הקשר בי משחק, מאק, חופש וCB

cjharm

New member
הקשר בי משחק, מאק, חופש וCB

קודם כל, אם שם כזה לא תכנסו (סתאאאםםםםםםםם!!) טוב אז בגלל שבוע החופש, אני מעריכה שרבים ראו את השידורים בצוהריים (המטורפים לגמרי #אהם אהם אני אהם* גם את הלפנות בוקר) והשידורים בשבת יכולים לראות את השינוי בגישה של מאק. בעונה השניה היא הייתה ממש קשוחה, קרה כזאת, ולאט לאט אנו מגלים יותר ויותר צדדים שלה. אני יודעת שהדבר נכון לכל הדמיות, אבל - לא יודעת - אצל מאק זה ממש קיצוני . any thoughts?

shipper heart

New member
כן בהתחלה היא לא אהבה את הארם

כוכך....אחרי זה היא נהייתה חברה יותר טובה שלו ואז היא נדלקה עליו ואז היא התאהבה בו אבל אחרי מה שקרה בסידני היא החליטה רק להיות החברה הכי טופה שלו ואז בעונה 8 היא התרחקה ממנו בגלל כל מה שקרה עם סינגר ועונה 9 הם מרוחקים...גרר ורר.... בקיצר הכל קשור ליחסים שלה עם הארם...

cjharm

New member
בגלל הכמות הענקית של השרשורים....

אז בהמשך להתעמקות המעמיקה (של גל ושלי כי אף אחד לא הצטרף!)בסגנון משחק/ צורת התנהגות בין הארם ומאק הינה רעיון: טעויות בסידרה - כל מיני דברים שיוצרי הסדרה היו בטוחים שאף אחד לא ישים לב, אבל הם בכול זאת טעויות: בפרק "אזור מלחמה" (עונה 1 פרק אחרון או לפני אחרון) רואים שני מטוסים טסים, הקסדות של הטייסים מצולמות ועל אחת מהן כתוב "פנדרי" - לוק אבא של ג'ש, שנהרג הרבה קודם באותה עונה. הוא חזר לחיים? (בקסדה השנייה כתוב מק'קי, ה"שותפה" של לוק, אבל היא עדיין בחיים בפרק הזה - היא מתה מאוחר יותר בג'נקס) תמשיכו

cjharm

New member
כן!!!

אני לא מרגישה כל כך טוב, אז אני רואה קלטות, ופתאום אני קולטת שכתוב פנדרי, אז הרצתי אחורב והקפאתי את התמונה, וממש כתוב פנדרי!

shipper heart

New member
חחחח אוקיי...מטומטמים...מתי התחילה

מלחמת ויאטנם? כי אני קוראת במלא מקומות שיש בעיה עם זה שהארם אומר שאבא שלו וונט MIA כשהוא היה בן חמש...הקטע הוא שאני לא רואה הבעיה....אבא שלו נפל בכריסמס איב 1969....בפרק הראשון אנחנו מגלים שהארם בן 31 והפרק עלה ב1995 לכן הארם נולד ב1964 וזה מצדיק את זה שכשאבא שלו וונט MIA הוא היה בן 5...אז מה הבעיה שלהם?

למעלה