דת והסתה
עדיין לא נוצרה הדת שלא נעשה בה שימוש להסתה כנגד האחר, אין מה לעשות כאשר חבורה של פאנטים קטנים מסתמכים על פירושים של פאנטים אחרים. היות ואני לא כמו חלק מהאחרים שזורקים סיסמאות לאוויר אביא מספר תימוכין- הנצרות- כולם יודעים על האינקוויזציה הספרדית- השתמשו בבחורצ'יק מזוקן עם כתר של קוצים על ראשו שהטיף "להפנות את הלחי השנייה" ו"לאהוב את שכנך" כדי לרדוף, לשרוף ולענות חוטאיים וכופרים, שרק במקרה היו יהודים ומסלמים. איסלם- לא צריך להיות כל כך גאון בכדי להבין את כל עניין הג'יהאד שמנהלים המוסלמים הקיצוניים כנגד היהדות והנצרות הדורסניות שרק מנסות "להחריב את אומת האיסלם הצחורה"- ולא איכפת להם לערוף ראשים, לפוצץ עצמם, לפגוע בחפים מפשע, הכל מותר והכל כשר במלחמה. העובדה שמשעשעת אותי שהם הולכים בדרכו של בחור חביב שהיה כנראה מסטול מהחום של המדבר שאסר (!!!) לפגוע בעמי הספר, דהיינו הנוצרים והיהודים, משום שההיסטוריה שלהם, כלומר השליחים, הנביאים, היא חלק משלהם והוא עצמו, מוחמד, "חותם הנביאים". היהדות- הדת האהובה עלי ביותר אני מוכרח להודות, "ואהבת לרעך כמוך" אין מה לפרש את הדיברה הזו, היא ברורה לחלוטין. ומה ידידנו המזוקנים והפאנטים עושים- הרי זה פולסא ד'חרטא ליהודי. ולא משנה שהוא מושחת או פוגע בהם (כביכול), הנקודה עדיין תקפה- החבורה של כסילים עוכרי ישראל הם אותם אידיוטים שהביאו "לחורבן בית" ראשון, שני ובעתיד המזהיר גם השלישי. אני לא מוצא טעם להתמקד גם בדתות המזרח היות והן לא ממש קשורות אלינו. אבל.. הרי אני סתם מטיף בשער.... אז מה אני מקשקש לכם על נבואות חורבן כל ישראל חברים! הללויה השבח לאל!