הקשיבו הקשיבו,כל בני ישראל!!

cobainos

New member
מה סה??

לא אני לא את,אני אתה,בן,זכר,אם הייתי נולד במצרים היו משליכים אותי ליאור וכו'.. אני בכתה יב'(1 אם זה עוזר לך)

NoWords

New member
אני ט'

וגם אני מגיעה שנה הבאה לגימנסיה

כע הוא אחלה של בנאדם..

ושראל.. אני כן יודעת מיזה.. ראיתי אותו כמה פעמים (יומולדת של גל\יומולדת של אלכסה ועוד כמה..) והוא גם היה בבצפר שלי בהופעה של השוטים.. שיהיה במזל

חןשסק

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מה אתה כותב שאתה שתוייי חחחחחחחח
כן, גל הוכיח לנו שהוא ירוק בנשמה.. חחח

galrosbi

New member
זקנים אני אוהב אתכם :)

קיר קמט מי את ? אין לי מושג מי זה כל אחד אולי תזדהו שאני יוכל לדעת למי אני מגיב בכל אופן רק רציתי להגיד תודה לכל מי שעזר לי לשקם את הזכרון שלי מיום שישי , ואני שמח שלא עשיתי יותר מדי שטויות, העיקר ששראל נהנה בסופו של דבר:) ושכולם שתו פליימינג למבורגיני ל-פ-נ-י-ם ! ! ! :) =זקנים 2004= הדור הבא

קיר קמט

New member
איך זה מתאים לרוסבי

ישר לשאול מי את, לראות אם ייצא לו זיון מהעניין

galrosbi

New member
אגו מנופח פה מלוכלך

קיר קמט אולי תפסיקי להיות סוציומטית ? את כנראה לא ממש מכירה אותי או שאת כן ואת ממש צבועה כי האמת שאין לי אויבים... תסמכי עלי שאם אני אחפש לזיין בחורה אני לא אחפש את זה כאן... לג' בעומרית (עוד שלושה חודשים בלבד! ) עומרית אני מתגעגע:) =זקנים 2004= הדור הבא

galrosbi

New member
בלבול קטן

קיר קמט מסתבר להיות זכר ולא נקבה כמו שפניתי אליו עד עכשיו איתך הסליחה קיר קמט , אתמול נכנסתי פשוט לאחד הבלוגים של האנשים שכתבו באשכול הזה והייתי בטוח שזה הבלוג שלך , מסתבר שזו בחורה אחרת. אתה עדיין סוציומט, אבל יש גם כאלה.

cobainos

New member
רוסבי אין כאן אף זקן

חוץ ממני ומחן גילעד לא זקן
הוא סתם פריק! מה עם תודה למי שעזר לך לקום מהריצפה ולהוריד את הסוודר ספוג הקיא, הא יא מניוק?
מה עם תודה למי שפתח קישור שלם עליך?

galrosbi

New member
מי זה גלעד?!?

איש המערות??? =זקנים 2004= הדור הבא לא אכפת לי העיקר להעביר את מסר הזקנים! מי זה הגלעד הזה-גלעד איש המערות? נעם יצאת תותח על כשעזרת לי למרות שהייתי ספוג בקיא ירקרק:) חולה עלייך , עכשיו תרד לי! :)

galrosbi

New member
עעעעעעעעע!!!!

צצתי -עומרית , (שביעסטית) המתוקה טרחה להודיע לי שפתחו אשכול בנושא ההשתכרות והקיא אז אמרתי יאללה נכנס ואז פתאום אני רואה שנעם כתב וכול'.... והשאר היסטוריה

למעלה