הקשר בין הביטלס לשר הטבעות

הקשר בין הביטלס לשר הטבעות

הידעתם שפעם פעם ג´ון לנון רצה שהביטלס ישחקו בגירסא הקולנועית לשר הטבעות? הוא היה אמור לשחק את גלום, פול את פרודו (כמה מתאים!), ג´ורג´ את התפקיד של סק איאן מקלן. לא ידוע לי מה היה אמור להיות התפקיד של רינגו, אבל בטוח איזה אלף. בכל אופן, ג´ון ז"ל לחץ, אבל טולקין משום מה סירב. כמה חבל. תארו לעצמכם את שר הטבעות עם המוזיקה של הביטלס!! סוזן

ברינסלי

New member
אולי היו מתאימים כארבעת ההוביטים.../images/Emo22.gif

מעבר למוזיקה, לא יודע אם באמת הם היו יכולים להתמודד עם גילום הדמויות האלה. גם אם היה להם כשרון מסויים למשחק, מדובר הרי בעולם פנטזיה וצריך מידה מסוימת של "התחברות" לדמות ולעולם הבדוי. אפילו בסרט ניכר היה שחלק מהשחקנים (המשניים יותר, למרבה השמחה) מתקשים להתמודד עם התפקיד. למרות שג´ון דווקא די מתאים מבחינת המראה ומבנה הגוף לתפקיד גולום. אבל ג´ורג´ האריסון בתור גנדלף? לא נראה לי. לא יעזור כל האיפור שבעולם, זה תפקיד לשחקן מבוגר. אגב, מתי הועלה הרעיון בדיוק? את אומרת שטולקין אמר אז את דברו, מכאן אני מסיק שמדובר על מתישהו בשנות ה-60. דיברו אז בכלל על אפשרות של הסרטת שה"ט? למיטב ידיעתי העיבודים הראשונים היו החל מסוף שנות ה-70 (וגם הם היו רק סרטי אנימציה). או שאולי ג´ון רצה גם להפיק את הסרט?

זה היה יכול להיות הדבר הכי נפלא

בעולם! ארבעת הביטלס בשר הטבעות. קודם כל, לג´ון הי כשרון משחק לא מבוטל, וכך גם לרינגו. אכן מדובר על שנות השישים. ג´ון היה אמוד בעניין של פנטזיה, למי שלא ידע, ושר הטבעות היה הספר החביב עליו, אולי אחרי "אליס" (שהוא גם הספר החביב עליי). אני חושבת שהשילוב בין הביטלס, המוזיקה שלהם והעלילה היה יכול להיות ספקטקולרי במיוחד. אני לא בטוחה לגבי הטכנולוגיה, אבל אם נאמר היה אפשר לשלב את הביטלס בתוך הםפקה בסדר גודל של שר הטבעות כפי שנעשה על ידי טולקין - זה היה חלומי! סוזן

Boojie

New member
alonbb, לתשומת לבך:

בפעם הבאה שאתה מתבטא בצורה כזו בפורום זה, ההודעה שלך לא רק תימחק אלא שאתה תוגבל מכניסה לפורום. נא הימנע מהתבטאויות כאלו בפורום, תודה.

alond

New member
לא טעית בשם והתכוונת אלי בטעות,

נכון? כבר שכחתי אם שמתי הודעה אבל לא זכור לי התבטאות יוצאת דופן...

Boojie

New member
חלילה.

צץ פה איזה alonbb, פלט איזה רפש מקלדת מבחיל, ונעלם. ליתר בטחון, רק למקרה שהוא מתכוון לחזור, פרסמתי גם את האזהרה, אבל התחושה שלי היא שהוא עקב אחרי הקומנדר מפורום אחר (לא בטוחה, אבל נדמה לי).

למעלה