הקשיבו לי כל חבריי פורום מוזיקה יפנית!!../images/Emo206.gif
אלה שעדיין פה ואני יודע שיש כאלה, כי גם אני תמיד נכנס ולא ממש מגיב. עומדים לסגור לנו את הפורום בשל חוסר פעילות. אנחנו צריכים להתחיל להיות פעילים אם אנחנו רוצים שהפורום היחידי בארץ שהנושא שלו הוא מוזיקה יפנית ישאר בחיים. אני לא יודע מה אתכם, אבל לי זה ממש חשוב, אז בבקשה, מי שעדיין כאן שיסמן
או
אם יש לכם רעיונות לשרשורים, פינות, סיקורים, אל תשמרו את זה לעצמכם! אני אנסה לפרסם את הפורום המת הזה כמה שיותר בפורומים אחרים, אבל בבקשה, אם הפורום הזה באמת חשוב לכם אז תפעלו גם אתם למענו, כי באמת באמת חבל שיסגרו לנו אותו אחרי כל הזמן הזה שהוא היה פתוח. אני אישית מבטיח לנסות להיות יותר פעיל. אנחנו צריכים להגיע למצב שיש לנו בערך 300 הודעות בחודש הקרוב, אם המצב באמת יהיה ככה, אז הפורום ישאר בחיים. אני יודע, גם אני לא פעיל במיוחד... אבל באמת שחבל על הפורום הזה, ואני באמת חושב שלמי שאוהב מוזיקה יפנית אז הנושא הזה צריך להיות חשוב לו. בבקשה מכם, שתפו פעולה, בשביל המוזיקה.. המשך יום נעים חברים!
אלה שעדיין פה ואני יודע שיש כאלה, כי גם אני תמיד נכנס ולא ממש מגיב. עומדים לסגור לנו את הפורום בשל חוסר פעילות. אנחנו צריכים להתחיל להיות פעילים אם אנחנו רוצים שהפורום היחידי בארץ שהנושא שלו הוא מוזיקה יפנית ישאר בחיים. אני לא יודע מה אתכם, אבל לי זה ממש חשוב, אז בבקשה, מי שעדיין כאן שיסמן