הקשיבו הקשיבו~! זו הודעה חשובה O:<

sonaku

New member
הקשיבו הקשיבו~! זו הודעה חשובה O:<

כן. בקשר למסיבת ג'יירוק,ביררתי ומעטים יהיו שם. אבל! פגשתי מישהי בשם דניאל שכנראה תארגן מסיבה כזו לבני 14+ כןכן! 14+ ^^ אני לא בטוחה בקשר לשתייה..אבל אני בטוחה שעם פירסום נכון המסיבה הזאת תהיה מפוצצת <: אבל לפי מה שהבנתי היא לא כ''כ מתה על ג'ייפופ. אז כמעט בטוח שלא יהיה.. אבל גאקט וכאלה אז בטח שכן~ אין עדיין תאריך ואין עדיין מיקום. שום דבר עוד לא סגור עד שהיא תקבל את המשכורת XDD אבל היי,בקצב הזה אולי יהיה מועדון רק למוזיקה יפנית XDD חשבו לעשות את מסיבת הג'יירוק כבר דיי ממזמן. פשוט לא היה ביקוש גדול. הביקוש עלה עם כמות האנימות XDDD וזה טוב,באיזשהו מובן ^^' אז תתכוננו למסיבה של החיים שלכם ^^

alice123

New member
אהה מגניב D: ../images/Emo45.gif

ובהצלחה *מחזיקה אצבעות* האמתי שלי הייה שנה שעברה מסיבה עם מוזיקה יפנית ^^ חברות אירגנו לי מסיבת הפתעה ליומהולדת ורקדנו לצלילי מיאבי XD זה הייה ממש משעשע P:

sonaku

New member
וואי גם אני רוצה יומולדת עם ג'יירוק

איזה באסה צריך לחכות שנה עכשו ;~;

ayumi3000

New member
יופי אני רציתי מסיבה

אבל בסוף זה יהיה ג'יי רוק >< נו טוב אולי פעם אחרת תהיה מסיבה לג'יי פופ

sonaku

New member
נהה,לא נורא ^^ אם יהיה ביקוש

אני בטוחה שעוד יהיו מלא מסיבות כאלה~ ובוודאי שגם ג'ייפופ^^~

Nora Shu

New member
הוהו D:

נחמד ביותר. ^_^ למרות שעניין ה"שתייה", אם המסיבה מיועדת לבני 14+, לדעתי, צריכה להיות, ארמ, מצומצמת ביותר. אבל הרעיון נחמד ובהצלחה איתו. D: ... הוהו. XD

sonaku

New member
ממ אני מניחה שהשתייה כמו בכל מקום

תהיה עם הצגת ת''ז וכמובן 18+. באסה XDD אולי אני פשוט אקנה לי לפני ^^; וקצת..אני לא באה לשם כדי להשתכר למוותXD

nadav1232

New member
../images/Emo45.gif

נראה כבר~ ^_^ ואני מחכה שיגידו את הפרטים.. ^_^

sonaku

New member
אני אדבר עם דניאל היום~

אולי כבר יש לה כמה אופציות למועדון וכאלה ^_^

זה לא פייר!!!X_X

אני קטנה מדי, אני קטנה מדי להכלT___T כולם כל כך..גדולים>< זה שאני בת 12 (עוד חודשיים 13) לא בסדר?X_X

sonaku

New member
אני חושבת שיש עוד זמן עד המסיבה

אולי זה יהיה ביומולדת שלך וירשו לך להיכנס XD חוץ מזה את יכולה להגיד שאת בת 14 לבני 14 אין ת''ז..איך הם ידעו? D;

sonaku

New member
חח שמעי כל מה שהיא רוצה

זה כסף. וכסף קל. היא תרצה עוד אנשים,ככה שאין בעיה ^^

למעלה