הראיון השבועי

N o l o g o

New member
הראיון השבועי../images/Emo40.gif

בגלל שלטלי הלך המחשב, אני אפתח את הפינה היום. המרואיינת השבועית היא מור (Plasure ), אני מקווה שהיא תראה את זה..:) פרטים מזהים, לפני הכל: שם: גיל: מקום מגורים: משהו שרוצה לספר לעולם: אממ קרן, מצטערת על הפאשלה חח (שלא תגידי שאני מכחישה כל קשר לטעויות שלי חח)

Plasure

New member
ראיתי:))

אמממ קוראים לי מור..כמו שאתם יודעים :p בת 18.5 גרה בראשון לציון:p ואני רוצה לספר לעולם שהיום יש לי מסיבת סיום :) אני כבר לא תלמידה :p

N o l o g o

New member
אממ כנסי..:)

מה את מעדיפה קיץ או חורף? מה הדבר הכי טוב שקרה לך? מהי ההופעה הכי טובה שהיית בה? הדיסק האחרון שקנית? ההופעה האחרונה שהיית בה? השיר האחרון שראית בשירונט (או אתר כלשהו שדומה לו)? יש לך קקטוס בבית? עקרו לך פעם שן? מתי בפעם האחרונה שתית שוקו?

Plasure

New member
:)

אני מעדיפה קיץ...:) הדבר הכי טוב שקרה לי....המממ...שהכרתי את החברות המדהימות שלי :p ההופעה הכי טובה שהייתי בה ...זה לא הכי נחשב אבל אממ רוק עצמאות לפני שנתיים... ההופעה האחרונה שהייתי בה...אממ...נראה לי של מיכל אמדורסקי השיר האחרון שראיתי בשירונט?:) חחח "מכאן" של שלומי שבת..בגלל הסולו שלי אתמול במסיבה :p אין לי קקטוס בבית ושוקו אני שותה כל יום כמעט ! :) אבל רק עם החלב החום הזה החדש המיוחד לקפההההה

למעלה