הראיון השבועי!

Rose131

New member
הראיון השבועי!

השבוע sacrament.

inbal287

New member
היי :]

השאלה שהכי מעניינת אותי כרגע - מה את הכי אוהבת לעשות בשעות הפנאי שלך?

sacrament

New member
מה זה שעות פנאי?

אין לי ממש כאלה מאז שהתחלתי ללמוד /-: בכלל אופן- כשיש לי מעט זמן- אני אוהבת לשבת לי ולהתבטל ופשוט לשמוע מוזיקה טובה, או לקרוא ספר טוב...או לראות סרטים (בייחוד כאלה שכבר ראיתי ואהבתי), או לראות פרקים במחשב של כל מיני סדרות שאני אוהבת (באפי, האוס). אם יש לי קצת יותר זמן- אז אני יושבת על הגיטרה ומנסה לנגן משהו (מאוד לא בכישרון, יש לציין, אבל הצלחתי מתישהו את ההתחלה של Sleepwalking Past Hope וזה היה נורא מרגש עבורי כי זה אפילו נשמע דומה...).

The Ocean Girl

New member
../images/Emo9.gif

מפורום סקרים ושאלונים
האם אתה מחייך עכשיו? מתי פעם אחרונה חייכת? אתה אוהב לחייך? מתי בפעם האחרונה גרמת למישהו אחר לחייך? זה שימח אותך? העציב אותך?XD קרה לך שהלכת ברחוב, נזכרת במישהו, חייכת ואנשים הסתכלו עליך מוזר? או לחילופין, חייכו אליך בחזרה? תספר מקרה מוזר בקשר לחיוכים. ולצחוק, אתה אוהב? אתה צוחק הרבה או רק מגחך מפעם לפעם וגם זה מתוך נימוס? אתה חושב שהצחוק שלך מוזר או נורמלי? ניסית פעם לשנות אותו בכוונה? הוא השתנה לבד? מה אתה יותר אוהב, לצחוק או לחייך? אתה חושב שאתה בן אדם טוב? בכלל, אתה מאמין שיש בני אדם רעים או בני אדם שפשוט עושים מעשים רעים? המוטו שלך הוא שאם תחייך לעולם הוא יחייך אליך בחזרה או יפנה אליך את הגב ויגיד "חה!"? ואסוציאציות! דאםדאםדאם. חיוך- צחוק- לב- טוב לב- שמש- שמחה- התחרפנות- חברים- מחמאות ופירגונים- מתנה- מעשה טוב בטעות- מעשה טוב בכוונה!- מי האחרון.. שגרם לך לצחוק ומתי זה קרה? על מה צחקתם? שחיבקת? שנישקת?:p שדיברת איתו? שדיברת איתו וירטואלית? וטלפונית? שאתה מרגיש שאתה חב לו חובה? שאתה מוקיר לו את הערכתך? שאתה רוצה לעודד אותו? תהני

sacrament

New member
תשובות (תוהה אם מישהו יקרא את זה../images/Emo3.gif)

האם אתה מחייך עכשיו? מחייכת מאז שנגמר המבחן, ברוך השם. מתי פעם אחרונה חייכת? היום. אתה אוהב לחייך? נדמה לי שכן. מתי בפעם האחרונה גרמת למישהו אחר לחייך? היום. זה שימח אותך? העציב אותך?XD שימח. קרה לך שהלכת ברחוב, נזכרת במישהו, חייכת ואנשים הסתכלו עליך מוזר? או לחילופין, חייכו אליך בחזרה? קורה לי כל יום החלק הראשון. אליי לא מחייכים בדרך כלל ברחוב, חוץ מילדים קטנים שתמיד מחייכים אליי חזרה. או לחילופין מתחילים לבכות. תספר מקרה מוזר בקשר לחיוכים. מממ...לא יודעת /-: ולצחוק, אתה אוהב? כן. אתה צוחק הרבה או רק מגחך מפעם לפעם וגם זה מתוך נימוס? נדיר שאני ממש צוחקת. לרוב אני מצחקקת. אתה חושב שהצחוק שלך מוזר או נורמלי? מוזר, בגלל זה הוא כל כך נדיר, שלא יפחיד אנשים (-: מצד שני, הוא לא מוזר כמו של וילה. ניסית פעם לשנות אותו בכוונה? הוא השתנה לבד? הוא נהיה יותר מעודן עם השנים. מה אתה יותר אוהב, לצחוק או לחייך? לא יודעת! אתה חושב שאתה בן אדם טוב? כן. בכלל, אתה מאמין שיש בני אדם רעים או בני אדם שפשוט עושים מעשים רעים? יש אנשים שהם פשוט רעים מטיבם...ואני משתדלת להתרחק מהם. המוטו שלך הוא שאם תחייך לעולם הוא יחייך אליך בחזרה או יפנה אליך את הגב ויגיד "חה!"? יפנה את הגב ויגיד "חה"! ואסוציאציות! דאםדאםדאם. חיוך- יום הנחמדות (שהוא אגב, היום). צחוק- מונטי פייתון. לב- הארטאגרם? טוב לב- חברות שלי ששלחו לי חומרים לבחינה (-: שמש- שימו קרם הגנה! שמחה- נגמרו מועדי א'. התחרפנות- מוזיקה בקולי קולות. חברים- יש כמה וכמה. מחמאות ופירגונים- לעצמי? סוף סוף סיימתי בחינה על הדקה (אני בד"כ לא מסיימת בחינות). מתנה- תופים, שאני אוכל להוציא את העצבים. מעשה טוב בטעות- לא זוכרת... מעשה טוב בכוונה!- נתתי לאמא לראות סדרה שהיא רצתה בזמן שהיה "רובוטריקים: (הסרט). כן, אני נחמדה מדי. מי האחרון.. שגרם לך לצחוק ומתי זה קרה? היום, ידיד שלי על מה צחקתם? סיפרתי לו שספרי פרפר נחמד הם מסווגים בספריה של האוניברסיטה, אם זה מעניין מישהו אני אספר. שחיבקת? נדמה לי שאת דוד שלי. שנישקת?:p לא את דוד שלי
שדיברת איתו? חברה שלי ,על המבחן. שדיברת איתו וירטואלית? חברה אחרת. וטלפונית? אותה חברה. שאתה מרגיש שאתה חב לו חובה? מי שנתן לי סיכומים טובים! שאתה מוקיר לו את הערכתך? המרצה שלי לדיני קניין. שאתה רוצה לעודד אותו? את מי שלא הלך לו במבחן ,אני מניחה. הודגש באמצעות מדגישומטיק

5ifi

New member
המון זמן לא שמענו מהפינה הזאת!!!

אפילו התגעגעתי. טוב...אז: היי! משום מה, הכינוי שלך מוכר לי, היית בפורום פעם ונטשת? איך קוראים לך? האו דר יו טו להעיף את יור סוויט 666??? אמממ...בת כמה את? מה את עושה בחיים? תני לי רשימה של חמיש סרטים שאת אוהבת? וספרים? ושאת שונאת? ונמאס לי להמציא שאלות לא מעניינות... אז שאלה מהותית לסיכום: אוהבת את צבי הנינג'ה? בהצלוכעס!!

sacrament

New member
עוד תשובות...../images/Emo9.gif

משום מה, הכינוי שלך מוכר לי, היית בפורום פעם ונטשת? אני פה כל הזמן, קצת אחרי שהפורום נפתח. לפעמים משתתפת לפעמים לא. איך קוראים לך? עדי (-: האו דר יו טו להעיף את יור סוויט 666??? LOL. האמת שאני ממש אוהבת את השיר הזה. אבל את ODR אני אוהבת הרבה יותר, אז זה מה יש. אמממ...בת כמה את? 22 (נדמה לי שמקום שני בזקני הפורום). מה את עושה בחיים? לומדת משפטים (משהו בחתימה אולי יעיד על זה). תני לי רשימה של חמיש סרטים שאת אוהבת? אחלה שאלה! 1. הנסיכה הקסומה. 2. מגנוליה. 3. שמש נצחית בראש צלול 4. האביר האפל (AKA באטמן) 5. האלמנט החמישי וספרים? 1. הרוזן ממונטה כריסטו. 2. האסופית. 3. הארי פוטר!!! 4. המדריך לטרמפיסט בגלקסיה. 5. מיכאל שלי. ושאת שונאת? ספרים שאני לא אוהבת אני מפסיקה לקרוא...לגבי סרטים- ראיתי את ריקוד מושחת2 לאחרונה ורציתי להרוג את מי שגזל לי מעל לשעה וחצי מחיי. אז שאלה מהותית לסיכום: אוהבת את צבי הנינג'ה? כמובן! כשהייתי קצת יותר צעירה הייתי ממש רואה את זה מיליון פעם ביום והיו לי קלטות מלא, והתחפשתי פעם למיכאלאנג'לו (-:

sacrament

New member
אויש, אמאל'ה! כמה שאלות../images/Emo6.gif

מבטיחה לענות כשאחזור מהמבחן היום בערב! בינתיים עניתי רק על השאלה היחסית קצרה של המנהלת המקסימה שלנו. השאר -אחר כך.

sacrament

New member
סדר דין אזרחי (-:

ואם זה נשמע משעמם- זה באמת משעמם! החומר הכי משעמם בכל התואר /-: אבל זהו, נגמר.

../images/Emo13.gif

אני אעשה את זה יותר קצר
שם: צבע אהוב: גיל: תוכנית אהובה: תחביבים: להקה אהובה(לא הימ): שיר אהוב של HIM: מתי התחלת לשמוע HIM? איזה שיר ראשון שלהם שמעת? למה בחרת את הכינוי הזה? יש לך רעיון לכינוי לי?(רוצה להחליף כינוי אבל אין רעיון)

sacrament

New member
שאלון קצר זה טוב (-:

שם: עדי צבע אהוב: אדום גיל: 22 תוכנית אהובה: כרגע..."מחשבות פליליות". תחביבים: לשמוע מוזיקה, לקרוא, לטייל בקניון... להקה אהובה(לא הימ): לד זפלין, פלאסיבו שיר אהוב של HIM: יש יותר מדי. שיר שאני לא יודעת אם הוא הכי אהוב, אבל הוא בהחלט הכי מיוחד->razorblade kiss. חוץ ממנו- פריטנדינג מדהים, Our Diabolikal Rapture גם, בורי מי דיפ אינסייד, play dead, ולאחרונה נדבקתי אנושות ל-sleepwalking past hope. מתי התחלת לשמוע HIM? בגיל 12 ראיתי את הקליפ של ג'וין מי ב-MTV והתאהבתי בשיר (ועוד יותר בוילה). איזה שיר ראשון שלהם שמעת? ג'וין מי! למה בחרת את הכינוי הזה? חחח..על שם שיר מאוד מסויים של HIM שנדבקתי אליו באותה תקופה. יש לך רעיון לכינוי לי?(רוצה להחליף כינוי אבל אין רעיון)- אמממ...לא. אני לא ממש יודעת מה הכיוון שלך בכינוי...O-:

למעלה