"הראה לי מהם בגדיך ואומר לך מי אתה"

"הראה לי מהם בגדיך ואומר לך מי אתה"

האם תפסלו מישהו בגלל הביגוד שלו? (למשל האם תפסלו בחורה שמגיעה עם ליבוש חושפני במיוחד או גבר שמתלבש כמו ליצן לארוחה חשובה) האם תנסו להעיר? האם תקבלו כמו שהוא? ואיך תגיבו אם יעירו לכם איך אתם מתלבשים? ויבקשו שתשנו?

בנוגע אליי

באמת שיהיה לי קשה לצאת עם מישהו שמתלבש באופן קבוע בצורה שאני לא אוהבת. תלוי כמה זה קיצוני. אני אעיר לו רק אם זה יהיה בן זוג קבוע. לא מישהו שרק הכרתי. אני לא אשנה. שיקלבו אותו כמו שאני (חוץ מזה אני יודעת להתלבש
)

orangeada

New member
האמת שכן

כי נגיד אדם שלובש סמרטוטים- מראה על המצב הכלכלי שלו, על אכפתיות ומודעות, קרוב לוודאי שהוא גם פחות הגייני וכו' אדם שלובש רק מותגים- שטחי, נורא משופע מתגובות של הסביבה, פזרן, מרוויח טוב/מבזבז כסף על דברים לא חשובים אדם עם מלא פירסינגים, קעקועים, לבוש מטאל- מראה על תחביבים, חברה ומקומות שבהם הוא מסתובב, סגנון מוזיקה אדם שמתלבש שנטי- אולי קצת מסטול, מעופף, נורא מחובר לרוחניות ולנפש.. אני עשיתי המון הכללות אני מודה ומצהירה. אבל אני חושבת שבסופו של דבר אופנה ואביזרים אומרים המון על הבנאדם ועוזרים לנו לקטלג אותו ולדעת כמה הוא מתאים/לא מתאים לנו.

Zoharrr

New member
פשוט מאוד:כן.

בדיוק כמו שאנשים אחרים יפסלו אותי מאותה הסיבה. אם אני אראה אדם כזה לא תהיה לי בעיה לדבר איתו ולהפוך לידים,ממש בכיף אבל בתור בן זוג אני אפסול. מעירים לי על הלבוד שלי תמיד, אמא שלי ואנשים מסוג כזה או אחר, חושפני מידי,שחור מידי,מה שלא יהיה... לא אכפת לי, זה מה שאני אוהבת ללבוש,ונוח לי,וזה מה שחשוב! וככה גם אחרים צריכים לנהוג,לא ממש לשים על אנשים אחרים,העיקר שאתם אוהבים.

TheWhiteTigris

New member
תלוי עדד כמה.

אם זה קצת - לא נורא. לפעמים אני אוהב ללבוש "סמרטוטים" כמו שאמרו פה... לפעמים (בעיקר בבילויים) אני אוהב להתלבש יפה. לפעמים אני מתלבש "זרוק" כשאני סתם קופץ לחברים וכו'. וכו'. רוצים לשפוט אותי? סבבה. על הזין שלי. אבל אם זה הגזמה - אז כן, אפילו לי זה יפריע. אפ נניח מישהי תתלבש כמו פאנקיסטית בהגזמה, או תבוא לדיסקוטק עם חזיה ותחתונים או חבר שיבוא עם נעלי ליצן וחולצה של חב"ד וכו'. אבל אנשים כאלה אין כמעט

למעלה