הקרנה ל-"UFC on FX" באזטו בר

E MMA

New member
הקרנה ל-"UFC on FX" באזטו בר

אחרי שהבעלים של המקום אהב את ההיענות להקרנה של UFC 142, וגם אהב את הקונספט של הUFC, ממשיכים בערבי ה-UFC באזטו בר ביום ראשון הקרוב (ה-22.1) נקרין את האירוע UFC on FX כמו בפעם הקודמת יהיו מבצעים מיוחדים על האוכל והשתייה מתחילים ב-21:30, מקווה לראות אפילו יותר אנשים הפעם מזכיר - האזטו בר, אבן גבירול 149 תל אביב

מרקו בי

New member
כל הכבוד על היוזמה

באמת מקווה שיצא להגיע לאחת ההקרנות, עכשיו שאין שידורים באגו טוטאל אני בטוח שהרבה יגעו, ממליץ לך לפרסם בעמודי פייסבוק שונים שמייצגים mma.

E MMA

New member
בתהליכים

אפילו ממליץ לאנשים פה לפרסם את זה במקומות אחרים שהם מכירים :)

באסטר1

New member
השאלה אם יש מקום להכיל את כולם

כמה אפשר לדחוס ואם דוחסים שלא יהיה צפוף וכו'

E MMA

New member
יש מקום

המקום אמנם לא כל כך גדול, בסה"כ מדובר בבר ובכמה שולחנות ישיבה.. בפעם האחרונה היו בערך 15 איש והיה מקום לעוד

depresia

New member
מתי יהיה כזה מקום בחיפה?

yair_bar

New member
מנהל
סגור אני מגיע

האמת שרציתי לבוא גם באירוע הנוכחי, אבל קמתי בבוקר ומתוך אינסטינקט ראיתי את הקרבות באינטרנט. בקרב השני נזכרתי שרציתי לבוא לראות והכל התפקשש. הפעם אבקש מהמזכירה הבלונדינית שלי להזכיר לי דבר ראשון על הבוקר

fatnoam

Active member
וואו זה בדיוק מול הבית שלי

יאללה אני בפנים. יש לי שתי שאלות- 1) מתחילים להקרין ממש מההתחלה? ככה שאם אני רוצה לראות את המיין איבנטס אני צריך לבוא ב-12? 2) יש עלית העארק? כי הייתי באיזה פאב מדכא שהיה רק עארק אשקלון !

E MMA

New member
מקרינים מההתחלה

לגבי המיין איבנט, לא יכול להבטיח כלום ב-142 התחלנו ב-9 וחצי וכבר ב-11 היה המיין איבנט אני דיי בטוח שהם מגישים עראק, אני אברר בנושא

REL YESAYA

New member
יש בעיה עם עלית הערק

הייתה להם שריפה גדולה במפעל לפני שנה אם אני לא טועה מאז יש מחסור בערק הזה ובגלל זה גם עלה במחיר והרבה עסקים הפסיקו להחזיק אותו

elvis18

New member
אם היה בחולון ליד הבית שלי ,הייתי בא

אין לי בעיה להגיע לבר ,אבל אין לי איך לחזור ממנו לחולון(רק מוניות אני מניח וזה יקר טילים לאחד) :( יש לכם מושג אם יש קווי לילה גם בימים שהם לא שישבת ?

yair_bar

New member
מנהל
חזרה לחולון (עד הבית) עליי

תוודא איתי רק במסרים באותו יום שאני מגיע

למעלה