הקרנת הסרט "ללדת בבית"

הקרנת הסרט "ללדת בבית"

היי בנות, קיבלתי השבוע פלייר פרסום הביתה על איזשהו פסטיבל סרטים שנערך במעלות (צפון צפון) ומאוד שמחתי לגלות שבמסגרת הפסטיבל - ויסלחו לי מארגני הפסטיבל ששכתי את שמו - מקרינים מחר בערב (יום ד') ב- 19:30 את הסרט במרכז כוכב שבמעלות. הצפיה בסרט חינם, ובפלייר היה רשום שלבקשת יוצרת הסרט (שירלי צ'ציק) ההקרנה היא לנשים בלבד (חבל מאוד, הייתי מאוד רוצה שבעלי יראה גם את הסרט). אז אני מניחה שמארגני הפסטיבל לא יתנגדו שאני מעלה פה הזמנה פומבית לתושבות הצפון - מחר - יום ד' 20.12 בשעה 19:30

אין לי כתובת, יכולה להסביר לך בע"פ

אני לא מוצאת את הכתובת/טלפון שלהם גם באתר שלהם - אולי את תמצאי :http://www.cochav.org/al_amotat.html בכל מקרה אם את רוצה אני יכולהלהסביר לך בע"פ, שילחי לי מסר עם הטלפון שלך ואחזור אלייך מחר.

debby12

New member
מנהל
מנצלש"ת - מישהי רוצה עותק של

הסרט אולי? יש לי עותק וידיאו (שקניתי ישירות משירלי). צפיתי ומיציתי....

הייתי שמחה להראות את הסרט לבעלי

כך שאשמח לעותק ולהחזירלך/ להעביר הלאה...

debby12

New member
מנהל
ומה בבטן שלחה לי מסר

ראשונה... אז אם זה לא ייצא - לפי התור. אני מופתעת שיש כזו היענות - אני יודעת שיש רבות שלא מחבבות את הסרט. אני דווקא אהבתי אותו מאוד.

דבי יקרה, לאור ההענות הרבה

אולי עדיף שאני אראה היום את הסרט ואוודה שאני אכן רוצה שבעלי יראה אותו......... אני צריכה עבורו רק "חיזוקים חיוביים" אז אחרי ההקרנה אני אהיה בטוחה יותר אם כדאי שיראה או לא. בכל מקרה שכחתי לשאול, האם זו קלטת וידאו? כי הוידאו שלנו שבק חיים........... אכנס שוב וארשום רשמי מהסרט מאוחר יותר הערב........ ביי

debby12

New member
מנהל
אכן, קלטת וידיאו

בשיטה ישראלית (= לא רואים בוידאו אמריקני אלא אם כן הוא מולטי-סיסטם) תודיעי לי לכאן או לכאן - אחרת הוא של גחלת... על כל פנים, אשמח אם מי שתסיים איתו תעביר/תפיץ הלאה למקרה שיכול להביא תועלת ליולדות בית עתידיות. אני מצאתי אותו די משעשע (לא ממש אינפורמטיבי) ספרי מחר מה דעתך עליו עכשיו משראית.

אז הקלטת עוברת לגחלת. ודעתי על הסרט

אז ככה, הסרט נחמד ומשעשע, אך לא ממש תורם לדעתי לקבלת החלטה ללדת בבית או שנותן מידע מעבר לבסיסי. לאחר שראיתי אני את הסרט, אני חושבת אפילו שטוב שבעלי לא ראה אותו כי זה היה מחזק את דעתו אולי אפילו קצת נגד (במיוחד היה מחזק את דעתו לגבי "מחבקי העצים שבעיקר יולדים בבית") הקטעים היחידים שמבחינתי היו מעניינים מאוד (מעבר לצפיה חוויתית) היו קטעי ההרצאה של אותו רופא מארגון הבריאות העולמי שגם כתב את המאמר הנפלא "דגים לא רואים את המיים" - שלצערי לא מצליחה לזכור את שמו.........(מוח של שבוע 32 שכבר לא ממש מתפקד) והשיחות עם זוהר שלנו שהיו מאוד ענייניות. הי קטעים בעיני שהיו אפילו מיותרים מאוד בסרט (במיוחד אלו שהיו קשורים לזוג מכליל שלא ממש תרמו) כן התרגשתי מאוד בקטעי הלידה שהראו והעוצמה שנבעה מהם וגורמת לי כבר לחכות בחוסר סבלנות ללידה שלי... דבי, בכל מקרה תודה רבה .

מזכיר לי שהקלטת שלי כבר שנתיים

בערך אצל חברה שלא החזירה. לא שיש לי וידיאו אבל...

debby12

New member
מנהל
הרופא הוא מרסדן וואגנר

ובאמת יש בסרט יולדת אחת שנראית לחלוטין כמו היידי בת ההרים (כולל הצמות) ומחזקת טיפה את הסטירואוטיפ של מחבקים עצים. יש שם שיחות עם זוהר שלנו? וואללה - מזמן לא ראיתי אותו. עכשיו נפל לי האסימון - אני מניחה שהיא זו שסיפרה שהיתה לה סכרת הריונית.

למעלה