זה דגם לא קל
וקשה מאד לקפל אותו מוצלח. קבלת גוף באורך מתאים ורגליים באורך מתאים היא משימה כלל לא קלה. (גם הפיל של בריל "סובל" מבעיה דומה). התוצאה שלך טובה, אבל אני חושב שהראש קצת יצא שקוע מדי, ואני מסכים להערה של יובל. בכל אופן, מגיע לך כל הכבוד. אני אישית מעדיף לקפל את הדגם הזה מנייר מעט מקומט, הנותן קצת טקסטורה לעור הקרנף. זהו אחד הדגמים הראשונים שניסיתי בהם קיפול רטוב (מזמן מזמן, והנייר היה נייר עטיפה פשוט ומכוער למדי). התוצאה הייתה בסדר, אבל רחוקה ממדהימה. זה בפרוש לא דגם לקיפול מרדיד משי (או מנייר מצופה אלומיניום), וחבל לי שעשית זאת. זה דגם שצריך לקפל מנייר קצת יותר קשיח מנייר אוריגאמי רגיל. אני אצטט על הקרנף מספר של פול: "ניתן לעקוב אחרי שלבי הקיפול באופן מכני [עד שלב מסוים] אך אחר כך, על המקפל להשתמש בשיקול דעתו להשלמת הראש, הזנב, והרגליים בצורה טובה. הרבה מזה תלוי בבחירת הנייר, גודלו, ובדבקות המקפל במשימה. ידיעת האנטומיה של קרנף תעזור לקבלת מראה סופי משכנע. סוג הנייר הוא בחירה אישית, אך יוצר הדגם ממליץ להשתמש בנייר עטיפה חום". (הכוונה כאן היא לנייר עטיפה מעט יותר כבד מנייר רגיל, ולא לנייר העטיפה הדקיק). אם לא נמאס לך מהדגם, אני מציע שתנסה אותו שוב מנייר עטיפה קצת קשיח. תיקח את הזמן, ותבצע את ה"קיפולים החופשיים" לאט. אני אשמח לראות נסיונות נוספים. בהצלחה!