הראיון השבועי..

N o l o g o

New member
הראיון השבועי..

סורי שהוא נפתח בכזה איחור.. המרואיין היום הוא מתןפ אז לפרטים ראשוניים: שם: גיל: מקום מגורים: ועוד משהו שבא לך להגיד:

מתןפ

New member
חח הפתעתי משהו.

לא נוהג לעשות דברים כאלה בדר"כ אבל שיהיה. מתן פלחוביץ 18 כפר יונה, השרון חובב אסף אמדורסקי מזה 8 חודשים בערך קצת תערובת אסקוט הייתי ב4 הופעות של אסף אחת א.א דאון.טאון ת"א שאירח את שלמה ארצי, אביב גפן, ברי סחרוף, מיכל, האיחוד הראשון של תערובת אסקוט אם אינני טועה, אריק סיני, ג'וני שועלי וירמי קפלן היו בין הנגנים ובעוד 3 של "לבד לבד" עוד אמנים אהובים: פורטיסחרוף ביחד ולחוד, דןתורן, להקת רעש, אסף ארליך, אהוד בנאי, אביב גפן, מוניקה סקס, זקני צפת, הזבובים, אלג'יר ועוד נכון לעכשיו לפני צבא משתדל לעבוד קצת (מה שלא יוצא כ"כ) לבלות הרבה וזהו, נראה לי

N o l o g o

New member
שאלות..=)

אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? האם אתה פועל בפזיזות? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האם אתה פסיבי או פעיל? יש לך יומן/ ג'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? *אתם מוזמנים לשלוח גם*

מתןפ

New member
תשובות..

אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? חושב שכן האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? מפחיד? להיות חייל קרבי זה מפחיד האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? אם אני מאוהב אז במי שאני מאוהב מה החוזק הכי גדול שלך? כנות, יושר אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? מתחיל להתעניין במוסיקה בגיל יותר צעיר? לא יודע.. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? אם מדובר בדבר האמיתי, אז ממש לא וגם חושב שאף אחד אחר לא יכול לעמוד בפני הדבר האמיתי יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? להשקיע יותר בלימודים אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? די טובים, כן

למעלה