הקרנות הרובוטריקים -- שבוע ראשון

robotrik1

New member
הקרנות הרובוטריקים -- שבוע ראשון

אני חייב להתחיל את הסיכום של השבוע הראשון של ההקרנות בהתנצלות קטנה . בשבוע וחצי האחרונים נפל עלי צרה אחרי צרה ואת החוסר הריכוז שלי בטח היה אפשר לראות גם בהרצאה הקצרה שהעברתי לפני הקרנת הפרקים (שלא נדבר שאת תוכן ההרצאה כתבתי בין חמש לשבע בבוקר ביום ההקרנות -- אבל אסור לספר את זה כי חייבים להראות מקצוענות וכל זה ...) -- בכל מקרה , את החלק הגדול של ההרצאה הקראתי מדפים מוכנים במהירות מופרזת (נכון , התרגשתי ...) , אבל חוץ מבילבול אחד , זה עבר די בסדר . בהרצאה נגעתי בשתי ליינים של צעצועים (Action Masters , Micro Masters ) , וחבל שלא חשבתי להביא דוגמאות לצעצועים אלו . לגבי הקהל ... -- אבל היו איזה 20 איש בערך -- ופה אני לא יכול להיות אוביקטיבי וחבל שלא היו יותר . יחד אם זאת , היה נחמד שחלק קלטו את הבדיחה (כאילו) של אומגה ב-"The God Gambit" כשהוא אומר : " Sarcasm not appreciated " . האנימציה של "The God Gambit" ושל "The Search for Alpha Trion" עברו יפה למסך הגדול , אבל הפרק הראשון של "More Than Meets The Eye" עבר פחות טוב . ההחלטה לכלול את MTMTE נפל די ברגע האחרון , והוא הוקרן יותר בגלל שהיה סיכוי גדול שאנשים רבים בכלל פיספסו את הפרק הזה כשזה שודר בארץ . יש לי כבוד רב לאיך שהפרק הזה מורכב , אבל הדיאלוגים הם די אוסף של קלישאות שמתאים לסרט סטודנטים . מה שיותר גרוע זה שהפרק הפותח הוא הטוב מבין השלישיה , כשההמשך הוא אוסף יותר גרוע של קלישאות ... . אקיצר , זה לא מה שאנ הייתי בוחר להקרין , אבל מה לעשות -- ביקשו . פיספוסים ותקלות ... , היו גם היו . פרט לזה ששכחתי להביא צעצועים להדגמה , אני גם לא הספקתי לסיים בבית מקבץ קטן של סרטוני Beast Wars שרציתי להקרין כמבוא לשבוע הבאה . ואם זה לא מספיק , אז גם שכחתי לצלם פלאיירים לפרסום הפורום . בנוסף -- הפיספוס הגדול ביותר היה שההקרנות לא היו באולם 211 , אלא הקומת הקרקע , ושכחתי לשים איזה דף על הדלת של 211 כידי להודיע שההקרנות הם למטה . לכן איפהשהו באמצע ההקרנות אנשים הגיעו ... ואמרו שהם המתינו למעלה ... . היו גם קצת בעיות עם ההקרנות -- הבחור שהיה שם אחראי על ציוד ההקרנות לא ידעה איך להקרין מהמחשב , לכן שלושה סרטונים שדווקה כן הכנתי לא שודרו . זהו בגדול . היה נחמד , התגובות היו חיוביות והיו קטעים עם נימרודימוס שישב לידי וביחד העברנו ביקורת על החלטות "הגאוניות" של מגהטרון . עם קצת יותר קהל , זה יכול להפוך להצלחה ! לפרטים על ההקרנות של השבוע הקרוב : www.starbase972.com או לפורום הרובוטריקים : http://9678.hydepark.co.il -גבי

למעלה