הקשר בין מגורים לבד להצלחה במציאת בת זוג

דבש27

New member
הקשר בין מגורים לבד להצלחה במציאת בת זוג

אני בן 28 אני עדין גר עם ההורים אני סיימתי לא מזמן את הלימודים באוניברסיטה ואני בשלב שאני מחפש עבודה אני מחפש בת זוג לקשר רציני אני נראה טוב ויצא לי בזמן האחרון להיתקל בבחורות שקצת נרתעות מזה שאני עדין גר עם ההורים אלו שלא נרתעות מרימות גבה אני בכל מקרה מחפש דירה רציתי לדעת האם מגורים לבד בשכירות (אני לא מעוניין בשותף) עושות הבדל משמעותי בעיני בנות ? היו לי בשבועיים האחרונים דייטים עם 2 בחורות שדי התפלאו שגבר כמוני גר עם ההורים ושתיהן די לקחו צעד אחורנית וגם אני לא ממש הרגשתי בנוח עם העניין בכל זאת, לא נעים לי להזמין בחורה אלי הביתה בסיטואציה כזו אשמח לשמוע תגובות מנסיונכם...

מה שחשוב זה מי אתה ולא הדירה

דבש היקר, כל הכבוד לך שהחלטת מה אתה רוצה כדי להתקדם ולעשות שינוי ועל הצעדים הדרושים לך (חיפוש עבודה, דירה וקשר). בימינו, הרבה צעירים בגילך, במיוחד סטודנטים, גרים בבית ההורים עד סיום הלימודים ואז מתארגנים ויוצאים מהבית. מדבריך, נראה שאתה כבר חושב על הצעד הבא ולא נעים לך שאתה עדיין במצב הקודם. שינויים לוקחים זמן, במיוחד כאלו מהסוג שאתה רוצה להשיג. אני מאמינה שאם תקבל את הקצב שלך ואת המצב הנוכחי שלך בהבנה ותקרין שלמות תקבל חזרה תגובות חיוביות מבחורות. חוץ מזה, לדעתי בחורה שתקבע אם להיות איתך בקשר לפי מצב הדיור שלך ולא לפי מי שאתה לא שווה לצאת איתה. בהצלחה! ניבה

MaYcHuK

New member
יש קשר אם אתה צפוי להיתקע בבית ההורים

אבל אם זה משהו זמני וזה לא קרה עד כה כי למדת ולצערי במדינתנו היקרה לא ניתן כ"כ ללמוד ולשכור דירה ואולי חלילה איזה רכב קטנציק אין רע בזה. העניין הוא שצריך להסביר את זה לבחורה ולרוב , במיוחד אם היא גרה לבד, ורגילה לעצמאות, וזר לה כל הקטע של מגורים עם ההורים ( תשאל אותי אני יודעת ) ובכלל - צריך להסביר והיא תבין רק כאשר היא תהייה ערה לייך ולמטרות שלך ולדרך שלך ולמעשה לעניין שאתה לא מתכוון להישאר בבית של ההורים והנה עכשיו אחרי שנגמרו ההתחיבויות אתה יוצא לעצמאות שלך . בנוסף יש את עניין הפרטיות - לא כיף להביא בחורה לבית ההורים - לא בת זוג ולא סטוץ וגם לא ידידה. לא לבחורה ולא לך ולגור לבד זה כן מראה על עצמאות - לא משנה כמה אתה עצמאי בבית אצל ההורים זה ממש לא אותו הדבר לבד. וזה מראה על אחריות ואתה יכול לא לשטוף כלים במשך שבוע ואתה יכול ל*** מישהי ולתת לה לצרוח לשמיים ( חחחחח) ולגבי נסיוני - אני לא שוללת אף פעם וכם נותנת את האופציה להבין למה וכמה אם הבחור מראה לי שזה רק עניין מגורים וזה זמני אני זורמת - יש את הדירה שלי הרי.... אם אני רואה שהבחור לא יודע לדאוג לעצמו ולגור בבית עם ההורים זה "אופי " פה מתחילות הצרות. מקווה שעניתי לך.....

liranush39

New member
תראה...

טוב...אז אני כנה איתך, לי יש ידידים שהם בני 28,29 ואפילו 30 שגרים עם ההורים. אני אישית לא שוללת- ואני חושבת שבמגורים לבד אתה מתבגר הרבה יותר מהר, ויש לזה המון ייתרונות בלגור לבד, אבל גם חיסרון בזה שאין לך שקט פנימי מבחינה כספית. אני בדיעה שתעשה מה שמתאים לך, ואם נח לך לגור אצל ההורים וזה לא עד כדי כך מפריע לך- אל תעבור. בחורה לא תשלול אותך רק כי אתה גר בבית של ההורים. מבחינתי זה לא אינדיקציה. ומינסיון - כשאתה גר לבד- אתה לא רוצה לחזור לא לבית של ההורים, ולא להיתקל בסיטואציה של לגור עם שותפים. אני אישית חושבת שקודם כל תמצא עבודה שתשרת אותך,ולאחר מכן אם תרגיש לא נח אצל ההורים- תעבור, ואם לא פשוט- תאמין שאתה מספיק טוב- והבחורה שתהיה איתך- תזכה מעצם נוכחותך. שיהיה בהצלחה...- תצטרך "זריקות עידוד"- אני פה!

ogold1

New member
מה בנות רוצות..

היי קראתי את דברייך ואני אשמח לספר לך מה בנות בגילך באמת רוצות.. מתוך ניסיון.. בנות שמחפשות קשר רציני מעדיפות גבר עצמאי. גבר שמסוגל להתפרנס בכוחות עצמו, גבר שלא תלוי בהוריו. גבר המשדר יציבות ביטחון ועצמאות. בנות צעירות בתחילת שנות העשרים לחייהן מחפשות בילויים ו"להעביר את הזמן" בכיף, פחות חשוב להן תכונות כמו עצמאות ויציבות והן יכולות לצאת בכייף עם סטודנט תפרן מבלי להציב תנאים. אך בנות המתקרבות לגיל 30 מחפשות כבר גבר רציני שאיתו יוכלו לחיות חיים משותפים, להקים משפחה וכו'. הקריטריונים לגבר "מוצלח" ונחשק בגיל הזה הם שונים. בנות בוגרות המחפשות שותף לחיים יסתכלו פחות על הנתונים החיצוניים (ברור שאם אתה נראה טוב, זה מוסיף נקודות זכות אבל..) ויותר על נתונים "ריאליים". כך שגבר חתיך אך מובטל שמתגורר עם הוריו ייחשב לפחות אטרקטיבי מגבר בעל מראה ממוצע (גם ממוצע מינוס) אך בעל מישרה טובה ומשכורת נאה המאפשרת לו לחיות חיים טובים ועצמאיים בדירה משלו, בפרטיות מלאה.. אך במקרה שלך דבר לא אבוד. כבר סיימת את הלימודים, סביר להניח שבקרוב תמצא עבודה ואז תהיה לך אפשרות לצאת מבית הורייך. ברגע שתשכור דירה ותנהל חיים עצמאיים, גם ביטחונך ישתפר, וגם הערכתך העצמית. ובעת שתצא לדייט ותקרין נוכחות וביטחון,(+העובדה שאתה נראה טוב) מי לא תרצה אותך...?
בהצלחה.

למעלה