הקשיבו הקשיבו חברי הפורום אסף מדבר!

אסף כץ

New member
הקשיבו הקשיבו חברי הפורום אסף מדבר!

שלום לכם חברי הפורום! -------------------------------------------------------------------- כן אני יודע שזה ארוך פחד ולפחות לחצי מהדברים לא תסכימו אבל באמת השקעתי הרבה זמן אז.. תנו ריספקט -------------------------------------------------------------------- יש לי א,ב,ג,ד דברים להגיד לכם א. לכל אחד מאיתנו יש את הזכות להאמין במה שהוא רוצה ובמי שהוא רוצה! כי לא אלוהים בוחר בישבילנו מה יהיה בעולם הבא אלה אנחנו בוחרים זאת לעצמנו!!! דוגמא: אם את\ה מרגיש\ה מדוכה וכל הזמן פוגע\ת באנשים שסביבך רוב הסיכויים שביום מותך תגיע\י לעולם עצוב ופגוע. ואם תרגיש מואושר אז בלה בלה בלה בלה קלטתם? קיצר מה שאני מנסה להגיד זה שברגע שמתים נכנסים לתוך התת מודע של עצמנו ובו נמצא העולם כפי שאנו רואים אותו. אך מה לעשות בני אדם אינם מסוגלים לחזיק בתוך בועה של שלמות לאורך זמן ולכן הם מנסים להימלט משם ולחפש לעצמם גוף חדש. ב. "אין דרך אל האושר, האושר הוא הדרך" משפט חכם ששמעתי פעם. אז תבינו, מה שמנסים כל המבוגרים והפסיכולוגים להעביר לכם זה שהעצב, הדיכאון והסבל הם רק תוצאה של פסימיות (היסתכלות על הצד המגעיל של העולם) וחוסר ביטחון עצמי (לא תמיד בעיה של ביטחון עצמי אבל לפעמים זאת גם הבעיה) אז אם פעם תשימו *** על מה שמעצבן אותכם ותתיחסו רק לדברים הטובים בחיים שלכם (ואל תזבלו לי ת´שכל על "אין דברים טובים בחיים שלי!!") כי זה מזה לא נכון תחפשו טוב תמצאו, וכשיש דברים טובים, ולא חושבים על "אויי כמה רע לי" מתחילים להיות טיפה יותר אופטימים (ההפך מפסימים) ומגלים כמה באמת נכונה האימרה למעלה. ג. לא משנה לי עם אם אתם חושבים שכל מה שכתבתי למעלה זה בולשיט אחד גדול, כי זה קשור בחיים שלכם בלבד. אבל למה שאני כותב עכשיו תקראו טוב: לא משנה כמה מאושרים אתם או כמה העולם שלכם מושלם. בחיים אבל בחיים אל תפגעו בחברים שלכם במטרה שזה יגרום לכם אושר. כי זאת הטעות הגדולה ביותר בעולם!. אפילו פה בפורום הזה אתם יכולים למצוא כמה אנשים שטוענים שאין להם חברים, אני מבין אותם זה מצב נוראי שצריכים להגיד תודה שיש לך לפחות חבר\ידיד אחד וברור שבו אסור לפגוע פי כמה וכמה (שפה עשירה למה לא..). קיצר, אפילו אם הוא הביא לכם ת´הקריזה על תחזירו לו על זה, פשוט תגידו לו את הבעיה שלכם (נשמע תינוקי אני יודע אבל זאת התשובה היחידה), אם תחזירו לו על מה שהוא עשה, הוא יעשה לכם יותר גרוע ד. אם אתם באמת מרגישים בדיכי עמוק, הפורום הזה לא ממש יעזור לכם, הוא מתאים יותר לבעיות קטנות. אבל כשהבעיה שלכם היא יותר רצינית אל תתבישו לקנות איזה ספר על גיל ההתבגרות או על "אושר" ודברים כאלה או שתשקלו להיפגש עם פסיכיאטר זה לא סוף העולם נ.ב אני ממליץ על הספר "אל תיקחו הכל ללב בגיל ההתבגרות" של ד"ר ריצ´ארד קארלסון יאללה נמעס לי לפלסף, אם מישהו לא מסכים איתי או כן מסכים איתי שיזרוק תגובה. ביי

ניב-בת

New member
תרשה לי.... ../images/Emo45.gif

כל הכבוד! אסף,אני חייבת לציין ששיחקת אותה, משפטים חכמים ונכונים שכל אחד ואחד מאיתנו צריך ליישם ולאמץ לליבו. ואיך אומרים: "מילים כדורבנות". ניבוש.

תודה על המלצת הספר, אני יאמץ את זה

אני מסכימה בקשר להכל באמת יפה מאוד
ובקשר לספר, אני יחפש אותו בספריה הציבורים, אולי זה יכול מאוד לעזור לי. תודה, רעות.

furom

New member
הספר הזה הוא באמת ספר טוב

וגם כל הסידרה שלו אבל היא לא ממש קשורה

למעלה