הקשר בין ההבלגה לעקרונות מולדת

הקשר בין ההבלגה לעקרונות מולדת

האם מישהו יכול לתת לי הסבר כיצד מפלגת מולדת מסוגלת לשתוק ולהצטרף להבלגה

asaf2000

New member
כן

כמו שאמר אדיר זיק פעם כככ``כ ר``ת: כסא, כסף, כבוד, כח. מגנדי עד רבין כולם אותו דבר הפתרון היחיד להתחיל לשמור תורה ומצוות ההפגנות לא יעזרו.

האם זה נראה לך פתרון

זו רק דרך אחת אבל לא פתרון כי מעבר ללמוד תורה ולשמור מצוות צריך גם להגן על חיינו אנחנו ובעזרת השם

בלאט

New member
לאסף

אם אני זוכר נכון, אתה אסף16 נכון? בכל מיקרה. אתה טועה לעניות דעתי. גם בקיומם של תורה ומצוות יש את הצורך של האדם לעשות עשייה. הרי אם הכל היה בידי ה` אז בשביל מה ניתן לאדם היכולת לחשוב ולעשות ולהזיז דברים. האדם ביכולתו לשנות דברים הקשורים בארציות ואין הוא רשאי להתערב במעשי הבריאה. ועל כן, ההפגנות והמחאות והעשייה היא חשובה לא פחות. אגב בגלל זה ישנם גם מפלגות דתיות וחרדיות בכנסת. כל טוב

תגובה לאסף התשס``א....

יותר מתאים מאסף2000..... מצטרף בכל לב לכל מילה. לא ההפגנות ולא הדיבורים - אלא המעשים שלנו הם שיקבעו מה יהיה בעתיד. ואני חייב לציין, כמי שמכיר, מקרוב מאוד את המערכת של מולדת (לפני 10 שנים) והכרתי את הדמויות ובפרט של גנדי מקרוב אני חייב לומר עם כל הצער והכאב, שמדובר באנשים שתאוות השלטון בידם ולא כלום מעבר לכך. (ושלטון לאו דוקא בשררת שר, אלא גם כח``כ, כמתוקשר, כטובת ההנאה והכסף וכו`) סתם לידע כללי: את מולדת הקים אדם בשם שילוח (הוגה רעיון הטרנספר), גנדי פשוט עלה על העגלה אי שם באמצע הדרך.

תגובה

למה אתה לא מזדהה בשמך? כמי שמכיר את המערכת מקרוב גם כפעיל מן השורה וגם כעובד מפלגה אני יכול להגיד שיש בידך טעות ואתה טועה ומטעה. אן תאוות השלטון היתה בידי מולדת או גנדי הוא היה אמור להיות שר בממשלת נתניהו והייתה הצעה מפתה מאוד ולא הצטרפנו... ובכלל למה מולדת רוצה עכשיו לפרוש מהממשלה? ויש עוד הרבה מה לענות אבל זה העיקרי

למעלה