הקשחת כללי הדיון בפורום

צור בנר

New member
הקשחת כללי הדיון בפורום

בעקבות התגובות הרבות שהגיעו גם בפורום וגם באי מיילים ובמסרים, נראה שדעתם של רבים מהחברים מגובשת. ההעדפה נוטה יותר לכיוון הקשחת כללי הצנזורה על מנת לאפשר הנאה רבה יותר של משתתפי הפורום. אני מעוניין להדגיש כי הפורום הוא פורום מקצועי ולא של שיחות חוילין, כמו פורומים רבים אחרים, ולכן ברור הרצון של המשתתפים בו להתמקד בעניינים המקצוענים כשהם עטופים בקצת פולקלור תעופתי, אך לא לתת לדיון להדרדר להעלבות הדדיות. לגבי משתתפים אנונימיים, מקובלת עלי הדעה כי הקריטריונים בנוגע למשתתפים אלה צריכים להיות קשוחים יותר בכל הקשור לביקורות נוקבות על חברי קהילה אחרים. החלק הקשה יותר הוא זיהוי האנונימים. ניתן לעשות זאת לפי הכרטיס, היכרות אישית או של חברים אחרים את הכותב וכד´. אין לצפות ששיטה זו תהיה אמינה לחלוטין. מכאן אני קורא לכל המשתתפות והמשתתפים לרסן את עצמם, אפילו שנדמה שמישהו מנסה לפגוע בהם. אם אתם מרגישים שאין אתם יכולים להתאפק, נסו לכתוב הודעה שלא תוביל לויכוח חסר טעם. אני מזכיר לכם, שניתן להתעלם מהודעות אנונימיות שנדמות להיות מחרחרות ריב. בכך לא תושג מטרת הכותב להבאיש את הדיון. פשוט תתעלמו!! בנוסף, אני קורא לחברינו האנונימים - גלו את עצמכם. זה רק יעזור להתיחסות להודעותיכם. כך נדע מול מי אנו עומדים ולא נתרגז על ההסתתרות מאחורי המסיכה. בצורה זו, תוכלו להגשים בצורה טובה יותר את חופש הביטוי בדיונים. בהתאם להנ"ל, אני מתכוון לפעול בעתיד בדרך הבאה: * מחיקת כל הודעה שאינה קשורה לנושא הפורום. * מחיקת הודעות המכילות התגרות, עלבונות, קללות וכד´, אפילו שחלק זה יהווה חלק קטן בלבד מההודעה. * מחיקת הודעות אנונימיות שיש בהם את הפגיעה הקטנה ביותר בחבר פורום. אני יודע שאני עומד לטעות לא פעם במחיקת ההודעות, אך כיום אין לי ברירה אלא לעשות כן ולדעת כי אני אכשל בשיקול הדעת בכמה מן הפעמים, ובלבד שהפורום ימשיך להוות מוקד משיכה לאוהבי התעופה באשר הם, ללא כל חשש. תודה, צור בנר מנהל קהילת תעופה קלה

אני תומך....

אני יודע שאני לעיתים נגרר בקלות מאוד לתגובות קיצוניות ולעיתים מעליבות לכן כפי שאמרתי בעבר- הרגש חפשי למחוק לי הודעות בכל עת.

למעלה