הראיון על גבי הפורום../images/Emo27.gif
הראיון תורגם על ידי אפרת קרסנר,כל הזכויות שמורות לפורום התאומות אולסן בתפוז. ראיון עם התאומות אולסן לפורום המעריצים הישראלי בתפוז,בעל 2 חלקים. חלק ראשון:שאלות ממעריצים 1.בראיון למגזין "באזר" ב2005 את אשלי הצהרת שאם תצבעי לחום זה פשוט לא יהיה את,עכשיו לאחר שצבעת שינית את דעתך,או שזה בשביל תפקיד מסויים?(גילי,20,תל אביב) אשלי:רציתי לנסות מראה חדש.אני נהנת מהצבע החדש שלי,בשבועות הראשונים אנשים לא זיהו אותי. זה היה די כיף ומצחיק לצאת בלי שאנשים יכירו או יזהו אותי ואהבתי את זה. 2.אני יודעת שבעבר היה לכם מגזין,אתן מתכננות לעשות עוד אחד בעתיד?(אפרת,16,חיפה) מ"ק:אין לנו תוכניות כרגע בשביל מגזין חדש אבל אני ואשלי תמיד מחפשות דרכים חדשות לתקשר עם המעריצים שלנו. אש ואני מתרגשות לשווק מחדש את האתר הרשמי שלנו(mary-kateandashley.com)שנותן למעריצים שלנו הזדמנות להגיב בבלוג שלנו,להשתתף בתחרויות שונות וגם בתחרות החדשה שלנו בעיצוב הדיסק(Soundtrack Love)שבו משתתפים מעריצים שונים מכל העולם. אל תשכחו להכנס. 3.אתן רק מתעניינות במוזיקה ישנה?לאיזה עוד סוגי מוזיקה אתן אוהבות להקשיב?(שיר,16,ישראל) מ"ק:חלק מהמועדפים עליי הם The Doors, Rolling Stones and Joni Mitchell אבל אני גם אוהבת את הקילרז,Pearl Jam ו Oasis אשלי:אני נורא אוהבת את ואן מוריסון,בוב דילן,קרוסבי, , Stills & Nashאלאניס מוריסט,אני גם אוהבת את פול סיימון. 4.אתן זוכרות את עצמכן בתור "מישל" בצער גידול בנות?מהו ה-זכרון שלכן מאותה תקופה?(קרן,16,מעריצה ישראלית מקנדה שכותבת בפורום) מ"ק:כן.צער גידול בנות הייתה החיים שלנו מאז שהיינו תינוקות ועד לגיל 9 שנים. אשלי:אני זוכרת שמ"ק ואני תמיד רבנו על הסצנות של האוכל.תמיד רצינו את הסצנות עם הגלידה והעוגות. 5.יש לכן קו אופנה כבר 6 שנים(מאז שאתן בנות 14),האם אתן שוקלות להכניס קטגוריות אופנה נוספות כגון בגדי ספורט לבנות,מה לגבי קו אופנה לבנות בגילכן?(אור,19,ישראל) אשלי:אנחנו עומדות להשיק את הקו אופנה החדש שלנו.מ"ק ואני מצפות לפרוייקט הזה.קיבלנו כל כך הרבה בקשות ואנחנו לא יכולות לחכות להציע בגדים לבנות בקבוצת הגילאים שלנו. 6.אתן מתכוונות לחזור למשחק בקרוב(סרטים ותוכניות טלוויזיה)?(יוסי,18,ישראל) אשלי:ברגע זה מ"ק ואני מתרכזות בקריירות המשחק האינדיבידואליות(נפרדות) שלנו. זה חשוב שהפרוייקטים שלנו יהיה נכונים בשבילנו כך שאנחנו לוקחות את הזמן וקוראות תסריטים,לוקחות שיעורי משחק ונפגשות עם במאים ומפקידים שאנחנו רוצות לעבוד. אנחנו ברות מזל שאנחנו יכולות לקחת את הזמן בלבחור מה יהיה הדבר הבא שנעשה,חוץ מזה מרי קייט מופיעה בסרט החדש שיוצא בסוף דצמבר בבתי הקולנוע(Factory Girl),אני לא יודעת מה אתכם אבל אני מתרגשת! 7.מהם המעצבים והמותגים האהובים עליכן?(יאנה,16,ישראל) אשלי:אין לי מישהו אחד אני מושפעת מהרבה,מעצבים כמו Commes des Garcons, Dior, and Calvin Klein הם חלק מהאהובים עליי. מ"ק: Nicolas Ghesquiere for Balenciaga, Philip Lim and Christian Louboutin נמצאים בראש הרשימה שלי.אני גם אוהבת למצוא מעצבים חדשים שפורצים עכשיו לעולם האופנה. 8.מהי ההשראה שלכן לגבי בגדים,איפור ועיצוב שיער?יש לכן מעצבי אופנה אישייים?(אורין,14,חיפה) מ"ק:אשלי ואני נהנות לקנות ולבנות לעצמנו מראה ייחודי. אם אנחנו מגיעות לאירוע אנחנו נבקש מסטייליסט שיעזור לנו קצת אבל אנחנו בעיקר מרכיבות את הסטייל של עצמנו. אשלי:אני מקבלת השראה של עיצוב שיער ואיפור ממגזינים של אופנה וספרי וינט'ג.בדרך כלל יש לי תפיסה כיצד אני הולכת להראות ברגע שהחלטתי מה אני רוצה ללבוש. 9.עכשיו אחרי שגדלתן,אתן לא מרגישות שפספסתן את הילדות שלכן?(מור,15,ראשון לציון) מ"ק:אשלי ואני מודות על כך שהייתה לנו את ההזדמנות לחוות את החיים שלנו בצורה כל כך מעניינת וייחודית. טיילנו בעולם ופגשנו כל כך הרבה אנשים מדהימים. אשלי:מסכימה!! 10.יש לכן טעם שונה בסטייל כמו באישיות שלכן?(מאי,14,ישראל) אשלי:מ"ק היא יותר נועזת ומאובזרת ממני,כשזה מגיע לאופנה-היא יכולה ללבוש כל דבר. אני למדתי שלעולם לא להגיד לעולם לא.הייתי מגדירה את עצמי כשילוב של סטייל מודרני עם קלאסי. אני אוהבת לשלב וינטג' עם פריטים מהמלתחה שלי. מ"ק:אני הייתי מגדירה את המראה הרגיל שלי כוינטג'-רוקר שיק. אני אוהבת סקיני ג'ינס(ג'ינס צמוד)וחולצות טי שירט של וינטג'. 11.קוראים לי טל.כפי שאתן רואות אני גרה בישראל.צפיתי בכן בפעם הראשונה על המסך בצער גידול בנות.אפילו היום אני רואה את השידורים החוזרים ויודעת את הפרקים בעל פה.האם ישנו סיכוי לאיחוד?(טל,15,ירושלים) מ"ק:אין לנו איחוד שמתוכנן כרגע.אנחנו מאוד קרובות עם שאר השחקנים(ג'ון סטאמוס,בוב סאגט,דייב קולייה וכ') ונפגשות איתן בכל הזדמנות שיש לנו.הם היוו לנו ממש כמו משפחה שנייה ככה שזה היה נורא חשוב בשבילנו להשאר בקשר אפילו לאחר שהתוכנית נגמרה. 12.כשיש לכן זמן פנוי מה אתן אוהבות לעשות?(דנה,16,ישראל) אשלי:אני אוהבת לערוך ארוחות ערב עם חברים,מנגלים,פילאטיס,קריאת תסריטים וניצול זמן האיכות עם חברים ומשפחה. מ"ק:אני נהנת מלעשות יוגה,החוף והים,הסתובבות עם חברים,צפייה בסרטים טובים,צילום,ללמוד דברים חדשים וביקורים במוזיאונים של אומנות. שאלות שחזרו על עצמן: 13.האם ישנו סיכוי לכך שהמותג מרי קייט ואשלי יחזור לישראל שוב? מ"ק:אין לנו תוכניות לכך כרגע אבל האתר החדש שלנו(shopmary-kateandashley.com)מציע גישה למעריצים מכל העולם לקנות את המוצרים שלנו דרך האינטרנט. 14.האם תשקלו ביקור קצר בישראל אם התקשורת תיתן לכן תנאים נוחים ודחיפה מתאימה? אשלי:בוודאי שנשמח לבקר,אם זה יהיה במסגרת המתאימה אך בשלב זה אין לנו תוכניות כאלה. 15.ישנו מסר מסויים שתרצו להעביר למעריצים הישראלים? מרי קייט ואשלי:אנחנו מודות ומעריכות את התמיכה מכל המעריצים הישראלים שלנו. אנחנו אוהבות לשמוע מכם ונרצה לשמוע מכם עוד אז בבקשה כנסו לבלוג הרשמי שלנו ותגיבו,אנחנו אוהבות לקרוא את ההודעות ודרך אגב-שיהיה לכם חנוכה שמח! החלק השני של הראיון-זה או זה?(מרי קייט ואשלי עונות בנפרד): 1.מה אתן מעדיפות? קיץ או חורף? מ"ק:קיץ אשלי:קיץ באל איי וחורף בניו יורק.אני אוהבת את הקישוטים והאנרגיה של ניו יורק בזמן החגים. שטיח אדום או בבית עם המשפחה? מ"ק:זה תלוי באיזה אירוע מדובר,אני נהנת מסתם ערב בילוי עם חברים. אשלי:בבית עם המשפחה,בהחלט! שופינג באל איי או בניו יורק? אשלי:שופינג בכל מקום מ"ק:ניו יורק קפה או תה? אשלי:קפה- Soy Lattes מ"ק:קפה- Chai Soy Lattes שחור או לבן? אשלי:לא זה ולא זה,Navy –מישהו מוכן להסביר לי מה זה לעזעזאל? מ"ק:לא זה ולא זה,אדום. 2.אם הייתן יכולות להחזיר לחיים אחת מתוכניות הטלוויזיה שלכן,איזו מהן ומדוע? *צער גידול בנות *טובות השתיים *מזל תאומות *מרי קייט ואשלי בפעולה אשלי:אלו הם בהחלט זכרונות נהדרים ותוכניות נהדרות אך לא הייתי משנה דבר ומשאירה את זה כך. מ"ק:אני לא ממש מסתכלת אחורה אבל אני מצפה בכיליון עיניים לפרק הבא בחיינו. 3.מה המילים הבאות מזכירות לכן? אהבה: אשלי:משפחה מ"ק:רומנטיקה אופנה: אשלי:תשוקה מ"ק:וינטג'! טיולים: אשלי:כיף וחוויות חדשות מ"ק:חופשה מוזיקה: מ"ק:רגש,הרגשה אשלי: Vinyl-אין לי מושג מה זה! כוכב: אשלי:טיסה,לעוף. מ"ק:שמיים