הקשרים האישיים שלך שווים הרבה כסף!!

drshy

New member

שלום, אני מרצה לניהול ולשיווק ואיש עסקים, ואני עומד בראש רשת עסקית בינ"ל שמטרתה להגדיל את הרווחים של החברים בה. אם אתה: יזם עסקי בעל מקצוע חופשי איש שיווק או מכירות מנוסה יתכן שחברות ברשת העסקית תעניק לך תנופה כלכלית חדשה. אתה מוזמן ליצור אתי קשר כדי שנוכל לבדוק יחדיו האם אתה מתאים לחברות ברשת העסקית, והאם ואיזה תועלת אתה עשוי להפיק מהחברות בה. דר´ שי סולן

davidi33

New member
קשרים שווים כסף

שי, אני איש עסקים ויזם עם קשרים. אשמח לשמוע במה מדובר. לא ראיתי בהודעה שום כתובת או טלפון ליצירת קשר נא צור עימי קשר ל 052 589992 דוד דוידי [email protected]

zoomarch1

New member
ואני סברתי לתומי ש´הרבלייף´

עשו את הקופה שלהם לשנת 2002. מה, הם עוד מחפשים פראיירים.....

moshep1

New member

שלום שי, ארצה בפרטים נוספים. נא צור עמי קשר 052-705665 משה

drshy

New member
הקשרים שלך שווים הרבה כסף!!

משה שלום, למרות שדיברנו בטלפון... אני מרשה לעצמי להציע לך להתקשר לטלמסר ולהאזין להודעה קצרה שאולי תאיר את עיניך. המספר הוא 7651267-03. להתראות, שי סולן

baruch pilo

New member
פרטים

האים ניתן לקבל פרטים נוספים או מס´ טלפון ליצירת קשר.

drshy

New member
פרטים לגבי: הקשרים שלך שווים כסף!!

ברוך שלום ותודה על התענינותך, לפרטים נוספים אתה מוזמן להתקשר לטלמסר מס. 765167-03 ולהאזין להודעה קצרה - כ- 2 דקות. לאחר מכן תוכל לשלוח לי מייל או להשאיר הודעה בטלמסר. להתראות, שי סולן

abo nada

New member
קשרים בשוק המזרח תיכוני

אני יזם ואיש עסקים עם הרבה קשרים בשוק הישראלי והשוק בערבי המקומי והרבה קשרים עסקיים במדינות ערב ומזרח תיכון. נא לשלוח לי פרטים וכתובת דוא"ל ל: [email protected]

למעלה