הקשר בין גילוח לאפטר שייב

kaligola

New member
הקשר בין גילוח לאפטר שייב

מכיוון שלא קראתי פה דברים מעניינים או מהפכניים, הרשו לי לספר לכם ששימוש באפטר שייב מעודד צמיחת זיפי זקן.... ואם זה לא קונספירציה אז אני לא יודע מה כן....

IC4

New member
חשבתי על זה כבר :)

כלומר חשבתי על זה שבקרם גילוח יש חומר שמעודד צמיחה של שערות וחברים התלהבו בזמנו שעליתי על משהו בכל מיקרה - כשאתה מעביר את המכונת גילוח על הפנים, אתה מגרה את העור ואת פני השטח של הפנים (בהם נמצאים הזיפים) וככה אתה בעצם מגרה את הזיפים. זה הסקה קטנה שלי ודווקא היו דברים מענינים בפורום הזה , אבל אני מניח שהם מוסתרים בהיסטורי בערימת שטויות פחות מרתקות

rshilkrot

New member
הקונספירציה הגדולה מכולם!!!

האם להשתמש במכונת גילוח או בסכין? ומי ומשניהם מעכב גדילת זיפים... זאת שאלה ברומו של עולם...

{{Trinity}}

New member
הקונספירציה הגדולה יותר

מרכך לשיער גורם לנשירת השיעור לאחר זמן מה!!! (בייחוד המרכך החדש של פנטן). אני התחלתי להשתמש במרכך שיער של פנטן ופתאום התחילה לי נשירה!! דיברתי עם אנשים מומחים בתחום (הביולוגיה והכימיה, כאלו שמתמצאים בחומרים שיש במרכך) והם אמרו לי לחדול להשתמש במרכך וכך הנשירה תסתיים! בנוסף, הם אמרו שיש שם חומרים לא בריאים שנכנסים לקרקפת, ואין צורך להשתמש במרכך. אני אמרתי-אבל אז השיער שלי יהיה יבש, כי כאשר אני לא משתמשת במרכך הוא קשה ויבש. הם הסבירו לי שהשיער שלי פיתח פשוט תלות במרכך ושאני אנסה להפסיק. הפסקתי להשתמש במרכך, בנוסף חדלתי להשתמש בשמפו של פנטן, עברתי לשמפו שנקרא ג´ונסון&ג´ונסון. אחרי כשבוע וחצי השיער שלי התחיל להיות נעים ורך ללא מרכך!!! בנוסף,הנשירה הופסקה!!! לאחר כל זה, פניתי לידידה רחוקה שלי שעובדת בתור המנהלת של כל אגף הטואלטיקה ברשת "מגה". סיפרתי לה את הסיפור, ושאלתי אותה למה היא המליצה לי על פנטן (היא בזמנו זאת שהמליצה לי להשתמש בפנטן). היא אמרה-נו, זה לא סוד, מרכך הורס את השיער, אבל את ביקשת ממני המלצה למרכך ושמפו, אז נתנתי לך. הנחתי שאת יודעת את הסיכונים! בקיצור חברה זאת אחת הקונספירציות הכי גדולות שנשארת סמויה מכיוון שמעורב בה המון כסף ואינטרסים!!! אני ממליצה לכם להפסיק להשתמש במרכך לשבועיים. תראו איך אתם מרגישים. השיער שלי כל כך בריא, שזה מדהים!!! המרכך גורם לנו לפתח תלות בו.

RedStorm

New member
את אולי המשווקת של ג´ונסון&ג´ונסון?

אני שמעת שהשיער הוא תא מת זה נכון? (בעצם ברור שזה נכון)

IC4

New member
הממם ! "שיער כל כך בריק שזה מדהים"

אני מדמין אותך מחייכת למצלמה ונוגעת בשיער שלך שיסתיר חצי פנים ויבריק ואז בא הלוגו : THE NEW JOHNSON&JOHNSON בכל אופן אני משתמש בהוואי :) מה לעשות , זה מה שיש בחדר ההוא שם. וחשבתי שאם לא משתמשים במרכך אז השיער לא יהיה רך ואז כשמעבירים בו יד או מסרק (מברשת כלומר) הוא ייקרע ויעזוב את הראש תמיד השיער שלי נושר :((( --- חיים של אייסי עם שיער ארוך מדי

TomerZimmermann

New member
תתעלמו מהכל!!

אני משתמש בפינוק לשיער מת כי זה לצערי מה שיש לי - שיער מת. הוא מחומצן ובעבר הוא היה צבוע כלכך הרבה פעמים... יש לי נשירה רצינית... לדעתי כל מה שאתם אומרים הוא לא נכון... ניסיתי הכל והנשירה לא הפסיקה (יש לי כבר לפחות 5-6 ס"מ של שער בצבע מקורי, כי חימצנתי לפני 4 חודשים). ניסיתי להשתמש רק בשפמו (כמה סוגים שונים) וזה לא עזר, השער נשאר יבש והייתה נשירה ניסיתי להפסיק להשתמש בשמפו בכלל (תתפלאו!! אבל זה הפתרון הטוב ביותר... הקרקפת מוציאה שמנים מנקים ובלה בלה... אבל לצערי זה גרם לשער להתחיל להתאחד לקבוצות וניחשתי שעם הזמן זה יהפוך לרסטות אז וויתרתי). עכשיו אני חופף גם עם שמפו וגם עם קונדישינר ועדיין יש נשירה ובשער יבש אבל כמו שאני תמיד אומר... מה אכפת לי... עוד חצי שנה צבא וקרחת :) בכל אופן... הצעה אישית, תתעלמו מכל הפרסומות ומכל מה שאנשים אחרים אומרים. תשתמשו במה שמוצא חן בעיניכם וזהו. הצעה אישית לאיך לבחור שמפו.. או על פי הריח, או על פי הצבע של העטיפה (לפינוק יש שילוב של צבע שהופך ללבן, מאד יפה) או אם אתם בנים בודדים וגלמודים על פי הבחורה שמפרסמת את השמפו :)

srullli

New member
פינוק, הוואי ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

ג´ונסון, פנטן...... חבר´ה, מה זה כל הפרסומות הסמויות (not) האלה.....??!!!! לא ייתכן כדבר הזה.......
מה זו הקנונייה הנחרצת הזו ??????? בושו והיכלמו כולכם ! ד"א שמעתי שג´ונסון ופנטן עושים ניסויים בבע"ח .... (משביתת שמחה שכמותי)

srullli

New member
אופס

כמעט שכחתי את ה- HAPPY NEW YEAR
שלי ....... ! למרות שזה עדיין עוד לא הגיע אבל הנה רשמתי את זה !

S__A

New member
איפה שמעתם על זה שאפטר שייב >>

מעודד צמיחת זיפים ?! הרי הוא אמור לסתום את נקבוביות העור שלנו ובכך למנוע צמיחת זקן .. ואם מה שאתם אומרים זה נכון, אז זאת קונספירציה גדולה מאוווווד !

למעלה