הקשבתי לדיסק החדש

must178

New member
הקשבתי לדיסק החדש

אני אסכם את זה ככה. כל השירים שהם היו שרים בהופעות של הדיסק ה1 (כי אם לא, ליד הגורל וכו') ממש טובים. שאר החדשים (ילד ירוק, עד שבאת וכו') פחות טובים לדעתי, אני חושב שהדיסק ה1 יותר טוב, ואני אומר את זה אחרי ששמעתי את הדיסק כבר כמה פעמים. בכל מקרה זו רק דעתי שתהיה לכם שנה טובה ומוצלחת :)

mory89

New member
זה יוני או שאני טועה??

עשינו קאמבק אה..? שנה טובה אחי!

must178

New member
בהחלט עשיתי קאמבק (סוג של)

ככה זה שאין לך גישה הרבה זמן... מה קורה פה עם כולם ? יש פה ותיקים? :) שיר\מוריה\אלעד\טל\מעיין\(אני שוכח פה מלא) השמיעו קול :|

מורי+יוני

גם את עשית סוג של קמבאק! אני עדיין פה יוני, ואני חייבת להסכים איתך..לצערי... מקווה שעם הזמן אני אתרגל ואתחיל יותר לאהוב את השירים...

mory89

New member
שלוםם גם לך מעייני!!

ואי התגעגעתי אליכם לגמריי!!

שניר1984

New member
ולדעתי

אל תשנאו אותי אבל הדיסק הראשון יותר טוב שבת שלום וחג שמח

אני איתכם ../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif

אבל אני חושבת שזה בגלל שאנחנו רגילים לבית הבובות ה"ישנים" והחומר הזה הוא בעיניי יותר בוגר.. בגלל זה לי לפחות קצת קשה לעקל את הדיסק החדש, למרות שבשמיעה רצופה אני באמת חושבת שהוא מדהים.. קניתי אותו השבוע באיזה יום שהיה לנו משו בבסיס בסינמה סיטי ואיך שהגעתי למשרד הכנסתי אותו למערכת, והלכתי פשוט עם חיוך מרוח על הפרצוף כמו מטומטמת במשך יומיים והצוות שלי לא מבין ממה אני כלכך מתרגשת חחח

FRD

New member
לא יודע..

אני לא באתי עם ציפיות(במיוחד כי לדעתי שני השירים ששוחררו כסינגלים הם השירים הפחות טובים באלבום) ואני גם לא משווה אותו לאלבום הראשון. האלבום בכלל לא רע, ודווקא "ילק ירוק" ו"עד שבאת" הם השירים שאני הכי אוהב ממנו(חוץ מ"לא איתה"
) כל שמיעה אני אוהב אותו יותר(גם את "אל תדאג" ו"כי אם לא..."
)

RoCKeR121

New member
קאמבק לרגל הדיסק החדש

עדיין לא שמעתי אבל ברגע שאני אשמע אני אחווה את דעתי על כל שיר ושיר אני היחיד שיש לו במשפחה איזה 5 דיסקים מקוריים של בית הבובות? איזה שניים אצלי(אחד אמא קנתה ואחד אני קניתי כשלא ידעתי שאמא קנתה אז אחד לבית ואחד לדיסקמן) אחד אצל אחותי ועוד שניים במיאמי אצל אח שלי(אחד הבאתי לו במתנה ואחד מחבר אחר) + הסקיצות על מיני דיסק(!!!) שהוקלטו בזמן אמת בזמן תופעת השוטטות של הדיסק ברחבי העולם(ואחי מתעקש גם שהן יותר טובות מהגרסאות בדיסק חח) פאק...כרגע קלטתי שיצאה לי הודעת גרופי...אולי זה נכון כי בכל זאת אני שמעתי את הדיסק כל כך הרבה שאני יכול לשיר קולות שניים בכל האלבום(גם במקומות שאין) כיף לראות שעדיין חלק גדול מהוותיקים נמצאים
אוהב אתכם

eladi88

New member
פששש אחד הקאמבקים!../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

מה איתך בימים אלה?!?! טוב לדעת שאתה חי.....

RoCKeR121

New member
חי חי

אבל לא באמת חי כי אני בגדוד צנחנים(ב202) ודי נמאס לי מהמקום אז ביום ראשון הבא יש לי ועדה רפואית שתוריד את הפרופיל שלי לעורפי ואז לפחות אני אעשה יומיות... מה איתך?

eladi88

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

למה נמאס אחי? אני במודיעין...בגדול טכנאי...בקטן...לא יכול להגיד מה עושה..

Lee Roni

New member
וואו. ממש תחיית המתים...

בוקר טוב לכוווווווולם!!! שנה טובה!

talba3

New member
עד שבאת- שיר שלא יוצא לי מהראש!!!

שיר מדהים, המנגינה בהתחלה מדהימה, ובכלל להקה ענקית. עד שבאתם :]

למעלה