הקשבנה טוב בנות.....יש לי תכנית

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
הקשבנה טוב בנות.....יש לי תכנית

וזה הולך ככה......... יום חמישי, 8.11. אחר הצהריים, אני יוצאת לכיוון התאומים. ערב - נפגשים.....זהבוש....שעוד לא הודיעה לי שהיא הגיעה..... חונה לרגע + פנטזיה נשית......... זהו.........הרביעייה מתחבקת , מתנשקת......בוחנת אחת את רעותה.... מחמאות נשיות.......קוצ´י מוצ´י.........כמו שרק נשים יכולות בפגישה להחמיא אחת לשניה.......בלי כוונות זדון......של ....ללכת למיטה. ואתם בכלל לא יודעים..........מה קרה בזמן שהדפסתי את הקטע הנ"ל...... הפסקתי לכתוב בגלל שיחה....... זהבוש התקשרה..........היא בארץץץץץץץץץץץץץץץץץץ אין לה כרגע מחשב......אבל השימחה שלה גדולה........על המפגש הקרוב.... דיברנו.........זמן רב.......והיא מצפה לפגישה מאדדדדדדדדדדדדדד היא מבקשת אישית מעיניים........להגיע למפגש...........מאד מבקשת........ אני אשלח לעיניים בדואר את הפלא של זהבוש......לפי בקשתה..... שאלה אם אני מכירה את חונה....ואת פנטזיה.......ואיפה נפגש..... היה כיף לשמוע אדם שמח על כך שהוא עומד לפגוש אנשים שאינו מכיר..... סיפרתי לה על התכניות שיש לי לאותו לילה.......מה שעמדתי לכתוב פה בדיוק כשהיא צילצלה.............. אז ההמשך לאותה פגישה.......כדלקמן : אז גמרנו לשתות קפה עם עוגה......ולצחוק........ולהתפעל, מהחידוש שבהיכרות...... אחרי שעה - שעתיים - שלוש.....של חברותא......אני הולכת למפגש הצ´יפנדיילים.......אצל זו מהספסל בעכו..... ושם...........אלוהים גדול...........עוד עשר בנות.......משתוללות...... אלוהים יודע עד איזו שעה......... ואחרי המסיבה.........אנחנו הולכות לשכור לנו חדר במלון....... ולעשות מסיבת פיג´מות עד הבוקר...........נעיף כריות....... שמיכות, מנורות לילה........נדבר שטויות........נשתכר........ונצחק..... כמו שצריך............ אם הבנים היבשים פה, חושבים שהבידור הזה.......מדבר על ליבם...... בבקשה.........נצרף אתכם.....גם................. ברוכה הבאה זהבוש......לארץ הדרֶעק והקודש...............
))))))))))))))))))))

magy

New member
תיקון טעות = אנחנו הולכות אל

מסיבת הצ´יפנדיילים.......לא אני............. אנחנו.........הבנות...................

גמרת אותי, חדר במלון?

עד שארגנתי את בעלי בייביסיטר לערב גם לבוקר? להעיר את הילדים? שיגיעו בזמן לבית ספר? יש לי הרגשה שאם אני שם לילדים יום חופש אבל, האמת? זה באמת רעיון איך הצ´יפים יקבלו בנים במסיבה? כי שמועה אומרת שיש אחד שרוצה לבוא למפגש ומה עם אחותו של? היתה בחו"ל כשעלה הרעיון

magy

New member
יש לנו ארבעה ימים לגמור את העניין

אני אשמח אם אחותו, ממוש, מאדאם, עיניים, וכל היתר השמות........ כולל השמועה שאומרת שאחד רוצה לבוא........יבואו..... אז נוותר כמובן, על הצי´פים.......ונעשה לבד צי´פים.......
))) נלך לשני חדרים.....במלון......אם יבואו גם בנים......
))))))))) הכל פתוח...............אני רושמת........הצעות....... נא לשלוח לי את הפלאים.......למייל......או לחונה......מי שיודע..... שנוכל להפגש בסוף................ אם לא תבואו למלון.......אשן אצל חונה........ פנטוש.........תשארי גם את.......אצלה........ונזרוק כריות...........

חחחחחח כריות

כריות של תלמה? ישר לפה? הפלא שלי אצלכן מקווה לקבל עידכון מה שלא תבחרו טוב לי בכל מקרה אם חלק מסויים לא יתאים (למשל: לראות בחורים מתפשטים - חה חה הצחקתי את עצמי) אוכל לפרוש לדרכי

magy

New member
עד סוף הלילה.........את איתנו

נעשה מה שמקובל על כולם...... עוד לא ראית גבר מתפשט?????????. במסגרת כזו........עדיין לא ראיתי........מסקרן אותי....... אבל........אם לא.........לא............

מגי

אל תעלפי אותי מצחוק במיוחד אחרי שקראת את כתביי... אולם, מוכרחה להודות לא הייתי במופע חשפנות ואולי רק בשביל שלא אומר שלא הייתי יהיה שווה להיות אבל בואי נראה לאן מתפתחים הדברים אולי יהיה גבר אמיץ שיחליט לפגוש אותנו בכל זאת בשם הנוסטלגיה אם לא בשם הסקרנות

magy

New member
פנטזיה......גם אני לא ראיתי

גבר מתפשט.....בטח שלא במופע........ זו הזדמנות אם בעלת המסיבה תסכים לקבל את כל הכבודה.........אבדוק את זה..... ואגב, גם גבר מתפשט.....אני לא זוכרת....בנסיבות אחרות...ואסביר לך.... לרב, מפשיטים אותי.......כשהוא מתפשט,,,,אני כבר בעיניים עצומות..... מרב בושה שאני חסרת בגדים........נו.............. עושה רושם, שיותר קל לצ´יפ ההוא להוריד בגדים בפני נשים זרות..........מאשר לחברי הפורום שלנו........הזכרים.......לבוא לפגוש אותנו לבושות........והם מכירים אותנו מזה............כ- 4 חודשים......

עיניים

New member
נו,,,,, נו,,,, מגי,,,,,,

היה נדמה לי כשקראתי אי שם על יין שרדונה ודובדבנים עם קצפת?
וקצת באיחור קיבלתי את ההודעה. ואת הפרטים. ואת הבקשות. ואני כמובן... אכבד ! עין
במלחציים...

magy

New member
ואת מאמינה?

יצאתי עם חברה מהפורום ההוא....ורגע לפני שנפרדנו, עלה לה רעיון...., שלא מקובל עליי.... עד שהיא תגיע הבייתה...שתהא מונחת הודעה מפונטזת לחלוטין........על ידי. שיקנאו....שם הבטחתי לה.....קיימתי....... זו הרקע להודעה המדומיינת.....ההיא.... לא פלא שלא האמינו..... הבעיה היא......שהלילה חלמתי את ההלוויה....של רז מינץ ז´ל.... כולל הפרטים הכי קטנים.... וקרה עוד משהו....שהשאיר אותי......המומה.....בחלום...... וגם בפרטי פרטים.......גם התוכן. גם הדמויות. גם הפריטים. נו......חלום כזה........שלא שוכחים אחר כך.......לאורך זמן........ יוסף בעל החלומות , כלב על ידי הלילה.................
)))

וואלה מגי, קראתי את הכל והבנתי חצי

הבנתי משהו ביום חמישי- שמתחיל אי שם באחרי הצהרים או הערב בתל אביב (שיט! שמעת פעם על אנשים שגרים רחוק ממנה?),ואח"כ קפה ובחינה (אוי ווי לי מבחינות),וזהו...פה נגמרה לי ההבנה -גלשת לפנטזיות של צ´יפנדיל על ספסל בעכו (נשמע לי הרבה יותר נוח גיאוגרפית...),ומסיבת פיג´מות (מה זה פיג´מה?),ומלון? וכריות? את גם בחיים כל כך אסוציאטיבית? אם מתארגן משהו- ואפשר להצטרף, אשמח...רק בתרגום לעברית בבקשה-כי אצלי לפחות מחייב הערכות לוגיסטית מורכבת. נ.ב. מי זה הגבר שמצטרף ומתפשט? כאן כבר באמת איבדתי את הכיוון!

magy

New member
כולה, פוגשים את זהבוש שהגיעה

מקניה........בתל אביב........וגם אני מגיעה מהצפון....... כל היתר.......כיד הדימיון הטובה.........הלילה צעיר......אנחנו ....עוד יותר...........ונעשה מה שיבוא לנו........... למה ...מי יגיד לנו מה לעשות????????????????? שילחי לי מיייל עם סלולארי.....ואתן לך את שלי........ תני לי ואתן לך......
ונוכל לתכנן מועד ומקום...... זה מסודר לרגע זה......למגדל התאומים שלנו.......לשעות הערב....המוקדמות........ זהבה שאלה גם עלייך בטלפון...........אמרה שאת כותבת כל כך יפה שהיא מקנאה............בודאי תשמח מאד לראות אותך.................

אטיוד5

Active member
רגע רגע

מה אני שומע פה? מסיבתץ פיז´מות לגברות הפורום? ככה? אני כבר קובע תור לניתוח שינוי מין

magy

New member
כל הכבוד ........נוסע....

תשאיר לי במייל פלא.......לקביעות נוספות........ אתה תהיה הש....וק היחיד בינינו......... נשים בגיל העמידה............ יענו......עומד.......כשרואים אותנו.
)))))))))))))

magy

New member
סודר עם אחותו.........

נצטרך כבר סוויטה במלון...........
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ואצלנו במלאבס, לא היה כסף לנמנמות..

...אז היו לנו מסיבות של חזיות ותחתונים... . . . . . . . . . . . . אבל הם היו במערום ליד השולחן...

למעלה