הקשת בענן

ש ק ד ב ת

New member
הקשת בענן../images/Emo34.gif

אם אף פעם לא נעיז לנסות לא נראה לעולם את הקשת בענן. אם אף פעם לא נעיז לחפש, לעולם לא נוכל למצוא. אם לא נתאמץ להתגבר על ספקותינו ופחדינו, לעולם לא נדע עד כמה ניפלא לחיות בילעדיהם. אם לא נתמודד עם הקשיים, לא נוכל להתחזק. אם לא נשמור על חלומותינו, נאבד אותם לנצח. אך... אם נעיז לנסות ולהתנסות, נבחן ונחפש, נגלה ונחלום, נתפתח ונמשיך ללכת הלאה בכל יום עם ההבנה כי אנו יכולים ללקחת רק במידה בה אנו יכולים לתת, וכי אנו יכולים לקבל מן החיים רק במידה בה אנו מאפשרים לעצמנו... אז... נוכל להיות מאושרים באמת. נכול להגשים חלום או שנים במהלך דרכנו, ולרכוש את היכולת למצוא את הקשת בענן ולגוון את חיינו בימים ניפלאים. בואו נצא יחד למסע בדרך אל הקשת בענן... וגם אם קשה לפעמים וגם אם רע לעיתים זיכרו תמיד מי מחכה לנו בהמשך הדרך והמשיכו ללכת במסע החיים שיכולים להיות ניפלאים אם רק ניתן להם להיות כאלו... מאחלת לכולכם בוקר קסום וניפלא עם שלל אורות נוצצים במרום
וסבתא שמש מחייכת בחום
אוהבת ומחבקת בדרך אל הקשת בענן
שקד

missundaztood

New member
פחד ותעוזה

"הפחד העמוק ביותר שלנו הוא לא שמא אנחנו חלשים מדי. הפחד העמוק ביותר שלנו הוא שאנחנו בעלי עוצמה שמעל לכל שיעור. זה האור שבנו - לא האפלה שבתכונו - שמפחיד אותנו יותר מכל. אנחנו שואלים את עצמו - איזו זכות יש לי להיות מבריק, יפהפה, מוכשר ואהוב? למען האמת - איזו זכות יש לך לא להיות? אין שום דבר נאור בלהצטמק כדי שאחרים לא ירגישו חסרי-ביטחון. ככל שניתן לברק שלנו להאיר אנחנו מעניקים, בלי מודע, רשות לאחרים לעשות כמונו. ככל שנשתחרר מהפחדים שלנו, נוכחותנו תשחרר אחרים מפחד." -נלסון מנדלה. אני מקדישה לך, שקד המבריקה, יפיפיה, מוכשרת ואהובה המאירה את הדרך ונותנת תקווה, אשר נוכחותה משחררת מפחד ועצב את הציטוט הנפלא הזה. השיר יפה, עוד הוכחה לכישרון הכתיבה שלך. בקשר לתוכן -אין לי מה להוסיף, כבר אמרת הכל וזה כ"כ נכון. אני רק מקווה שאת מיישמת את הדברים שאת כותבת: שאת מעיזה לנסות, לחפש, להתחזק, לדעת ולהתגבר. מאחלת לך ולכולם יום טוב הגר

ש ק ד ב ת

New member
מ-ד-ה-י-מ-ה

את מדהימה, אמרתי לך את זה כבר פעם? הממממ... כן, יש לי תחושה שכן! אבל לא יזיק להגיד את זה שוב, נכון? כל פעם את מדהימה אותי מחדש, הגרוש. ביכולת שלך, על אף כל הקשיים, לראות את הטוב שבדברים, להמשיך הלאה, לא להתייאש. אני יודעת שקשה לפעמים, , ולפעמים הדרך אל הקשת בענן נראית בלתי אפשרית, אבל אני לא הראשונה שאספר לך שהשמיים הם הגבול, וכן, כן, זה כולל בפנים את הקשת... כולנו יכולים להגיע לקשת אם רק נרצה בכך. אני אוהבת אותך. כ"כ. יותר ממה שמילים אי פעם יוכלו לתאר. תודה לך על כל מה שאת מחוללת. ... אנחנו כאן?!

missundaztood

New member
אני?

איזו הרגשה נהדרת-לדעת שלא משנה כמה רע היה לי היום וכמה אני עייפה, לחזור הביתה, להיכנס לתפוז פורומים ולדעת שתמיד יש שם מישהו שיתמוך בי כשאזדקק לכך. לא משנה כמה שחוקה-תמיד תהיה הודעה מהממת ומעודדת שתעלה חיוך על פני. אני מדהימה? כדאי שתסתכלי טוב-טוב על עצמך, לתוכך; הביטי כמה את עוזרת לאחרים עם הכתיבה המקסימה שלך, כמה את נותנת מעצמך, מעודדת אחרים, נמצאת שם כשצריכים עם השירים הנהדרים שאי אפשר שלא להזדהות איתם. רק הצטרפתי לפורום ואני מרגישה הרבה יותר טוב-בעיקר בזכותך. בכל פעם שאני קוראת הודעה שלך אני מרגישה חמימות בלב, הרגשה טובה שמתפשטת ונשארת... למרות הקשיים את שוקעת בדיכאון ולא מרוכזת בעצמך, להפך את קמה אחרי כל נפילה, מתחזקת ומחזקת אחרים. דפדפי אחורה בדפי הפורום וראי את התגובות אחר כל הודעה שכתבת, אחרי כל שיר מהמם-כמה שאת עושה לאנשים טוב גם אני אוהבת אותך מאוד-מאוד לא חשבתי שאפשר להקשר לאדם תוך זמן מועט כ"כ ועוד בקשר וירטואלי..כנראה שטעיתי, זה אפשרי(ואנחנו כאן שרים
). אוהבת את כ-ו-ל-כ-ם!
באמת תודה, תודה ושוב ת-ו-ד-ה!

missundaztood

New member
בעעעע../images/Emo3.gif

יצאה לי הודעה נורא דביקה. למרות שהכל נכון... זה יצא לי פיכסה אל תתייחסו לזה

ש ק ד ב ת

New member
../images/Emo41.gif

חמודה´לה(נכון זה מזכיר סבתות?!) את הרגשות נחיתות וכמה אנחנו לא כותבים יפה,אנחנו משאירים בחוץ, ואנחנו צריכים לפתוח סדנת להעלאת החשיבה החיובית והבטחון העצמי,יש לי כבר כמה אנשים לצרך לה). מתוקה שלי את מקסימה,את מדהימה,את חכמה,ואין לי יותר תארים לתאר אותך כאת יותר מכולם. אז לא יכולתי לחככות אז בינתיים אני כן,כן אני
אותך עד בלי סוף שיגעתי אותך
זה הכל מתוך הלב שמתוצץ מאהבה אלייך,רק יומים וכבר מרגישה כמו החברה הכי טובה והרבה הרבה יותר מזה שקד

missundaztood

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo25.gif

אוי ואבוי! כמה מחמאות...בסוף אני לא אצליח לעבור בדלת(איזו דלת?כל דלת!) עם האגו הענק והמנופח שלי. קחי את כל המחמאות האלו וסובבי אותן אלייך, לכיוונך כי את ראויה להן יותר מכל! את כל כך מקסימה ונפלאה
אני לא חושבת שקיימות מילים בשפה העברית או בכל שפה לתאר כמה שאני אוהבת
אותך מאוד מאוד מאוד אוהבת ואת לא משגעת אותי:) אל דאגה אני אפרוש כעת..הולכת להתקלח. לילה טוב, חלומות פז ליל מנוחה
-קרובה אלייך למרות שאינני שם פיזית- הגר

ש ק ד ב ת

New member
ילדה עם תקווה שכמותך,

יום לא קל עבר על כוחותינו היום, אבל מחר יבוא יום קל קצת יותר, גם אם נדמה שלא. ובטח שאת כאן... תמיד, בדיוק כפי שאנחנו כאן תמיד, הגרוש, תמיד בשבילך, למענך, עבורך, תמיד שלך, איתך, בתוכך. אוהבים אותך... איזה חיוך מרחת לי עכשיו על הפנים..
וזה דבר נדיר בימינו. גאה בך כל כך!!! ואני מחכה רק שתגיעי הביתה או תתפני ואניא ראה הודעה חדשה ממך.. הפכתי לאובסיסיבית?! אז מה מותר גם לי כל כך שמחתי לקרוא את מה שאת כותבת... וגם אם תהינה נפילות בהמשך, אנחנו נדע לקום אותן ולהמשיך להלחם העיקר הוא הרצון והכוונה... ואני הוא עץ נהדר לתפס עליו. את יכולה את רוצה וזה כל מה שחשוב... ומכאן נמשיך הלאה בראש מורם לרווחה אוהבת אותך גאה בך כל כך..את גדולה! (רק רציתי שתדעי את זה...)כמה שאני אוהבת את הכתיבה שלך.. נוגעת לי עמוק מפנים. תודה... ושמחה לראות אותך שוב פה איתנו.. לראות אותך פה...איזה כיף! ועוד יותר שמחה שהחלטת להשאר,אני ממש נהנת מחברתך גאה בך יותר משיכולה לתאר המילים....הרבה יותר. מחכה לשמוע ממך חושבת עליך המון ומתגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעת.. ורק רוצה להזכיר שוב שאת לא לבד
כולנו פה מאחוריך, מצדדיך, מעליך ומתחתיך. ו...נראה לך? נראה לך שאני אתן לך להעלם? באמת נראה לך?! תשכחי מזה! אוהבים אותך פה יותר מידי מכדי שניתן לך להעלם... \איך עבר היום,מה עשית?! מחכה לעדכונים ואוהבת עד בלי סוף
שקד

למעלה