הקרקס של אלברטין

הקרקס של אלברטין

אני לא יודעת למה ככ חשוב לי לכתוב לאף אחד היום. ואולי בעצן אני כן יודעת?..
מאחורי ומצדדי ומלפני ישנם ליצנים - להם פרוצים שונים ומשונים.

הזעם שבי רק גובר ומתעצם. חשבתי שכאן אמצא אנשים כמוני " אנשים חולים שלא מתביישים.."
הייי תעצרי! - אנשים כאלה בכלל לא קיימים!
אני רוצה להרביץ, אני רוצה להכות, אני רוצה לרמוס כל דבר שבו אוכל לבעוט... אני רוצה להרוג.

אני כועסת.
לא...
זאת האכזבה, האכזבה שמעירה את הכעס על כך ששוב הכנסת רוחות למציאות שלך. ואפילו אין לי את מי להאשים בכך.

אני מריחה אותם, להם אותו ריח.. אבל כל חילופי העונות האלה פוגעים בחוש הריח שלי ושלה.

אני כועסת
ואת אכעס שלי אפרוק בפרום הזה עליכם.

אני חנוקה מהבדידות שלי, אני חנוקה מהחולניות שבי.

הגעתי הנה כי חשבתי שאם אני חולה אז חולים אחרים יקבלו את השבב מקולל שלי.

אופס..

"הההההההההההפתעהההההההההה"!
- הוא שוב צורח.

"הפתעה!!!"
- עכשיו הוא לא יפסיק ללחוש באוזניי.

"אפילו בין החולים תהיי תמיד מנודה."

אני מתגעגעת לדם שלי... אני מתגעגעת לאותו בוקר שבו יכולתי להרגיש את עצמי.
כשאת מבינה עד כמה סתם מכונה בעלת עור, וורידים וגידים.

אני מתנצלת שאני אלברטין.
אולי מתישהו ימצאו את המחברות שלי, את כל הסיפורים הדמיוניים שלי.. וכל ההצלחות הכושלות שלי.

בבקשה אל תתנו לי להישבר.
בבקשה אל תשפטו אותי בשם החולי שלי.
בבקשה....
כי אין יותר מפחיד מגיבורה שמנסה לספר את הסיפור שלה.

אל תשפטו בבקשה.

תתנו לי לסכם בשלוש מילים את כל מה שלמדתי על החיים: הם תמיד ממשיכים.

וחשוב לי שתדעו ...
- גם האגרוף שלי היה פעם יד פתוחה ואצבעות...-

לילה טוב
שלכם אלברטין.

yuval344

New member
מרגש

אני חושב שהאגו שלך מדבר..
&nbsp
כל אחד רוצה לספר סיפור, שיקשיבו לו, שישמעו את כאבו, שיקחו חלק מהמשא..
&nbsp
בכל אחד יש גיבור ופחדן, מלאך ושטן, זאב לבן וזאב שחור. השאלה את מי את בוחרת להאכיל יותר.
את לא חולה, את אנושית .

alice1803

New member
ויחד עם כל הכעס הזה, את נפש עדינה ורכה

מזדהה איתך, אני כל הזמן אומרת לעצמי, כמה שבא לי להכות במישהו, ולא סתם, פשוט להכות את האדם האחרון שעיצבן אותי בגלל שלא ראה מה הוא מחולל לנפש שלי, במילים שלו, בהתנהגות שלו, בכל פעם שמישהו צועק עליי, חושב שאני עובדת אצלו, מטיח בי האשמות, ובא אליי בטענות כאילו אני הבאתי אותו לעולם, בא לי לתת לו סטירה מצלצלת לפרצוף, שיתעורר וירא יותר טוב, אנשים כמוני, שבסה"כ נושאים עימם לב גדול שעובר המון תנודות, אז דברו יפה!!!
וגם שאני חסרת סבלנות בגלל שבילדות עברתי דברים ריגשיים לא פשוטים, שכנראה הדחקתי, אז גדלתי להיות פצצת אנרגיה שאסור להדליק אותה.
&nbsp
אני יודעת שאנחנו שונות, אפילו אני יותר אגרסיבית, מבחינה מחשבתית אני מראה הרבה חוזק מול אנשים, אבל חוזרת הבייתה ומתה להשיל כבר את העור ששמתי על עצמי, בשביל לתפקד כמו כולם.
&nbsp
ולדעתי זה מוגזם כבר, כל מה שקורה בעולם ובמדינה שלנו, בלתי אפשרי לשמור על מצב רוח טוב, זה אתגר מטורף.
&nbsp
אנשים משעממים אותי עם החיים השיגרתיים שלהם, אני מתחרפנת מהזעם שיש בי, ושלא שיחררתי מלא זמן, כמו לרקוד במקום לבעוט באיזה מישהו מעצבן.
שבת שלום
&nbsp
&nbsp

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
כל הפוסל במומו במומו פוסל.

פה אף אחד לא שופט אותך.....אי אפשר פחות או יותר הסיפורים שלנו דומים...אותה סירה בים גדול מחפשים מגדלור..

העולם מסביב שופט גם שופט בורות וטיפשות ..לא חסר.

אמרת יפה החיים ממשיכים סערות חולפות השמש הטובה באה..

כל עוד את מנסה עושה את המאמץ אל תתנצלי..תמשיכי צעד ועוד צעד...

בסופו של דברים הצעדים קדימה יהיו יותר מהצעדים אחורה...

לא צריך שהעולם יבין..מספיק שכמה יבינו שהאגרוף יפתח ליד חמה רכה מושבת לתקווה...
הצלחות קטנות הן גדולות הן יבואו..

פה את לא מנודה גם ולא תהיי..לא שופטים ולא דנים...דואגים ורוצים בשבילך כועסים איתך ולפעמים כן גם עלייך..מהרצון שתביני שתראי שלפעמים את לא רואה את מה שרואים מהצד..אותך האחרת שלפעמים את עצמך לא רואה..את זו שמחכים שתצא ותפרח..ולא מתייאשים ..מחכים ...זה יבוא.

אני מאחל לך לכולנו שנמצא את עצמינו.....את המקום המכים מקבל ..זה שרואה את הנתיב ואת האור ..שאין לו משקפיים מעוותות..אז הכל יהיה נהיר יותר...
בנתיים יש לך את הכלים את המודעות ,לדעת מה רק בראשך ומה הנתיב..לכולנו יש...לפעמים קצת הכוונה נותנים..לכן אנו פה..

למרות החיים וכל אחת ואחד מה שעוברים שם...לפעמים קשה , לפעמים בא לבעוט להכות לצרוח ,לפעמים שמחים ואופטימיים....והכל מותר אנו בני אדם...
וארשה לעצמי גם לאמר..שגם שדלתות הלב המח והנשמה של בני אדם אטומים כלפינו...יש יד מכוונת מלמעלה...עמוק בלב יודעים את הנכון לפעמים צריך פשוט להמתין...לייחל להאמין...היום יבוא שכל מכשול ..והדרך תפתח...

שבת שלום :)

למעלה