הראיון הראשון (נשמע ממש עתיק פה...)

יוסי n

New member
הראיון הראשון (נשמע ממש עתיק פה...)

אושרית, אני סומך עלייך שתשרשרי את ההודעה הזו לאן שצריך. קבעו לי ראיון ב-12:00. הגעתי ב-11:30, מילאתי את כל הטופסיאדה וישבתי להמתין. עד מתי? עד 13:00. יופי, סוף סוף מתחילים. אבל רגע אחד... ד"ר יוסף שירי? אני מכיר אותו, הייתי מטופל שלו. "באמת? טוב, אז שב תמתין עוד קצת, נמצא לך כבר מראיינים אחרים...". יופי, נחכה עוד 40 דקות. סבבה. ב-13:40 הואילו בטובם לקרוא לי ד"ר מיודובניק חנוך והגב' אורון עדינה. הגענו לחדר הראיון, שם נתבקשתי להמתין בחוץ כ-5 ד' ע"מ לאפשר להם קריאת ההמלצות וקוה"ח. תוך שאני ממתין, באה אליי סטודנטית מהפקולטה שראתה מי הם המראיינים שלי ואומרת לי: "בהצלחה. ורק שתדע, שהד"ר הזה הוא פסיכיאטר, אדם חריף בטירוף, ממש "רנטגן". אל תשחק אותה איתו, הוא יעלה עליך בשנייה". יואו, תודה. לא הייתי לחוץ גם ככה... נכנסתי ב-13:50 לראיון בן כ-35 דקות, שסה"כ היה מאד נחמד. השיחה זרמה, המראיינים היו נחמדים מאד. מבטיו החודרים של הד"ר קצת הלחיצו, אבל נחמדותה של הגב' איזנה את המשוואה. השאלות - די רגילות. לא משהו שלא נכתב כאן כבר עשר םעמים. ועכשיו - מחכים. עד מחר בערב.

יוסי, נשמע כמו

ראיון באמת נעים, ויותר מזה, מתגובותיך בפורום פה ושם נשמע שקטן עליך!! אז המון בהצלחה, וזכית בזמן ההמתנה הקצר ביותר, ללא ספק...

dorin276

New member
חיותה!

איך היה הראיון השני שלך???
אני מקווה שעבר בהצלחה יתרה...

יוסי n

New member
השיחה שלא אחרה לבוא...

ביום חמישי, ב-9:00. ראיון שני. למי שיהיה שם - נתראה.

morancho1

New member
אני כנראה אפגוש אותך שם..

הראיון שלי מתחיל ב10:00 מה שאומר שאני שם כבר מ9:40... איך אני מזהה אותך?

dorin276

New member
מזל"ט! ../images/Emo13.gif

אני מקווה לפגוש אותך - תלוי מתי אצא מהראיון (אמור להתחיל ב-8 - הכל יכול לקרות!!) הרבה הצלחה!

morancho1

New member
תודה:)

אפשר להיפגש, אם ממש בא לך לחכות עד 9:40- מתי שאני מגיעה לשם.. איך שהוא אני בספק אם יהיה לך כוח אחרי ראיון של 45 דקות! אבל אם כן סבבה אני מאוד אשמח לפגוש אותך:)

dorin276

New member
מזל טוב ובהצלחה! ../images/Emo70.gif

אכן נתראה שם... אני ב-8. תבוא מוקדם

kontsy

New member
מזל טוב ../images/Emo70.gif../images/Emo142.gif

איזה יופי, כמעט ולא היה לך זמן לקסוס ציפורניים בהמתנה לטלפון

למעלה