הקשר בין לייזר להורמונים גבריים

HotMilk

New member
הקשר בין לייזר להורמונים גבריים

היי! שאלה נוספת לי אליכם: שמעתי לאחרונה כי יש קשר בין תדירות גבוהה של קיום יחסי מין או אוננות לבין קצב צמיחת השיער. הסבירו לי שבזמן קיום יחסי מין או אוננות הגבר גורם להורמון הגברי (טסטוסטורון) לעבוד יותר והורמון זה, כידוע, אחראי גם על צמיחת השיער בגוף. אני יודע למשל שאצל נשים שילדו נמצא קשר בין הורמונים לקצב צמיחת השיער. אני רוצה להשיג תוצאות אופטימליות ומקסימליות מהטיפול להסרת שיער בלייזר בחזה ואני ממש בתחילתו. האם יש בסיס להסבר המפורט למעלה? תודה על התשובה!

הסרת שיער

היי הטסטוסטרון נמצא בגופך בין אם אתה מקיים יחסי מין או לא. אין לפעילות זו כל קשר לקצב צמיחת השיער, הגם שהוכח בעבר כי גברים שסורסו לא השירו שיער בשלב מאוחר בחייהם. תוצאות הטיפול בהסרת שיער אינן תלויות בהימנעות מפעילות מינית, אבל הן כן עלולות להיפגע מחוסר איזון הורמונלי, אם יש כזה. כלומר, פעילות לא מאוזנת של הורמונים בגוף, אצל גברים כמו אצל נשים, עלולה לגרום לצמיחת שיער מוגברת, ואז גם טיפולים להסרת שיער בלייזר יהיו איטיים יותר ואולי לא יהיו יעילים כלל.

HotMilk

New member
הקשר בין לייזר להורמונים גבריים 2

לפי הבנתי, אני יכול להמשיך ולקיים יחסי מין, גם אם מדובר בתדירות תכופה מאוד. אם כן, איך גבר יכול לדעת אם הוא קיים אצלו חוסר איזון הורמונלי כלשהו בגוף?

חוסר איזון הורמנולי

אם אתה לא מרגיש בהפרעה כלשהי, אין סיבה שתהיה בעיה הורמונלית. בעיקרון, הבדיקה נעשית באמצעות דגימת דם פשוטה.

למעלה