הקרנות אנימה

kenjiteshima

New member
הקרנות אנימה

ב-20/52006 יערך הקרנות אנימה במוזאון הפרדסנות [במקום שבו נערך כנס אנימהוליק] ההקרנות יערכו בשני רצועות זמן רצועה ראשונה : משעה 12:00-15:00 ורצועה שניה : משעה 15:00-18:00 מחיר לרצועה הוא כ- 20 ש"ח [המחיר יכול להשתנות בהתאם לכמות האנשים] [כול האירוע תלוי אם יהיו מספיק אנשים שיגיע] האנימות שיוקרנו בטוח הם: karas hellsing ova ff 7 ac למידע נוסף והתענינות בנוגע להקרנות יש להיכנס לאתר שלנו www.animeholic.net

../images/Emo204.gifנצל"ש- בליץ' הסרט

יצא בדצמבר. מואהאהאהא הטריילר: http://www.youtube.com/watch?v=UuOr682PfkQ זה נראה שהם לקחו הרבה קטעים מהסדרה עצמה... <.< וגם לא הבנתי בדיוק, אבל כנראה יצא עוד ביט קולקשן של מטסומטו,הינאמורי והיסטוגאיה D:

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif אמג! ^_________^

רק שיהיה יותר טוב מהאובה. <_<; והביט קולקשן כבר יצא או אמור לצאת?

Goggle Girl

New member
חחחח הם גרמו לזה להראות כל כך

מאגניב XDDDDD מה שכן, על מה שיהיה בסרט חוץ מאשר... ריקאפ אחד גדול... הם לא אמרו כלום XD

Hinamori

New member
../images/Emo23.gif!!!1../images/Emo181.gif

היטסוהינה זה קאנון!!!!!111111111111111 פאקו רומייייייייייייייי שרהההה~~~~ אני אראה את הטריילר כשאני אחזור מהבצפר~~ [היטסוהינה זה קאנוןןןןןןןןןןן]

cRitiCaL KitTy

New member
כמה מגניב^_^../images/Emo129.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

זאת רק אני, או שזה היה ביאקויה בסוף?(הקריין...)

גאד רוני >< את לא תצליחי לזהות

מדובב גם אם יגידו לך שזה הוא >< טסובאסה מלאה במדובבים של בליצ' ואפילו לא שמת לב!

cRitiCaL KitTy

New member
מ...מה?../images/Emo129.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

קרן מחנכת אותי לאט... ראיתתי רק עד פרק 5...0.0 ובדקנו את כל המדובבים הראשיים... אז יכול להיות שזה פשוט החרא זיכרון שלי^_^; אבל... זה לא ביאקויה\קיי\דארק\so much more?

למעלה