הקשיבו

plants and rags

New member
הקשיבו

היירלום לחוץ. אולי לכן קמתי עכשיו. בכל אופן, אני לא יודע את מידת ההיסטריה אצל כל שאר חברי הפורום אבל אצלי המידה היא אקסטרה לארג' [הוא מוצא זמן לבדיחות לא מצחיקות על בגדים] . לכן, בשביל השקט הנפשי שלי, אבקש כאן שכל מי שהזמין ידווח על הזמנתו, או כל שבב מידע חדש שיש, לספר עליו. ועוד משהו, אני למשל כבר הספקתי לחשוב על שלטי חוצות שקוראים לבוא למופע, אבל אחרי זה החלטתי שיותר קל יהיה לנסות להגיע בעצמנו לאנשים שיש להם פוטנציאל ללכת להופעה ולהודיע להם שהיא בסכנה. אני מניח שאתם מכירים אנשים כאלו, היי, אפילו אני מכיר אחד כזה בעקיפין, ואני מציע שנעשה כל שביכולתנו כדי להביא הזמנות וכמה שיותר מוקדם. אני יודע שאולי זה נשמע מגוחך, אבל לפי דעתי חייבים להתחיל במשהו, וחייבים להרגיע את שוקי, שוקי מאוד לא רגוע.

סריט

New member
אתה יכול להרגע

ההופעה לא תלוייה בכרטיסים שחברי הפורום קנו. למען האמת, היא לא תלוייה בכרטיסים בכלל. מצטערת להיות המבאסת, אבל זה שוקי וויס, כאילו הלו?! סביר להניח שההופעה כבר התבטלה או בכלל לא נקבעה סופית [למה נראה לך שלא היה פרסום?!], ועכשיו הוא רק "מכין את הקרקע" בשביל הביטול, כדי שזה יהיה באשמתינו ולא באשמתו. יאללה חלאס.

סריט

New member
כאילו, אל תקחו אותי יותר מדי ברצינות

העניין בבדיקה. קצת קשה עכשיו ביום העצמאות אבל אני כמיטב יכולתי.

plants and rags

New member
תיאורית קונספירציה מעניינת

להרגיע אותי לא הרגעת, זה בטוח. בכל מקרה, אני כן מוצא הגיון בקונספירציה - באמת לא התפרסם שום דבר רשמי וסופי ומוחלט, אבל לא יודע. בעצם, אחרי שגילו לי שאפשר להוציא את הדובדבן הזה שכיסה את העטיפה האמיתית בדביו, פוסט והומוג'ניק אני מניח שהכול אפשרי.

Seasonal Beast

New member
נראה לי שאנחנו מחכים לביטול רשמי.

אין שום פרסום על ההופעה בעיתונים. מישהו ראה, שמע?

plants and rags

New member
אני מתחיל להאמין בקונספירציה

למה לעזאזל לא יצאה אף הודעה רשמית על זה שזה בפארק הירקון? למה בקסטל עדיין כתוב שהנציגים שלה יסיירו כאן עוד כמה ימים ויחליטו איפה זה? ולמה קסטל, שאמרו שהכרטיסים יבואו באמצע אפריל, לא שלחו לי לא מייל ואפילו לא נעליים?

AnacondA2000

New member
מה?!!!!!!!!R#^^@$

אם זה מתבטל אני מתאבד!@!!!!$@!#%@# אתם יודעים איפה היא מופיעה עכשיו?? לונדון? משהו שקשור? אני לא מרשה לה לבטל.. זה משבש את כל התוכניות שלי.. :( ומזה ביטול רשמי? מתי בכלל זה היה רשמי שהיא באה? חח סתם.. :(

סריט

New member
תורכיה 3 באוגוסט

תכלס זה היה מוזר כי היא מופיעה בספרד ב29 ביולי, אבל בסדר...

plants and rags

New member
נצל"ש ערך לפוסט בויקיפדיה

כן, היירלום עשה זאת עוד פעם. כתבתי [לא כתבת, תרגמת] ערך לפוסט בויקיפדיה. חסרה תמונה, חוץ מזה הכול שם. http://he.wikipedia.org/wiki/Post . תהנו. כדאי לכם ליהנות, עבדתי על זה שעתיים.

Seasonal Beast

New member
מעולה, ותבוך../images/Emo45.gif

רק חסר שם על דיסק הקאברים[זה רשמי?] שיצא לאחרונה. תודה.

איזה סרט רע

אסור אסור אסור שיבטלו את ההופעה. זאת תהיה אכזבה פשוט נוראית....

plants and rags

New member
עוד נצל"ש - מדוזה

הערך של מדוזה בויקיפדיה נמצא כאן: http://he.wikipedia.org/wiki/Med%C3%BAlla . אני הכי אוהב את ההפניות, ככה שאם מישהו כותב מדולה הוא גם מגיע לשם, אם מישהו כותב פוסט הוא מגיע ל-post. שקלתי לעשות הפנייה ממדוזה אבל ויתרתי.

למעלה