הקרנת הופעה של פול מקארטני

הקרנת הופעה של פול מקארטני

לפני כמה ימים ערכתי הקרנת נסיון לקבוצה סגורה של 20 איש, של מופע חי של פול מקארטני, באמצעות מערכת ה-TV BLOG של תפוז. אמנם לא ראו מי יודע מה ואיכות הקול היתה מעט מתחת לסבירה, בשל המגבלות הטכניות של המערכת, אבל אילו שצפו מאוד נהנו. במידה ותירצו, אערוך הקרנה נוספת לחברי הפורום. כל שעליכם לעשות הוא להחליט ביניכם על יום ושעה (כל יום בשעה 7 או 8 בערב). כמו כן תבחרו איזו משתי ההופעות הבאות תעדיפו לראות: 1. מילוואקי - 21 בספטמבר 2002 - ההופעה שפתחה את סיבוב ההופעות השני של מקארטני בארה"ב ב-2002. המדובר במופע כולו כפי שצולם בידי מעריץ שהגניב מצלמת וידאו מקצועית לאולם. 2. מוסקווה - הכיכר האדומה, 24 במאי 2003 - אין המדובר בתכנית התעודית ששודרה לפני כמה חודשים בארה"ב (שגם אותה הקרנתי בעבר באינטרנט), כי אם במופע כולו מתחילתו ועד סופו, שנערך להקרנה בטלויזיה, אך לא שודר מעולם. במידה ותחליטו שאכן הנכם מעוניינים, אודיע לכם היכן וכיצד ניתן יהיה לראות את ההופעה שתבחרו.

נצל"ש - בתיה וסין../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif

באיזו שעה בדיוק ההופעה של המג'יקל מתחילה השבוע? ו.. איפה לפגוש אתכן? וכמה זה עולה?

כפי שכתבתי בעבר-

לא אוכל להגיע בשישי הזה. יש לי מסיבת פורים. אבל אהיה בהופעה שלהם ב-6/4 בבארבי בתל אביב. תבואו!

דקלה9

New member
בוודאי

אני ירדתי מעניין ההופעה- הלימודים חונקים אותי... נראה לי שאגיע להופעה הבאה.

../images/Emo7.gif../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif

חבל.. בסוף אני אלך לבד
את יודעת איפה אני יכולה לברר פרטים? (ואיך מגיעים לבארבי ת"א לעזעזל?)

Another Girl

New member
זה נשמע נחמד,אבל...

אני לא בטוחה שזה לגמרי חוקי. אני אצטרך לברר.

למעלה