הקרנה חוץ גופית

poiawh

New member
הקרנה חוץ גופית

שלום לכולם.אני חדש בפורום וזאת נראה לי הפעם הראשונה שאני כותב בו. אז ככה לגבי חלומות צלולים(אני יודע שיש פורום לחלומות צלולים)-זה קרה לי וקורה לי פעמים רבות,וזה הפך אצלי לדבר רגיל ככה שאני לא ממש נותן על כך את דעתי. מה שבאמת מסקרן אותי הוא הקרנות חוץ גופיות.בשנה האחרונה קרה לי לא מעט פעמים שאני שוכב ער במיטתי בלילה. זה מתחיל בדרך כלל בהרגשה קצת לא נעימה משהו כמו כאב ראש קצר וחד ואז לפתע מבלי שתכננתי שום דבר אני מרחף מעל המיטה,לפעמים יוצא מהחדר ומגיע לחדר של הוריי או מטייל לי בבית בכל מיני מקומות,בדרך כלל ה"טיולים" האלה דיי קצרים,אני מרחף לי באויר ועובר קירות וכו עד שאני מחליט שברצוני להפסיק עם זה ולחזור לגופי ואז בן רגע אני שוב פעם נמצא במיטה ער ותוהה ביני לבין עצמי. אשמח אם יש לכם מידע על דברים מן הסוג הזה ,בין היתר תשובות למה זה קורה דווקא לי.

שקט מצלמים! ../images/Emo3.gif

אני לא יודע מה בדיוק קורה לך, אבל אולי יכול להיות שזה פשוט חלום, לא? אגב, מעניין אם אתה באמת מטייל מחוץ לגופך, במובן הרגיל של המלה, או שזה משהו אחר כלשהו. נראה לי שאולי אתה יכול לבדוק את זה פשוט על ידי כך שתסתכל על פרטים שלא יכולת לדעת בדרך אחרת ואחר כך תלך לשם עם הגוף ותבדוק אם הם עדיין שם. מה דעתך? ואגב, ברוך הבא לפורום.

יש לי מידע יותר"כללי" ../images/Emo13.gif

אהלן אנחנו חיים ביקום שהוא מסתורי לגמרי כך גם החיים שלנו. יש דברים שאנשים פחות מדברים עליהם. אנשים מתעלמים מרוב מה שקיים - אתה יכול לראות את זה על עצמך, ברגע נתון תשומת לבך מרוכזת בכמה דברים ספציפים (למשל: במה שאתה חושב, במה שאתה רואה, ובלרשום את המילים במקלדת... ובעוד כמה דברים קטנטנים) ואתה מתעלם משאר העולם שקיים סביבך (האם תשומת לבך מרוכזת גם ב- זה שיש אנשים עכשיו שמתחתנים, תינוקות חדשים באים לעולם ברגע זה, יש אטומים קטנטנים שמרכיבים את הרצפה שלך, האנשים שבשכונה שלך חושבים ברגע זה אינספור מחשבות, מה שקיים בדיוק מאחורך וכו'). בכל רגע נתון קורים אינספור דברים. אין ביכולתנו, כבני אדם, לדמיין אפילו את כל מה שמתרחש בכדוה"א. רוב מה שקורה בכדוה"א נוגד את תפיסת העולם שלנו או שפשוט אין ביכולתנו לתפוס אותו (למשל: התהליך שבו הצמח גדל). העולם הוא לא רק מה שאתה תופס, או רק מה שאתה "יודע". ברור שקורה לך מה שקורה לך, למה לא? אתה לא היחידי, לרוב האנשים שאני מכירה קורים דברים "שונים"/ "מוזרים"/ "לא הגיוניים". לא חינכו אותנו להסתכל על כך שהעולם הוא לא מה שחשבנו שהוא, אך אם נתבונן על הדברים ה"רגילים" (כמו על העובדה שאנחנו קיימים עכשיו...) אולי נגלה שאנחנו לא באמת יודעים להסביר אותם... ואף לא יודעים האם הם באמת נכונים או שהם רק בראש שלנו.... איך זה שאתה ממשיך לנשום? איך זה שאתה חושב? איך זה שאתה חי? איך זה שהרצונות שלך מתגשמים? גם את הדברים שכל האנשים (כמעט) מסכימים עליהם, אין ביכולתנו להסביר. בקיצור
אל תדאג אולי זה שער מגניב ללמידה - היקום הוא גדול ומסתורי ומדהים הרבה יותר ממה שאי פעם הצלחנו לדמיין. וזה נמצא ממש ממש בחדר הזה ובתוכינו. כל הזמן קורים דברים מגניבים כאלה - אולי יהיה לך מעניין לדבר עם אנשים באופן אישי ולשאול אותם על חוויות "לא הגיוניות" או "מיסטיות" שקרו להם. בהצלחה!

למעלה