הקונספירציה הגדולה יותר
מרכך לשיער גורם לנשירת השיעור לאחר זמן מה!!! (בייחוד המרכך החדש של פנטן). אני התחלתי להשתמש במרכך שיער של פנטן ופתאום התחילה לי נשירה!! דיברתי עם אנשים מומחים בתחום (הביולוגיה והכימיה, כאלו שמתמצאים בחומרים שיש במרכך) והם אמרו לי לחדול להשתמש במרכך וכך הנשירה תסתיים! בנוסף, הם אמרו שיש שם חומרים לא בריאים שנכנסים לקרקפת, ואין צורך להשתמש במרכך. אני אמרתי-אבל אז השיער שלי יהיה יבש, כי כאשר אני לא משתמשת במרכך הוא קשה ויבש. הם הסבירו לי שהשיער שלי פיתח פשוט תלות במרכך ושאני אנסה להפסיק. הפסקתי להשתמש במרכך, בנוסף חדלתי להשתמש בשמפו של פנטן, עברתי לשמפו שנקרא ג´ונסון&ג´ונסון. אחרי כשבוע וחצי השיער שלי התחיל להיות נעים ורך ללא מרכך!!! בנוסף,הנשירה הופסקה!!! לאחר כל זה, פניתי לידידה רחוקה שלי שעובדת בתור המנהלת של כל אגף הטואלטיקה ברשת "מגה". סיפרתי לה את הסיפור, ושאלתי אותה למה היא המליצה לי על פנטן (היא בזמנו זאת שהמליצה לי להשתמש בפנטן). היא אמרה-נו, זה לא סוד, מרכך הורס את השיער, אבל את ביקשת ממני המלצה למרכך ושמפו, אז נתנתי לך. הנחתי שאת יודעת את הסיכונים! בקיצור חברה זאת אחת הקונספירציות הכי גדולות שנשארת סמויה מכיוון שמעורב בה המון כסף ואינטרסים!!! אני ממליצה לכם להפסיק להשתמש במרכך לשבועיים. תראו איך אתם מרגישים. השיער שלי כל כך בריא, שזה מדהים!!! המרכך גורם לנו לפתח תלות בו.