הקשר בין ווילסון להאוס

10oclock

New member
הקשר בין ווילסון להאוס

לפני מס' ימים ראיתי תכנית על קרל מרקס ופרידריך אנגלס. אומנם זה לא קשור בכלל לסדרה האוס אבל רציתי לציין שיש משהו דומה במערכת היחסים בין מרקס לאנגלס למערכת היחסים בין ווילסון להאוס. כל חייו מרקס היה מורד שחיי נשען על כתפו של אנגלס. רוב הזמן חסר לו כסף ובכל פנייה של מרקס לאנגלס אנגלס נאלץ לעזור לידידו המורד הפילוסוף ולהעביר לו כסף ולשמש לו כחבר שאפשר לדבר איתו. באיזשהו שלב בחייו של מרקס הוא הכניס להריון את המשרתת שלו ואנגלס כחבר טוב לקח על עצמו את האשמה ואמר שהילד שלו ולא של מרקס. בכל אופן, מערכת היחסים שלהם שבה מרקס פונה לאנגלס רק כשהוא צריך משהו ואנגלס מבצע כל גחמה של מרקס מזכירה לי קצת את המצב בין ווילסון להאוס. האוס מניאק בכל רמ"ח איבריו ווילסון בכל זאת נשאר שם בשבילו. שוב ושוב האוס בוגד באמונו של ווילסון ובסופו של דבר, ווילסון מוצא את עצמו עוזר להאוס. נראה לי קצת מצחיק אבל למה באמת ווילסון נשאר עם האוס? הם כמו זוג נשוי שהבעל מכה את האישה אבל היא נשארת בכל זאת. בכל אופן נראה לי כמו רעיון נחמד לדיון

ריקי100

New member
יש בזה משהו

הדמותשל ווילסון היא דמות שרוצה להציל את העולם. שנדבקת לאנשים שדווקא עושים רע לו או לאנושות בכלל. אולי הוא נמסה להציל את האוס, אבל עכשיו כשקאדי לקחה על עצמה את התפקיד הזה הוא יכול להתפנות לאנשים אחרים שיהרסו לו את החיים....

10oclock

New member
לא בהכרח..

ווילסון לדעתי תמיד ישאר עם האוס. הרי הייתה דמות נוספת בסדרה שניסתה להציל את כולם ואפילו היא עזבה בסופו של דבר. קמרון, תודה לאל שהיא הבינה סוף סוף שהיא צריכה לעוף משם.. אבל ווילסון נשאר כל הזמן ! אבל, נחיה ונראה :)

ריקי100

New member
כי לוולסון אין תחליף

הכימיה בין וולסון להאוס ( בין לורי ללאונרד) היא משהו שאי אפשר לייצר כך סתם בין שחקנים. אז או שאתם חברים או שאתם חברים לעבודה ואז רואים את ההבדל במשחק עצמו. משהו כמו מה שמרגישים עכשיו בין השחקנים משום מה.. שהכל מאולץ.

Nimrodster

New member
דווקא ג'רי סיינפלד וג'ייסון אלכסנדר

שמשחק את ג'ורג', חברו הטוב ביותר של ג'רי בסדרה, לא סבלו אחד את השני מחוץ למסך. ולא רואים את זה. אם השחקן מקצועי, הוא יכול להתעלות מעל זה. אני חושב שהבעיה בעונה הנוכחית היא שלרוב השחקנים יש כל כך מעט טקסט, עד שקשה לבסס אמינות...

ריקי100

New member
משום מה תמיד הרגשתי שג'רי שונא את ג'ורג'

או מתנשא כזה.. אבל אולי זו אמורה להיות הדמות שלו? טוב בעצם מי לא יכול לשנוא את ג'ורג' הוא משגע את השכל.

אוגלה

New member
האמת שההקבלה שדובר עליה הרבה

היא בין שרלוק הולמס לווטסון. בעקרון, הבנתי שהרבה מהסדרה גם מתבסס על דמויותיהם. שרלוק הולמס היה מכור לקוקאין, ובעל מזג רע. ווטסון היה זה שמגשר בינו לבין שאר האנשים.

למעלה