הקרתי מישו מבוגר (מורה לנגינה)

SUSNAV 2

New member
הקרתי מישו מבוגר (מורה לנגינה)

שהיה בהופעה של קווין בוומבלי (!!!!) אם מישהו מעוניין אני יוכל לשאול אותו כמה שאלות.

SUSNAV 2

New member
תשובות לשאלות

כמה זמן חיכית באיצטדיון עד תחילת ההופעה ? הרבה מאוד זמן כי נכנסתי בין הראשונים לדשא והינו צריכים לחכות עד שכל האתטדיון יתמלא. איפה עמדת / ישבת בהופעה? אני עמדתי יחסית קרוב לבמה בערך 10 מטר מהבמה, אני זוכר שהייתי צריך הרבה זמן להתרגל למוסיקה החזקה . מאיזה שיר הכי נהנת בהופעה? הכי נהנתי מהרפסודיה הבוהמית ולאפקטים של הפצצות ב - HAMMER TO FALL וברדיו גה גה. איזה קטע הכי ריגש אותך? הקטע שב רדיו גה גה יש בפזמון שתי מכיאות כפיים אחת אחרי השניה ופשוט כל האצטדיון מכה כפיים באותו זמן וזה היה ענק!! אחד הרגעים שאני לא ישכח. ממי מחברי הלהקה הכי נהנת? פרדי היה פשוט נהדר אבל הכי אהבתי זה את בריאן ... הסטייל שלו עם הגלימות והתנועות זה פשוט מדליק. באיזה שיר הקהל הכי הרעיש? הקהל היה מדהים ברפסודיה הבוהמית , כולם שרו עם פרדי וזה היה נורא מרגש וגם הכי הרבה רעש היה בסוף השיר WE ARE THE CHMPIONS . כמה זמן לקח לך לצאת מאצטדיון? שאלה מאוד מצחיקה מפני שהרבה מאוד אנשים לא ממש רצו לצאת מהאצטדיון ולא האמינו שההופעה נגמרה ... אבל לקח לי בין חצי שעה לשעה לצאת. האם שמרת איזושהי מזכרת מההופעה? לא.

למעלה