הראו את אמיר הרגע בערוץ 2
ת תומר3333 New member 8/12/05 #2 יערה /הילה מה קרה לאתר של אילנה אי אפשר לעלות אותו במקומו מקבלים קישור לחנות מזכרות ברמת השרון .........
יערה /הילה מה קרה לאתר של אילנה אי אפשר לעלות אותו במקומו מקבלים קישור לחנות מזכרות ברמת השרון .........
ר רעות שטיינברג New member 9/12/05 #4 ראיתי את ההופעה של מיכלי../images/Emo99.gif ויגאל אלקיים היה אחד הרקדנים אבל הלב נאכל לי כרגע כי לא ראיתי את ההופעה של אמיר ושיר נולד אבל למזלי יש לי איך להשיג את זה
ראיתי את ההופעה של מיכלי../images/Emo99.gif ויגאל אלקיים היה אחד הרקדנים אבל הלב נאכל לי כרגע כי לא ראיתי את ההופעה של אמיר ושיר נולד אבל למזלי יש לי איך להשיג את זה
A aMiRi GiRl New member 9/12/05 #6 אוווווווףף! לעזאזל! למה אני לא בבייית! אאאאווווףףףףףף! מתי זה היה?! ואיפה אמיר ושיר נולד הופיעו?!
T TetiBETTY New member 9/12/05 #7 ../images/Emo104.gifהייתי אתמול במסך הזהב... אמיר היה מדהים כמו תמיד. תמונות במוצ"ש...שבת שלום
ר רעות שטיינברג New member 10/12/05 #8 איזה כיף לך בת אלוש אני שמחה שנהנת .וברור שאמיר היה מדהים הוא תמיד מדהים והנה תמונה של אהבת חיי מהטקס מאתר נענע אני מעלה את התמונה גם לגלריה שלו
איזה כיף לך בת אלוש אני שמחה שנהנת .וברור שאמיר היה מדהים הוא תמיד מדהים והנה תמונה של אהבת חיי מהטקס מאתר נענע אני מעלה את התמונה גם לגלריה שלו
A aMiRi GiRl New member 11/12/05 #14 איזה כייייייייייף לך!! איך אמיר היה?! איזה יפיוף הוא! אלוההההיייים!
T TetiBETTY New member 11/12/05 #17 ../images/Emo104.gifמקסים!! שאלנו אותו על הדיסק[וכמו שהוא אמר בכל ראיון, מיד אחרי חנוכה...] איחלנו בהצלחה...וזהו בערך
../images/Emo104.gifמקסים!! שאלנו אותו על הדיסק[וכמו שהוא אמר בכל ראיון, מיד אחרי חנוכה...] איחלנו בהצלחה...וזהו בערך