"הקרפל " 01.09 אתם מוזמנים לפתיחה החגיגית

"הקרפל " 01.09 אתם מוזמנים לפתיחה החגיגית

חברים וחברות משהו קורה בעיר (אזור השרון הפתיחה החגיגית ב- 01/09/08 יום שני במגה בר הקרפל מארח את הליין הותיק
BACK to the 80s
על המוסיקה ינצח הרזידנט הכי מחשמל שיש DJ שחר שפירא עם הלהיטים הכי גדולים והבלתי נשכחים פתיחת השערים22:30 עד חצות
בירה 1+1 הכניסה חופשית קרפל, רחוב המנופים 9 הרצליה פיתוח, ליד אגדיר לאתר הרשמי ה- Karpel ממוקם במרכזו שוקק החיים של איזור התעשיה החדש של הרצליה פיתוח. וככזה מעניק חוויה ייחודית ומפנקת. ה-Karpel הוא דאנס בר המעוצב בסגנון ניו-יורקי חדשני. הגוונים השולטים בבר הם שחור, אפור, אדום ושמנת. מסביב לבר רחבת ריקודים מרווחת ונישות ישיבה מפנקות . מייד כשנכנסים ל- Karpel יכולים לחוש בקסם. עמדת DJ תלויה מהתקרה שמאפשרת ל-DJ להרגיש את הקהל ולשלוט בו בעזרת מערכת סאונד ותאורה מדהימה ומושקעת אותה יצרו מיטב המומחים בארץ. Karpel - קרפל אירועים, בר, בר-מסעדה, פאב, פיוז'ן http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=6020

obbb

New member
מישהו יודע על הגבלת גיל?

21 זה בדיוק הגיל שאתה לא רוצה ילדים בני 18 מסביבך אבל אתה עדיין לא בן 23-25 שאתה נחשב "בין הגדולים" (באופן יחסי, כן?) ככה שזה תמיד בעיה ב"לאן הולכים היום"...

ספיידי1

New member
בטח שלא לקרפל

אם להיות כן, המקום הוא לא הכי אטרקציה והSO CALD סלקציה שם, מעוררת גיחוך... האוכלוסיה לא משהו בכלל אגב, והמחירים מרקיעי שחקים, ככה רצו לקחת לנו 700 שקל לגריי גוס, ו600 שקל לוואן גוך(בקבוקים כמובן), בסוף הסתפקנו בבקבוק של קטל וואן ב300 או 400 שקל אני לא זוכר ממש... בכל אופן, תחפש בפייסבוק בטח יעדנו בהמשך שם את המסיבה הזאת...

rustynail

New member
700 שח לבקבוק גרי גוס זה לא הרבה...

בהנחה שהבקבוק 750 דהיינו 15 מנות תכפיל במחיר זנותי של 50 שח למנה כבר קיבלת 750 שח אם מדובר בבקבוק של ליטר אז בכלל רווח נקי ולרוב לא תמצא מקום שמוכר גרי גוס ב50 בד"כ קצת יותר למנה! 600 לואן גוך כנ"ל בעיקר כי להם יש רק בקבוקי ליטר!

Wolfindale

New member
כן אבל כאשר אתה קונה 15 מנות

אתה מצפה לקבל 2-3 על חשבון הבית... ככה ש600 נשמע יותר טוב...

rustynail

New member
הטעות שלך היא שאתה מצפה....

אבל לכול מקרה במידה ותעקוב אחרי החישוב תראה שבתימחור נכון הוא באמת קיבל 2-3 על חשבון הבית מכיוון שלהערכתי גרי גוס עולה שם כ56-58 למנה לפחות אבל רציתי חיים קלים אז חישבתי לפי 50 תמחור נכון בד"כ עומד על בין 10-12 מנות כבקבוק דהיינו בין 5-3 מנות מתנה בקניית בקבוק אגב על בקבוק כזה ישבו 4 אנשים לפחות? למשך 3 שעות לפחות? המחיר הוגן בהחלט...... בקבוק גריי גוס יעלה לבר בין 220-270 תלוי בנפח ובדיל להרוויח עליו 700 זה יותר מראוי... נ.ב. אני לא הייתי מוציא לאדם שישב על 5 סיבובים עוד סיבוב, עדיף לי לתת לו משהו לנשנש, בנוגע אליי אני מעולם לא הייתי הולך לבר ומזמין משהו ומצפה לקבל משהו נוסף בחינם, שילמתי תנו לי מה שביקשתי לא צריך יותר כלום, תודה!

lb22

New member
רוצה לציין משהו שקרה בקרפל במקרה..

ישבנו לנו אני ועוד חבר .. שותים לנו בכיף , בירה ועוד בירה צ'ייסר ועוד אחד (הוא ג'יימסון ואני ווילד טרקי) מפה לשם אחרי 3 בירות כל אחד ולפחות 4 צייסרים פתאום מונחות לפנינו צלחות של נאצ'וס (דוריטוס) וצלחת של דברים מטוגנים כאלו (סיגרים וכאלה) ברמן אומר לנו על חשבוני... ככה שהתמורה הפעם לא הגיע בדמות סיבובים על הבית אלא בצורת אוכל חביב ... כמו שאתה בטח יודע זה הכל תלוי ב"זין" של בעל המקום , אני הולך קבוע למקום שבו יש הרבה מאוד פינוקים למי ששותה ומזמין ויצאתי גם למקומות שבהם לא פינקו אותי... נכון שלא צריך לצפות אבל בוא נגיד זה עושה "שירות" טוב יותר למקום אם לקוח הזמין אלכוהול בכמות כלשהי (מדובר בלקוח אחד בלבד יענו אדם אחד) ושתה הרבה ... לצ'פר אותו ככה זה גם יגרום לו אולי לחזור שוב... אבל צודק המשפט שלך שלא צריך לצפות לכלום , יתנו יתנו לא יתנו לא יתנו.

maxfain

New member
מחזק ומוסיף משהו

אסור לשכוח גם את כמות המנה. אם תזמין שוט גריי גוס בבר, סביר להניח שתפרד מכ-50 שקלים אך לא תקבל 60 מ"ל אלא לרוב בין 45-53. כך שאם תצטרך לסיים בקבוק במנות הבית, יעלה לך יותר. 700 ש"ח לגריי גוס זה לא שיא היוקר. ראיתי יותר יקר, אך עם זאת גם זול יותר.

obbb

New member
זיו צר לי לאכזב אותך...

אבל זה מחירים סבבה לגמרי. הייתי לפני כחצי שנה בקונצ'ה בנמל ת"א והמחירים שם היו 3 רמות מעל. מוצדק? לא בהכרח. אבל ככה זה. אבסולוט עלה 440, פיג' עלה 500~, גריי גוס עלה 990. קטל וואן 500-700 לא זוכר בדיוק. לגבות 10 שקלים על בקבוק קולה שעולה למקום 3 ש"ח זה יותר מוצדק? או 18+ שקלים על XL שגם עולה 3 ש"ח? אל תשכח שזה דאנס בר, לא מסיבה שלוקחים כניסה, את הרווח הוא עושה על המכירות, ומגלמים לך הוצאות שונות שלא קיימות בבר רגיל,הגברה, DJ, וכו'. תחשוב שמנה של וודקה ברמת סטנדרט עולה לרוב 30-35 ש"ח לבקבוק שעולה 50-55 ש"ח. 12 מנות בבקבות = בערך 4.5 ש"ח. זה נראה לך תמחור יותר הגיוני? זה סתם נראה יקר, אנשים לא חושבים שהם ישתו הרבה יותר, ושהם מתחלקים עם עוד אנשים במחיר. זה פשוט הרבה כסף בפני עצמו. ויש בקבוקי 750 לגריי גוס?

למעלה