הקרנות, בית חדש, פסח

אביתר27

New member
הקרנות, בית חדש, פסח ../images/Emo162.gif

הקרנות יומיומיות ממשיכות כסדרן, בסה"כ אין תלונות, (יובש בגרון, עייפות ועייפות אבל לא נורא) בין לבין אנו עוברים דירה בהמשכים
נזכר בימים הראשונים כשרק התחיל והכל קרה בקצב מטורף, בדיקות, החלטות לגבי טיפול, סיכונים סיכויים ואין זמן להתמהמה. עברנו בזמנו להורים של תמר והיה צורך למצוא דיירים שיחליפו אותנו, לארוז את הנדרש מתכולת הבית, ולפזר את המקרר, התנור, השולחן והכסאות... לאחסון אצל כל מי שרק היה לו מקום או צורך. עכשיו צריך ללקט את כל מה שנשאר מהבית הקודם. אנחנו עוברים ממש ערב פסח והיתרון שאין צורך להשתגע בנקיונות לפני. תמר החליטה שהחלמה מסרטן, סיום הקרנות ומעבר דירה במקביל - אתגר קטן בשבילה אז בפעם הראשונה נעשה את ליל הסדר אצלנו - בבית החדש עם המשפחה. כולם חושבים שהלחץ והמאמץ שכרוכים בזה מיותר השנה, אבל אף אחד לא יכול להתנגד לה. מההתחלה הגישה שלה היתה לא להבחין בבעיות - אין. לא קימות, "אתם תראו שהכל יסתדר". ובאמת כך קרה. כשהיינו צריכים לחשוב מה עושים עם כל הרהיטים מהדירה הקודמת הרי אין מקום בבית של ההורים שלה לעוד ספה, מקרר, וכו' דווקא אז אח שלה מצא דירה לקראת נישואיו (שהיו בקיץ) והשתמש בינתיים בחלק מהרהיטים. כולם אמרו שזו בעיה למצוא דירה עכשיו בתקופה זו של השנה, שנחכה לקיץ, וכמו ע"פ הזמנה התפנתה דירה ממש קרוב להורים שלה כך שעדיין נהיה קרובים לגן של הילדה והשינויים יבואו בהדרגה. כל התקופה הזאת עם כל הקשיים (והיו) גם התברכה בהרבה מצבים של - תחשוב חיובי וכך יהיה- כל מיני אירועים ומצבים שפשוט הסתדרו מעצמם. (לא תמיד. אני יודע וזוכר אבל על הקשיים כבר דיברנו). בהסתכלות אחורה ממש לא ברור איך עברנו את הימים הראשונים כשהכל היה מפחיד חדש ולא מוכר. המון החלטות ובעיות שדרשו את פתרונן בזמן קצר מאוד. רק רגע פנוי מהבלגן להרהר באותם הימים, הרי פה כולם עברו את זה כבר, ועוברים כל יום בצורה כזו או אחרת.

אביתר ותמר מקסימים../images/Emo57.gif../images/Emo49.gif

מה אומר ומה אגיד? לקח לי בערך שעה לבחור את האייקון של הכותרת... אמנם הוא לא כל כך חשוב, אבל אני כל כך רוצה לאחל לכם את ההתחלה הטובה הזו, שיגיעו עימה גם המון בריאות, הרבה מזל סיפוק ואהבה, אז איך מכניסים את הכל בכותרת אחת?! בקיצור, כדבריך, תמר גדולה, אף אחד לא יכול להתנגד לה.. ברור שלא! האישה הענקית שלצידך, אביתר, הצליחה לעבור את כל הקשיים ממש כמו שאמרה, הכל הסתדר, ולו רק בזכות גדולתה הרגשית והיכולת שלה להיות אופטימית. גם אתה, אביתר, שתמיד מצליח לרגש אותי בזכות הדרך בה אתה נמצא לצידה של תמר, כשותף, כאוהב ותומך, גם אתה כמוה, גדול מהחיים! בקיצור, איחולים חמים לשניכם, זוג מקסים שכמוכם ותודה על הזכות להכירכם! ושלא תעזו לעזוב את הפורום, שמעתם?! חג חרות שמח, אור ואהבה, אילת.

השנה מתחילה בפסח....

כמדומני שלפי היהדות השנה מתחילה בחודש ניסן ואני מאחלת לכם, אביתר ותמר , שתהיה לכם שנה מדהימה, שנת בריאות ואושר, הצלחה במשימות ובאתגרים שתציבו לעצמכם, ושתהיו תמיד מגובשים כזוג, כמו שאתם עכשיו - נשמע לי שיש לכם זוגיות מדהימה
כל הכבוד על היוזמה והמוטיבציה
------------------------------

אביתר27

New member
שבת שלום

באמת פסח נחשב מעין ראש השנה והתחלות חדשות לפני שנה עוד לא ידענו, אבל הגידול כבר היה שם והתחיל להשתולל אז לא ידענו איך נראית מכונת C.T. ומה עושים עם זה, ועוד אלף דברים שקשורים לסרטן. זאת היתה (כמעט) שנה קשה ארוכה ומעייפת, אבל שנה עם תקוות שהתגשמו, בשורות טובות, וחוויות חדשות
אילת! כל איקון מתאים ותודה תמר אכן גדולה מהחיים פשוט לא בא לי להרים את השברים אחרי ההתמוטטות ...אבל יהיה בסדר, כי הפרויקטים האלה נותנים גם כח. בית לא עוזבים, אנו עוד פה ואחרי שנעבור ננסה גם משם להתחבר. כרגע הבלגן חוגג.

כמה כוח ../images/Emo28.gif

כמה באמת צריך כדי לעבור את כל זה, וגם לגדל ילדים וגם לעשות ליל סדר (ואני מניחה שאצלכם כן קוראים את ההגדה עד הסוף..) וההחלטה להחליף דירה, והכל יחד ... נשמע כאילו אין לכם זמן לנשום. אז קודם כל נשמע שאחרי תקופה לא קלה קורים לכם דברים טובים (חמסה חמסה), אני מאמינה שבמצבים מסויימים, היקום עובד בשבילנו ונראה שכרגע הוא עובד בשבילכם. שיהיה לכם המון בהצלחה, קודם כל עם הסדר ואחר כך עם הדירה וכל מה שמגיע. ושני דברים - אחד - לא לשכוח לנשום! ושני - לגבי ההקרנות, אם תמר סובלת מיובש בגרון, אני מבינה שהיא מקבלת הקרנות לאזור הגרון. אז מאד חשוב לשמר את הפעילות של בלוטות הרוק, כיוון שבגלל הקרנות עלולות תעלות הרוק להסתם והן בדרך כלל לא נפתחות אחרי זה. יש כמה דרכים - אחת היא הרבה סוכריות שיגרמו לבלוטות לעבוד ושניה היא - יש כדורים שגורמים לאותה פעולה של ריור לקרות גם בלי הסוכריות וכך שומרים שהתעלות לא ייסתמו. קוראים להם "SALAGEN" ואני יודעת שאונקולוגים כן יודעים עליהם אז לא לוותר עד שתקבלו אותם. שבת שלום (וזה בטח כבר - שבוע טוב)

למעלה