הקשיבו הקשיבו

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
הקשיבו הקשיבו../images/Emo124.gif

יש לי הצעה: כמו בכנס שעבר שהיה בספטמבר ( אלוהים כמה שהזמן עובר מהר)החלטנו מספר אנשים להיפגש בהפסקות בחוץ או לפני תחילת הכנס. כמובן רק מי שרצה לחשוף עצמו נענה לבקשה. חשבתי לעשות אותו הדבר בכנס הזה. למי שבא לכנס ורוצה להיפגש אנא שרשו הודעותכם ונקבע איך ומתי. אני מאוד אשמח לפגוש אותכם
, שירי

שירי את הראשונה שעזרת לי איך לא?|שב

אז אני חייבת לפגוש אותך נכון? בכנס אין לי בעיה להיחשף לעומת זאת לתעד את קורות חיי בעיתון או באינטרנט לא נוח לי. גם פה זה לא קטסטרופה אבל פה יש לי הרגשה שזה התפשטות בפני כל עוברי אורך אקרעיים . נורא מצחיק נראה לי שהיה לי הרבה יותר קשה לחשוף בפני עצמי את המילה לופוס מאשר בפני העולם... אני אשמח להיפגש.

ל3

New member
אז בואו נקבע כולם

שבהפסקות נפגשים מחוץ לאולם. מחכה לראותך שירי

lupland

New member
דנידין לשירי

שירי היקרה. הכנתי שאלון של 247 שאלות לפרופסורים ולדוקטורים שיהיו שם.אני מאוד מקווה שישאר לי זמן פנוי לצאת החוצה ולהפגש עם כולם. או שאולי את הקפה והארוחת צהריים אני אוכל מחוץ לאולם ואז נפגש נשמע בסדר?

ל3

New member
ומה עם אבא של אבייתר?

ככה הוא מבריז? לא בסדר.....כמובן שאת הקפה של הצהריים תשתה בחוץ לא חשבתי אחרת, אחרי הכל צריך לפגוש פעם אחת ולתמיד באיש והאגדה......

ritosh

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

lupland

New member
אבא של אבייתר לשירי

איזה איש ואיזה אגדה. את האגדה לידיעתך כבר סיימנו שבוע שעבר ולא נשמע ממנה עד שנה הבאה. שירי.כמה פעמים אני צריך להזכיר לך ש "גברברים" מעבר לכל הדאווין והאוואנטה.הם לפעמים.....חארטה.ולכן אם תמשיכי "להפחיד" אותם הם עוד עלולים לקבל "פיק כנסים".דבר הבא לידי ביטוי בפעימות לב מוגברות לקראת הגעתם לאותו כנס.לאחר מכן מופיעה סימפטום ה "כשל רגלי" כלומר הרגליים כושלות ומועדות כל כמה מטרים.ובכניסה למקום הראש מופנה כל כמה שניות לכיוונים שונים והעיניים כל פעם שנתקלות במבט נגדי מושפלות מטה. ולסיום.לאחר הכנסו של הגבר לאולם הוא מתיישב בכסאו ואז כאילו אחזו שיתוק הוא יושב בלי יכולת תנועה מינימלית. אז אנה.רחמנא ליצלן.אם נא מצאתי חן בעינייך.עשי עמדי חסד קטן.ואם בליבך רחמים....

gaia20

New member
חברים יקרים

אני בהחלט מקווה שתהנו בכנס השנה אני לעומת זאת לא אוכל להגיע.... עם כל החופשים שכבר לקחתי עקב במצב הבריאותי, אני לא יכולה להרשות לעצמי לקחת עוד... בכל מקרה, אני מקווה שתחזרו עם חויות טובות לספר לכל מי שלא יבוא.

ל3

New member
מה????????.

חבל. זה לא יהיה אותו הדבר בלעדייך- הקפטן שלנו. בכול אופן, אני מבטיחה לתת לך עידכונים שותפים. באמת שחבל!

gaia20

New member
כן, אני יודעת

אני מאוד רוצה להגיע, אבל אבוי לי אם אאבד את מקום עבודתי שגם ככה עומד בשלבי קיצוצים

ritosh

New member
אפילו לא לחצי שעה?../images/Emo10.gif

איך את עושה לנו את זה? טוב, אני יודעת שהמצב קשה. אבל רציתי נורא לראות אותך!!! תנסי להגיע. אפילו לרבע שעה. plz....

gaia20

New member
אני באמת מתנצלת

אני גם רציתי לבוא לראות את כולם אבל אני ממש לא אוכל, גם לא לרבע שעה

למעלה