הראיון על הפורום הופיע!

• פותח הנושא Loppy
  • פורסם בתאריך

Loppy

New member
הראיון על הפורום הופיע!

בגליון האחרון של מעריב לנוער: מוסף אונליין, מדור הום פייג´, עמוד 6.

tukh

New member
אהה חמוד

אבל לא היה קצת חם בבגדים של סקי באמצע הקיץ?

Loppy

New member
קצת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif

מאד
הצלם ממש עיצבן אותי! הוא אמר לי לשים את החליפה - שמתי. אחרי זה שנה וחצי עד שהוא מכין את המצלמה ומדבר איזה שעתיים עם אבא שלי... (עד עכשיו לא הבנתי על מה...
) שהוא היה מוכן כבר לא היה דור בפנים...
אזהרה: אל תנסו את זה בבית

Loppy

New member
ברצינות???

וואו! היה שווה למות מחום, באים גולשים חדשים!

ktam

New member
הראיון

דור, אתה יכול לצלם/ לסרוק את הראיון ולשים אותו פה בתור תמונה בשביל אלו שלא מנויים למעריב לנוער? תודה.

Loppy

New member
שכחתי משהו! - לתומר

מישהו ענה על החידה שלך! (למטה למטה בדף...) תבדוק אם זה נכון - אנחנו מחכים לתשובה!

ktam

New member
מה שנכון....

נכון! למרות שאת המודעה ראיתי רק אצלנו (הארץ). אם אתה אומר שהיא פורסמה גם בידיעות, אני אאמין לך. לגבי המכונית, מדובר באאודי. לגבי הבורד, זה לא ממש קשה מכיוון שניתן לראות את סמל החברה על תחתית הבורד. מדובר ב"סנטה קרוז". עכשיו.. אני יודע שזו שאלה קצת בלתי אפשרית, אבל מי שיש לו כוח ועצבים להתחקות אחרי התמונה והגולשת, יכול כנראה לדעת מהו הבורד הספציפי (שם הבורד). אני לא אשלה אותכם.. אין לי מושג מה שם הבורד.. אני לא עד כדי כך אובססיבי, אבל אם יש פה מישהו עם אובססיה יותר גדולה משלי לסנובורד, הוא מוזמן לתת פה את השערתו (עם הוכחה כמובן..). חיפוש נעים, תומר.

Loppy

New member
../images/Emo51.gif

ובקשר לבורד - אני ממש ממש ממש לא יודע...

אמברון

New member
דור, כל הכבוד!

בתור גולשת ותיקה ומבוגרת, מורידה בפניך את הכובע על ניהול פורום באופן הבוגר והטוב ביותר שאפשר! תמשיך כך!

liran87s

New member
פשששש, סחטיצ´ !!

באמת מגניב, אותי בכל אופן הוא צילם עם גופיה, אבל הוא לא הכניס לשם... אז חפיפף... סבבה, בטח יהיהיו לנו גולשים חדשים בקרוב... ובעיקר

למעלה