה בסיסית מדי ושלא תצחקו

goldy

New member
מבחינתי

זו צורה להיתנקם באנשים מיבלי שיוכלו להחזיר לך. מבחינתם זה יהיה "מזל רע" או "קארמה". הכוונה היא שאתה יכול ליפעול מיבלי להיזדקק לגוף הגישמי שלך: כאילו אתה גולש באינטרנט ללא צורך במחשב.

neophile

New member
זאת יהיה כישוף או עין רעה

לא קארמה , אתה עוד תלמד מה היא קארמה.

neophile

New member
לצערי זה אחד מאותם דברים שחייבים ללמוד מנסיון

אם איי פעם יהיה לך האומץ לגלות .

RainBird

New member
או מספר שמסביר קונספטים בודהיסטים. אישית איני מאמין בקרמה.

neophile

New member
ידע זה דבר אחד וידיעה זה דבר אחר .

as in knowlge and actual knowing חוץ מזה קארמה היא ממש לא עניין בודהיסטי(מאה 5 או 6 לפנה"ס) אלה באה ממקורות עתיקים מאוד - הוודות .

NoKi2sh

New member
....

"זו צורה להיתנקם באנשים מיבלי שיוכלו להחזיר לך. מבחינתם זה יהיה "מזל רע" או "קארמה"." זה גם נכון, למרות שזה פן אחר של כל הסיפור, שלא קפץ לי לראש ישר כשהוא שאל ,מה זה אומר". יש אנשים שישתמשו בה"א לרעה, כמו בכל דבר אחר. דיי מסריט, במיוחד אם האדם שתוקף חזק ומנוסה.

Swicca

New member
ארממ..

לא יודע אם לומר את האמת. קרא במקרה כמה פעמים להתנסות ב"השלכה אסטרלי", ורוב הזמן אני מניח כל מה שאני עושה זה Remote viewing אם מישהו מכיר. אני לא ממש יודע מה הולך שם. ברוב המקרים זה התרחש לי לפני השינה ואחריה.. לפעמים סתם במקרים שהייתי ממש עייף או במקרה של סכנה או טראומה כלשהי. זה כמו ניתוק מוזר. עדיין הרגשתי את הגוף שלי.. הכל היה פחות או יותר אותו הדבר. רק שברגע שחשבתי על מקום מסויים.. פשוט הופעתי בו. אותו הדבר לגבי "חזרה" לגוף. אתה כמו טלויזיה מרחפת חחח לא יודע איך להסביר. יש לך את הגוף שלך אבל יש עוד אחד שאמורים לחזור אליו?! זה מרגיש זר אבל אתה לא בפאניקה חח. באמת שאין לי מושג לומר לך בביטחון. 3: אני עכשיו חוקר את זה לעומק ורוצה לעשות את זה באופן מודע יותר ובשליטה קצת יותר גדולה מהמקרי "אופס" שהיו לי. אני מניח שאולי אז יהיו לי יותר תשובות בשבילך. :) מעניין אותי מה לאחרים יש עוד להוסיף על כך.

NoKi2sh

New member
מושג ברור אין לי בינתיים אבל...

"האם בעת הקרנה אסטראלית המקרין עובר למישור קיום אחר, או שמא הוא פשוט עוזב את גופו ומטייל בעולם בו אנו חיים ללא מגבלות הזמן והמרחב?" גם וגם, תלוי מתי, תלוי באיזו מידה. ^_^ משמעות התחום מבחינתי הוא האפשרות לעשות כפי שתיארת, ובכך לקבל גישה למקומות מראות ותחושות שלא היית חש במידה ולא היית משתמש בהקרנה האסטרלית... היכולת "לטייל", בין אם לשם הטיול ובין אם למטרה מסויימת, חיפוש משהו מסוים שברצונך לראות או לדעת. ^_____________^ בהצלחה!

למעלה