הקשר נותק מה לעשות?

the best12

New member
הקשר נותק מה לעשות?

הייתי בחול, הכרתי בחור שגר שם ויצאנו במשך שהותינו שם...הוא חיזר אחריי בטירוף ובאמת עבד נורא קשה ☺ אבל נעניתי לכל חיזוריו. לא שכבנו עדיין.
אגב קבענו כבר את הפעם הבאה ביחד..
אני נוסעת לעיר שלו לעיתים קרובות
לצרכי עבודה וגם בשלבי מעבר לשם.
כשחזרתי לארץ הקשר מן הסתם הפך לוירטואלי... ומאז למעט פעם אחת שהוא יזם, כל יוזמת התקשורת מוטלת על כתפיי. הוא אמנם נענה בחיוב, מגיב, אומר שהלוואי והוא היה איתי עכשיו, מספר לי על הפנטזיות שלו עליי ועל כמה שהוא חושב עליי אבל בשורה תחתונה רק אני יוזמת.
לא הייתה לי עם זה בעייה אם לא הייתי מבינה את ההשלכות של זה.
אין לי בעיית אגו ליזום בעצמי, אבל: אני שמה לב שזה הופך אותי עבורו למובן מאליו, ומה שמובן מאליו לא מאתגר ולא רחוק היום שאם זה ימשיך כך גם המשיכה תרד בעקבות זה כי הוא פשוט יאבד עניין.
ולכן החלטתי להעלם קצת- מזה כמעט שבועיים שלא כתבתי לו מילה וגם חלק מהזמן הזה נעלמתי מפייסבוק כדי להשאיר איזה חוסר ודאות לגביי .
עכשיו חזרתי לטפטף בפייסבוק כדי לחזור לו לתודעה...ושום כלום...לא שומעת ממנו...
ואני ממש אבל ממש מתגעגעת אליו.
1 . האם תוכלו לעזור לי כיצד אני צריכה לפעול כדי לחזור לתקשר איתו?
2. או האם יש לכם הצעה שלא חשבתי עליה כדי להפעיל גם אותו?
3. האם יש משהו מסויים במילים שאני יכולה לכתוב לו מבלי לשדר נואשות כדי מצד אחד לחזור לתקשר איתו אך בד בבד להעביר לו מסר שקשר זה דבר הדדי ודו צדדי ושיתחיל לתרום ולעבוד קצת אם הוא באמת רוצה לממש את הפנטזיות שלו��?
4. האם יש לכם הצעה כיצד באמצעות המילים אני יכולה לחזור לתקשר איתו ב"דמות חדשה"? כדי להפסיק להיות מובן מאליו...
5. והאם אתם חושבים שאני יכולה/כדאי ולא יזיק להגיד לו שאני מתגעגעת? או שזה יהרוס את כל השבועיים שהחזקתי ...?
6. עד כה דיברנו רק בהודעות, ואני רוצה לפתוח גם בפניו ערוץ תקשורת נוסף, השאלה היא איך אני יכולה לפתע פתאום להתקשר אליו מבלי שהוא יבהל וירגיש שאני חונקת אותו ומוטב שיברח?
האם זה באמת נחוץ כרגע או שעדיף קודם להחזור לתקשר ואז לאט לאט להכניס גם את הערוץ הזה...

אני ממש אשמח אם בתשובתכם תתנו לי דוגמאות של דברים שאני יכולה לכתוב לו כי הניסוח והמילים שבוחרים במקרים האלו הם משמעותיות יותר מהכל ולפעמים עליהם קם או נופל דבר.

דבר חשוב שאני רוצה לציין:
אחרי שנפרדנו ולא שמעתי ממנו יומיים נלחצתי והותקפתי חרדה שהוא כבר שכח אותי ושלא אשמע ממנו וכו... וכתבתי לו את זה ובסוף הריב הלא כל כך נעים שהיה לנו בגלל זה הוא אמר:
" אבל אם נפתח קשר את עלולה לחשוב שוב ששכחתי אותך לא"?
וכמובן הבטחתי שלא....אבל איך אפשר שלא? בלי תקשורת קשר לא יכול להתקיים. וכדי שקשר יתקיים צריך לשמר אותו. וכדי לשמר אותו נחוצים שני אנשים ולא אחד...
ולכן המילים שאבחר כדי לתקשר איתו במצב הנוכחי הן כל כך קריטיות כדי לא להחזיר אותו לאותו רגע.... ובגלל זה אני מבקשת מכם שתתנו לי דוגמאות ספציפיות.

חשוב לי לציין ולכן גם לבקש מכם:
זה קשר טריא ואנחנו לא מספיק מכירים אחד את השני בשביל לדעת לאן יתקדם הקשר אם בכלל. ומה אנחנו רוצים מעבר לסקס. אני לוקחת בחשבון הכל.
כרגע הדבר הברור היחיד זה המשיכה המינית ההדדית לגמרי. מה יקרה מעבר לזה זה כבר תלוי איך יתפתח הקשר ובהיכרות אחד את השני ובשביל זה צריך זמן.
לכן אבקש אם אפשר להימנע מתגובות כגון "תשכחי ממנו", "מה את מבזבזת את זמנך" וכו...בשלב הזה כל מה שאני רוצה זה לבנות את הקשר נכון. מה יקרה אחר כך...כשאגיע לגשר אחצה אותו.

מודה לכם מראש על תשומת לבכם ועזרתכם האדיבה!

ALIsuperstar

New member
איך הבנת שהוא נעלם לך?

האם כבר רשמת לו הודעות?
את יודעת היכן הוא נמצא?
תנסי לעשות אופס ניפגשנו בטעות. תהיי ממהרת וטיפה פחות שמה עליו...
יש סיכוי שהוא הצליח להכיר בשבועיים הללו בחורה חדשה. כך זה עם גברים מרשימים יפים.

תקשורת היא דבר מאוד חשוב במערכת יחסים

על אחת כמה וכמה כשיש מרחק פיזי בין בני הזוג אבל פה אתם רק בשלב הגישושים לפי התיאור שלך.
יש אנשים שקשה להם עם דיבור בטלפון, שאין להם מה לומר, שקשה להם ליזום..
סה"כ אם נראה לך שהוא נענה לשיחות כשאת יוזמת והוא שמח לקחת חלק פעיל בשיחות האלה- זה בעיני פחות בעייתי מאשר לא היה מראה התלהבות בכלל.
&nbsp
תנסי לקחת את הדברים יותר באיזי, לא לשחק משחקים אבל גם לא להגיש לו את עצמך על מגש של כסף- תיזמי שיחה ותזרקי לו כדור שיהיה אצלו, כלומר משפט כמו "דבר איתי כשאתה מתפנה מחר" נשמע סתמי ולא לוחץ מידי בעיני ויגרום לו אולי להיות היוזם הבא.

supersonic777

New member
קשר בשלט רחוק בדר"כ לא עובד.ויכול להיות שהוא הכיר מישהי אחרת

ולא נעים לו לספר לך בשלב זה.
אין לך מה לעשות בעניין!הוא לא מעוניין או לא מתאים לו קשר כזה,וכפי שציינתי קודם,הכיר מישהי,לכן לא עונה לך.
&nbsp

למעלה