הראיום עם אדם עוד שעה!!!!

אההההההההההההההה אני מתרגשת!!!

הלוואי שזה ישודר מחר!!!

t r e c o o l

New member
וכל מה שגיא אמר לנו..

מהסוף להתחלה.. טוב ביררתי זה קורה עוד שעה. תקוו שאין לו וסת או משהו היום. 8 minutes ago from talker.co.il Reply לגבי הסרט ייבדק מחר. לגבי הראיון מקווה שיהיו לי תשובות כי זה שעון אל איי. בקושי צהריים שם 10 minutes ago from talker.co.il Reply למישהו בא להסתנן לבכורה של 2012 שבוע הבא? אני יכול -אולי- לארגן הזמנה.... 19 minutes ago from talker.co.il Reply גלאמברטים: הראיון היה אמור לקרות בשעות אלה ממש. עם הכוכבים האלה אתה אף פעם לא יכול להיות בטוח.... אנסה לקבל עדכון ולדווח אישית

t r e c o o l

New member
עוד

ושוב: בסוף החלטנו שכל השאלות יהיו מהטוקבקים. לא יודע מה ייכנס ומה לא ומה הוא יענה טוב ומה לא. עניין של מזל. חן ליברמן מניו יורק מראיינת

nini18

New member
אז את חושבת שהוא ישאל את השאלות שלי על ציקס??

סתם לא נראה לי כי אם הוא ישאל נראה לי שהראיון יגמר חחחח

והשאלות יהיו שלנו!!!!!! D: וחן ליברמן מראיינת

therealguypines ושוב: בסוף החלטנו שכל השאלות יהיו מהטוקבקים. לא יודע מה ייכנס ומה לא ומה הוא יענה טוב ומה לא. עניין של מזל. חן ליברמן מניו יורק מראיינת

כן גם אני רציתי אסי...

אבל חן חמודה יו אני כ"כ מקנאה בה... הלוואי שהיא תזכיר את השמות שלנו!!!

nini18

New member
אוי אני מזה מתרגשתתתתתת ../images/Emo7.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo57.gif

אדם עכשיו מרואין ויודע על ינו מישראל יאייייי

nini18

New member
../images/Emo207.gifתמונה חדשה של BB והפוני ../images/Emo99.gif

בראיון שערכו לו על הדיסק החדש והשיר של 2012 יופי אני שמחה זה אומר שהענינים מתחילים לזוז.

nini18

New member
אילו הציוצים ../images/Emo235.gif בקשר לראיון וד"א לא....

אהבתי את הגקט שהוא לבש חח (כן גם אני כמוהו יודעת מה הכי חשוב בחיים
)

nini18

New member
עוד ציוצים ../images/Emo235.gif מהמראיין בסוף אני יחשוב ש.

אדם לא אמיתי מזה כולם מתאהבים בו. הוא הבנאדם הכי מתוק בעולם וכנראה שבדרך להיות הכי אהוב אם הוא לא כבר כזה
@exclusiveee YES ITS GREAT AND ON MY IPOD 22 minutes ago from web in reply to exclusiveee Reply ADAM LAMBERT FANS. I´ll post the video interview in a week. KEEP SUPPORTING ADAM! 23 minutes ago from web Reply @dannpp buen chiste! 25 minutes ago from web in reply to dannpp Reply @PrettyNPink1011 @cardboardspine @Adamgal102 @LoveDrug2 @dreamscometrue_ @diglossia @Mellynnette @number8gurl @BdwayDiva1 THANKS! Intvw soon 26 minutes ago from web in reply to PrettyNPink1011 Reply @exclusiveee OH YES, HE MADE MY DAY! He´s so grounded and grateful for what he has accommplished! Great vibe! את זה הכי אהבתי 30 minutes ago from web in reply to exclusiveee Reply @adamlambert THANK YOU 4 THE INTERVIEW. IT WAS GREAT! http://twitpic.com/o2pb2

heart1soul

New member
באמת איך אפשר שלא לאהוב את BB שלנו!הוא מדהים

אבל כיף לי תמיד לקרוא מחדש:)

אוווווווווו ../images/Emo9.gifבאמת אי אפשר שלא להתאהב בו! =]

הוא כזה מדהים
מתה עליו

למעלה