הקשר בין אלרגיה לאי סבילות???

Almost me

New member
הקשר בין אלרגיה לאי סבילות???

אם בכלל יש דבר כזה.... בני בן שלוש וחצי סבל וסובל מאלרגיות רבות שנבדקו הן ע"י בדיקת ראסט לפני כשנתיים והן ע"י טסטים מידי כחצי שנה. בין שאר האלרגיות שמופיעות באופן סיסטמטי בבדיקות שלו מופיעה אלרגיה לחיטה ולעגבניה, ההתנפחות קטנה יחסית, ומכיוון שאלמוג צורך את שני הרכיבים האלו ללא בעיה נראית לעין (לפחות לא מיידית) אמרו לנו שאין סיבה למנוע ממנו את המוצרים הנ"ל. בנוסף לכך אלמוג סובל מאטופיק דרמטיטיס ומשלשולים לא סימפטיים (פעם פעמיים ביום אבל שילשול כמעט חסר שליטה), עקב תחושת בטן וקצת ניסוי ותהייה יש לי הרגשה שיש קשר בין השניים (שלשול ואטופיק) השבוע עשינו שוב טסטים ושוב יצא שאלמוג אלרגי "קלות" לשני המוצרים הנ"ל ונוסף גם חלב לאלרגיה "הקלה" (עד כה אלמוג היה אלרגי לחלב פרה עכשיו הרגישות ירדה מעט אולם בהמלצת הרופא אנחנו עדיין ממתינים עד שנחשוף אותו לחלב בצורה מבוקרת) אלמוג עבר בדיקת סקר לצליאק והתשובה שלילית. ואחרי הסיפור הארוך לשאלתי, האם יש סיכוי שהאלרגיה הקטנה משפיעה עליו בצורה של אטופיק ושלשול? אם כן האם מותר לי להוריד לו חיטה מהתפריט למשך כמה ימים על מנת לבחון האם השלשול מפסיק. האם בדיקת סקר מספיקה או שעליי לגשת לגסטרו ולבדוק את הנושא לעומק? תודה על תשומת הלב

שלשולים ודרמטיטיס

מציע לפנות לגסטרו ילדים בשל השלשולים וודאי בשל הדרמטיטיס מציע להתחיל פרוביוטיקה אם תרצו אשמח לנסות ולסייע בהצלחה

Almost me

New member
תודה

פרופ' קיוויתי המליץ לנו להשתמש באבקה המכילה חיידקים פרוביוטיים (אנחנו משתמשים בדופילוס) אבל נכון לעכשיו השיפור לא היה משמעותי עד כדי ויתור על חיפוש פיתרון. אני אבקש הפנייה לגסטרו

למעלה