הקרנות דרך צינוריות

הקרנות דרך צינוריות

שלום לכולם אני מחפשת לשמוע קצת מנשים שעברו הקרנה ממוקדת דרך צינוריות , ההקרנה ניתנת דרך מחטים רק לאיזור הנגוע. יחסית זה טיפול חדשני אבל הייתי שמחה לשמוע ממטופלים שעברו את הטיפול הזה. תודה

נאן

New member
היי לואיז

היי לואיז יפתיע אותי אם תמצאי מישהי שעברה את זה. בארצות הברית הטיפול הזה נוסה בהצלחה אולם בארץ לא מצאתי לו אישור.ואת זה שמעתי ממי שניתח אותי כאן בארץ ועבר למאימי הוא אונקולוג- כירורג שד.במידה ותמצאי הודיעני על מנת ששום אשה לא תעבור הקרנות בטיפול הנוכחי של היום. נאן

קלימנט

New member
צינוריות להקרנה - ברכיטרפיה

היי נאן כאן לואיז{ מעכשיו קלימנט, הסתבכו לי השמות..} עוד שבועיים אני עוברת ניתוח להוצאת הסרטנון ולאחר חודש אני עוברת ברמבם הקרנות דרך צינוריות במשך 5 ימים בלבד!!!! 5 דק' בבוקר ו 5דק' בערב ללא אישפוז , ללא תופעות לוואי וללא פגיעה באיזורים אחרים חוץ מאיזור הגידול. קיבלתי את הצעת הטיפול הזה כי לפני 15 שנה עברתי הקרנות{ כן גם אז היה סרטן , אומנם אחר שיהיה קצת גיוון} בכל מקרה הראות נפגעו וכיום יש לי נפח ראתי בסביבות 50% אז יש קוצר נשימה ולא סימפטי הענין וכדי שלא יפגעו אברים נוספים קיבלתי את הצעת הטיפול של v.i.p נכון בנתיים אף אחת לא כתבה לי וגם בפורום של אחת מתשע, לא חושבת שעושים עלי ניסויים , בכל מיקרה אבקש מהרופא של ההקרנות שיתן לי שמות של נשים שעברו כדי שאוכל קצת לברר. מקווה שעניתי אשמח לעזור, ורק בריאות

למעלה