הקרנת גולשים - והפעם בצפון
;-)

הקרנת גולשים - והפעם בצפון
;-)

הפעם אנחנו עולים צפונה ושמחים לארגן עבורכם הקרנת טרום-בכורה בקריות
|חיבוק|
אחרי ההתכנסות המסורתית, נצפה בקומדיה החדשה "טד" בכיכובם של מארק וולברג ומילה קוניס, אשר דנה באופן משעשע ומקורי בבחירה בין הילדות לבגרות, אותה כולנו עושים בשלב מסוים בחיינו. הסרט יוצא לאקרנים ב-16.8 ואתם תוכלו לצפות בו לפני כולם יחד איתנו
;-)
רוצים להגיע
|?|
לפרטים נוספים ולהרשמה - http://www.tapuz.co.il/blog/net/Maavaron.aspx?entryId=2354020

מוגלי7

New member
יצא לי להזיכר היום בג'ילי קיצינג'ר.

לא יודע מה הביא את זה.
רק אני ממש ממש אהבתי את הדמות שלה? ממש אבל. היא הייתה הדבר הכי טוב Miracle Day. ולורן אמברוז אדירה בכללי. אפשר בקלות להפוך אותה לדמות ראשית של איזה סיטקום.

מוגלי7

New member
היא הייתה מעולה!

מצחיקה ויפה וג'ינג'ית ורעה! לא בהכרח התחילה כרעה, אבל ראו יפה יפה את התהליך שלה מסתם עוד אשת PR לproper villan. אוף אני ממש רוצה ספין אוף. למה נזכרתי בה פתאום?

shaharEB

New member
אהבתיי שגוון נתנה לה סטירה
זו הייתה סטירה?

זה היה קשור לליפסטיק אני זוכרת

timetraveler900

New member
"איך את יכולה לשים כל כך הרבה ליפסטיק?"

אני דווקא שונאת אותה. ודי מאוהבת בגוון

timetraveler900

New member
אני מניחה שזו הזדמנות טובה לומר

שכרגע סיימתי לצפות בעונה הרביעית בפעם הראשונה (כן, לקח לי זמן להגיע אליה אבל זה היה שווה את זה) ואני קצת מסוחררת. אולי בגלל שצפיתי בכל העשרה פרקים ביום אחד ואולי בגלל שהיה כל כך הרבה מידע לקלוט וזה די overwhelming..

שאלה קצרה, עכשיו גם רקס כמו ג'ק? כלומר נקודה קבועה בזמן או שהוא ככה בגלל הדם של ג'ק וה blessing? כי ג'ק ממש ניחן בחיים מהלב של הטארדיס, כלומר עובדתית הוא לא יכול למות, אז בכל פעם שהוא מת, היקום מפצה על זה ומחזיר אותו לחיים. אצל רקס זה שונה, לא? לפי איך שזה נראה הוא פיסית לא יכול למות, אבל אם ה blessing קשורה איכשהו למערבולת הזמן אז יש מצב שהוא באמת כמו ג'ק? או שזה פשוט מין אנרגיה כזאת שהפכה את הקוטביות של התהליך של תאי הגוף האנושיים, שברה כל חוק בסיסי והוכיחה שכל תא יכול לתפקד בעצמו וכל קבוצת תאים יכולה לתפקד כמערכת נפרדת ללא צורך במערכות נוספות? (למשל כשהראש מתנתק מהגוף, כלומר המוח בלי הלב)

(טוב, זה לא היה כל כך קצר
)

shaharEB

New member
מצטרפת לשאלה

אבל אני חושבת שרקס הוא כמו ג'ק עכשיו

mich223

New member
שאלה על סוף עונת הספיישלים.

הדוקטור עובר בין כל החברים הישנים שלו, והוא מגיע לאחת שסבתא-רבא שלה כתבה ספר עליו. מי זאת?

timetraveler900

New member
זאת האחות מהפרק הכפול של משפחת הדמים

ג'ואן רדפרן. זאת שהוא התאהב בה בתור ג'ון סמית'. הוא השאיר שם את היומן שבו הוא כתב את כל החלומות שלו שהיו לו על החיים של הדוקטור והיא כתבה על בסיס זה את הספר עליו.

למעלה