הקשר שבין הזפלינים לטולקין

הקשר שבין הזפלינים לטולקין

שמעתי פעם שיש כמה שירים שמושפעים מטולקין. כמו battle of evermore מישהו יודע על מה מדובר? שמע?

אממ

אני לא בטוחה שTHE BATTLE OF EVERMORE מושפע דווקא מטולקין.. בתחילת שנות ה60 יצא ספר שנקרא THE GREAT BOOK OF AMBER זהו ספר שמכיל בתוכו 10 ספרים קטנים יותר השיר מתאר בצורה מדהימה אחד מהספרים (THE GUNS OF AVALON).. אבל זו רק דעתי...היה לי פעם לינק של אתר שגם אמר את זה אבל החליפו לי מחשב מאז ולא מצאתי את האתר שוב...

ThePiper

New member
וסתם למען הסדר הטוב...

(ולמען ג'.ר.ר. טולקין שחוגג היום יום הולדת יחד עם ג'ונסי שלנו) סטיירווי כן קשור בחלקו לטולקין! "there's a feeling i get when i look to the west and my spirit is crying for leaving" ללא שום צל של ספק המשפט קשור להרגשה שלגולאס (ושאר האלפים) קיבל כאשר הגיע לגונדור והביט לים (שנמצא איך לא, במערב) ונתקף רצון עז לעזוב את הארץ התיכונה. I rest my case

גיל14

New member
אני קראתי את Great Book of Amber

הוא לא בדיוק משנות השישים, אאל"ט אבל זהו זה...וגם שלא זכור לי הרבה, לדעתי לא מתואר ב Battle of Evermore אף חלק. רובי אבלון - זה מהסדרה של קורווין או של הבן שלו?

זה מהגרסא של קורווין...

הספרים החלו לצאת בשנת 62....אני יודעת כי יש לי בבית את המהדורה הראשונה. =)

Gezer

New member
קליפ

בקשר לזה... רציתי לשאול... ראיתי פעם קליפ של Ramble On כשברקע היה קטע מ"שר הטבעות", השילוב היה מעולה.. משהו ראה את זה פעם? האם ניתן להשיג את הקטע?

למעלה